morocanosul Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 In contractul Telekom, descarcar de aici https://media.telekom.ro/images/docs/Legal_docs/Fix/Formular_Contract_servicii_cu_perioada_minima.pdf scrie "Clientul va trimite notificarile mentionate in art. 12 la sediul Telekom Romania, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire. Telekom Romania va trimite notificarile mentionate in acest articol la adresa Clientului de mai sus din Formular. Notificarile la alte adrese nu vor fi opozabile partii notificate" . Deci daca trimiti scrisoare recomandata cu aviz de primire la sediul Telekom scapi de un drum la oras. Desi undeva in contract scrie ca la portarea numarului se intrerupe tot pachetul de servicii (trebuie sa stii daca le-ai achizitionat separat sau la pachet). Daca vrei sa scapi de ei si vrei sa intri in alta retea,du-te la respectiva retea si-ti fac ei portarea ..gratuit! Pastrezi nr. si in continuare i-ti alegi abonamentul convenabil..! Singura conditie...sa nu mai fi sub contract cu vechea retea!! Daca esti,TREBUIE sa platesti firmei(de unde pleci) diferenta de contract..! Link spre comentariu
jack Postat Noiembrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Daca vrei sa scapi de ei si vrei sa intri in alta retea,du-te la respectiva retea si-ti fac ei portarea ..gratuit! Pastrezi nr. si in continuare i-ti alegi abonamentul convenabil..! Singura conditie...sa nu mai fi sub contract cu vechea retea!! Daca esti,TREBUIE sa platesti firmei(de unde pleci) diferenta de contract..! Cand am semnat contract cu Digi , am cerut si portarea , fata care a completat datele mi-a spus ca e valabil numai pt. telefon . Cu toate astea , in momentul cand mi-a disparut tonul la telefon , mi-au intrerupt si internetul . Mai am doar televiziune de la Telekom , pachetul minimal . Link spre comentariu
morocanosul Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Probabil aveai si tel.fix/internetul la fel...pe acelesi...cabluri! La fel am avut si eu....mi-au spus ca nu se poate una fara alta...Eu am scapat de..Rom..T,si sunt ff bucuros...acum ...tu decizi !! Cantareste ...BINE,F. BINE ofertele si nu uita ...gandestete ca ceea ce faci e pe termen lung...! Asa ca,..mai bine deschizi ochii,decat ...punga! Parerea mea... sa auzim numai de bine...! Link spre comentariu
Postări Recomandate