Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O problema la sasiul 11AK30A14

gigi56

Postări Recomandate

Buna seara ,

Stimati colegi, va rog frumos pe dvs sa am ajutati la problema acest sasiu mentionat:

- la apasarea butonul de la retea ledul se face rosu ,daca dau comanda din butoane panou sau telecomanda ledul rosu nu vrea sa treaca in verde ramane in rosu

- Q 603 finalul linii schimbat cu un tranzistor functional de pe alt sasiu si fara rezultat

- am dat jos MCR si ledul trece in verede dar semnalizand continu

-nu stiu cauza de ce semnalizeaza ledul verde continu asa ca va rog sa ma indrumati care pote fi cauza sa fie din memorie sau procesorul ?sau ce poate fi vinovatul ?

- astept sfatri si idei de la dvs

Va multumesc frumos de intelegere

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gigi56

3

• iuliantv

2

• neluelectron

2

• Florinel TV

2

Top autori în acest subiect

decupleaza finalul linii pune sursa pe bec si vezi ce se intimpla cu mcr-ul scos daca tot asa licureste ledul,facut o "cura" de condnsatori electrolitici in sursa dupa care vezi ce se intimpla verificat sa nu fie scurt in baleaj vertical etc ...

Link spre comentariu

- am scos final linii si MCR de la bun inceput si ma montat becul de 60w si se inroseste filamentul becului nu se aprinde normal, si semnalizeaza in ritmul ledului

- condesatori electolitici verificati si schimbati, si C827 schimbat

- tensiunea scundar,B1 este aiurea 115 v, 125v, 109v ,120v creste - scade si tot asa cat il tin fuctiune TV -ul

- nu am schibat cele mentionate de domnul iuliantv , si voi continua sa schimb prima data B - vertical

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări