Darden Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Va salut,cu respect! Am gasit o pereche de boxe cat clb 5050 si voiam sa cer o parere profesionistilor in domeniu,daca merita sa le achizitionez sau nu! Va multumesc !! Link spre comentariu
kmykze Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Salut, firma este destul de buna, americana, fac chestii misto si de calitate. Ai grija sa nu fie fake-uri si inainte de toate asculta-le pe amplificatorul tau si fi sigur ca iti plac tie. Link spre comentariu
Darden Postat Noiembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 Multumesc pt raspuns.....pe spate scrie Germany si pretul e 200 de lei perechea,mi s-a parut un pret bun,totusi! Link spre comentariu
kmykze Postat Noiembrie 22, 2016 Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 Nu stiam ca exista si o firma CAT in Germania care face boxe, m-am uitat pe site-ul lor, par sa fie o firma de duzina, fac mai multe chestii...acu nu stiu, daca sunt facute in Germania macar sunt de calitate Link spre comentariu
Darden Postat Noiembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 Multumesc! Acum merg sa le vad! Revin cu feedback! Link spre comentariu
Darden Postat Noiembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 Foarte multumit de achizitie,negociate la 150 de lei ambele,stare estetica impecabila, 8 ohmi, 180w sinus,28-22.000 hz , 300 w musical!! Foarte ok! Link spre comentariu
kmykze Postat Noiembrie 23, 2016 Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Sa le stapaniti sanatos! Link spre comentariu
Darden Postat Noiembrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Multumesc frumos!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum