Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sugestii difuzoare pentru woofere

Vizitator doriann

Postări Recomandate

Vizitator donpetru

Cumpara SBX3040 pentru ca in primul rand e putin mai bun decat varianta de mai sus. Un indiciu: frecv de rezonanta a SBX-ului este mai mica decat a difuzorului DYA1056-68 8O. Iar lista poate continua. In plus, la SBX ai cel putin niste date care te ajuta la constructia incintei pe cand de la difuzorul asta va trebui sa le estimezi prin calcul (mai mult sau mai putin exact). Te-as ajuta in privinta asta dar SBX-ul este net superior si .... :rock:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adircf

4

• victor_wts

2

• Sandu_alex_999

2

• adi_0106

1

Top autori în acest subiect

Vizitator ovi_vl

garnitura aia nu cumva e reciclata din papuci d'aia din spuma? :smt003 sry...nu m am putut abtine. Uite ceva destul de ieftin http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer ... /WCC_124s/ 12" ... in privinta sunetului nu mi dau cu parerea ca nu l am auzit in comparatie cu alte dif uri :P da la pretz eu zic ca i acceptabil :weedman: PS: vine ambalat frumos cu parametrii ,garantie...

Link spre comentariu
Vizitator doriann

da..dar ca sa il pui in casa.... ii trebuie vreo....hmmmm.....sa zicem asa la intamplare..... 8 ohmi....si nu 4 :-?? parerea mea :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :drinkers:

Link spre comentariu
Vizitator doriann

difuzorul ala e difuzor AUTO ... .....ca la urma urmei poti pune un fotoliu in locul scaunului soferului ca tot spatar are nu ? si o canapea in loc de bancheta...... si ai rezolvat problema........... se compenseaza ...

Link spre comentariu
Vizitator doriann

gandeste-te putin la spatiul pentru care e proiectat ............. :) sa nu uitam de asta . :) si am ascultat multe difuzoare de masina facute pentru casa . si sincer... nu dau acelasi randament

Link spre comentariu

atunci iti recomand niste difuzoare hi-fi cu adevarat care care pleaca de la 100 euro bucata (si alea nu prea sunt f reusite) http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... ucts_id=61 (am auzit ca isi face treaba bine) in rest ce vrei tu sal si alte chestii de la kon sunt cu mult sub acele difuri auto care au fost concepute sa lucreze in incinte mici care sa nu ocupe mult loc iar in privinta randamentului nu uita ca in casa nu se asculta la asa multi db decat daca ai vreo chermeza sau esti maniac. un dif hi-fi se incadreaza in 88~93db in general acelea fiind pe 8 ohmi iar un dif auto 85~90db inca pe 4 ohmi asa ca surpusul de putere de la 8 la 4 ohmi te ajuta la acel randament.

p.s. din care stiu eu sal sbx era o serie de dif cu care sal a facut subwoofere auto asa imi aduc eu aminte pot sa gresesc

din greseala eu recomand aici difuri de subwoofer si eu abia acum am recitit ca tu de fapt vrei difuri de mid-bas sa faci cu ele 4 fullrange :rolleyes: . cel mai indicat ar fi sa iti faci cu difuri pro ca ofera si ceva calitate si au si randament bun urca bine in frecventa si daca vei simti nevoia de frecvente mai mici decat pot boxele in timp poti sa le mai adaugi un subwoofer de masina :weedman: . singura problema ca la un dif de 12 iti trebuie o incinta destul de mare insa avand in vedere ca nu vrei sa muti vecinii eu zic ca si difuri de 8 iti ajung unii asculta la difuri de 6,5 si nu au nici o problema ba chiar din contra sunt mult mai multumiti.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări