Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sugestii difuzoare pentru woofere

Vizitator doriann

Postări Recomandate

• Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adircf

4

• victor_wts

2

• Sandu_alex_999

2

• adi_0106

1

Top autori în acest subiect

uite ca eu am ascultat un eurotec de 10 " facut de unu care se pricepe binisor ... si pus la un behringer de vreo 1200 W la jumatate zguduia o vila intreaga :) asta vreau eu ..... cand ii dau vreo 200-300 wati in el sa zguduie un apartament ..si apropo... domotecul ala...si cred ca nu numai .... e copie identica dupa un pioneer

Io am dat 400w rms intr-un domotec din ala de 12" si mirosea a ars dupa 2 minute , amplificarea nu mergea in clip , io tare ma indoiesc ca domotec-u ala de 10" despre care vorbesti tu suporta mai mult decat ala de 12"...Termenul ala => "a zguduit vila" nu cred ca l-ai folosit unde trebuia :smt005 probabil atata de tare distorsiona incat chiar ati ramas voi cu impresia ca suna bine :weedman: Si ma rog...pentru ce iti trebuie neaparat 2 ? :smt017 :smt017
Link spre comentariu
Vizitator doriann

daca nu stii ......... chiar nu inteleg de ce iti dai cu parerea ? :-?? ........ era unu cu 2 bobine.... de 300 RMS ... ai facut o comparatie de........ mai bine nu o faceai..sincer :) uite ......... ceva de genul........... te duci acu la reprezentanta pioneer ........ cumperi cel mai slab difuzor de 12 " si cel mai puternic de 10 inch.........si dai in paralel in amandoua putere din ce in ce mai mare...sa vezi care scoate primul fum................parerea mea :partyman:

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

........... te duci acu la reprezentanta pioneer ........

ce are tanda cu manda ? Pioneer sunt pioner si zgomotec sunt zgomotec in rest sunt de acord, cel mai tare din de 10 este mai tare ca cel mai slab dif de 12 dar.... de unde nu stii ca si el a avut cel mai tare dif de 12 ?
Link spre comentariu
Vizitator doriann

PS distorsiona putin...........ca ii dadea bass doar din winamp ...la inceput.........pana l-am pus pe un crossover tot behringer plus ca am zis clar...ca nu mai stiu ce era...eurotec sau domotec....in fine,....almost the same :echair:

Link spre comentariu

dar.... de unde nu stii ca si el a avut cel mai tare dif de 12 ?

Are dreptate vasile...de unde stii? :weedman: io bag mana in foc ca distorsiona mult! :drinkers:
Link spre comentariu
Vizitator doriann

si apropo .... :) inca ceva daca tot trebuie sa incheiem mica paranteza.... cu date nesigure.......... am testat o data un woofer cu 2 difuzoare eurotec de 12 " sigur stiti modelul pentru ca e foarte comun... cel cu membrana de "aluminiu" si nu am dat in el cu mai mult de 150 W si vibrau geamurile celor de la blocul de alaturi :) pacat ca era facut aiurea si nu avea filtre foarte bune pe el

Link spre comentariu

am testat o data un woofer cu 2 difuzoare eurotec de 12 " sigur stiti modelul pentru ca e foarte comun... cel cu membrana de "aluminiu" si nu am dat in el cu mai mult de 150 W si vibrau geamurile celor de la blocul de alaturi

In primu rand, erau geamuri simple, in al doilea rand, alea puteau vibra de la orice difuzor (chiar si de la yung chiun sau cum se numesc alea groaznice :smt003 ) spun asta ca si eu l-am auzit si suna...groaznic :axe: daca dai peste 80-100 w in el te **** pe el :weedman:Vrei sa-ti recomand un dif, spune-mi ce tip de bass iti place ?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări