Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv LCD Panasonic model TX32LXD52

mercenarx

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mercenarx

4

• Sorin Schiriac

3

• dan cod

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Sasiu LH41

http://www.electronica-pt.com/esquema/tv/panasonic-esquemas-tv/panasonic-lcd-tx-26lx50-tx-32lx50-chassis-lh41-3859/

8 Service Mode Function MPU controls the functions switching for each IICs through IIC bus in this chassis. The following setting and adjustment can be adjusted by remote control in Service Mode.

8.1. How to enter SERVICE 1 1. In main menu, move to choose sound menu, set BASS to MAXIMUM, and set TREBLE to MINIMUM. 2. Simultaneously press INDEX button on remote control and DOWN button [ ] on the TV set.

8.2. How to enter SERVICE 2 1. Enter the SERVICE 1 mode. 2. Set the channel to CH99. 3. Press HOLD button on remote control.

Note:

To exit to Service mode, press N or Power button on remote control

Editat de leoncris
Link spre comentariu

in service nu poti modifica nimic

poti rezolva problema astfel:copiezi un nannd de pe un sasiu de acelasi fel dar facut pentru europa si transferi softul respectiv pe nandul placii respective.

Link spre comentariu

pana la urma am putut modifica optiunile dupa ce am dat self check (se apasa concomitent sageata in jos de pe tv si i de pe telec)

am setat la tara Romania si am modificat optiunile pt sunet

Editat de mercenarx
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări