Vizitator doriann Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 vreau 2 difuzoare de 12 " pentru 2 woofere ... si nu vreau frecvente de alea sub 35-40 hz .... ce recomandari imi puteti face .... wooferele sa fie ideale pentru 4 coloane/sateliti de 75 W ... la un pret rezonabil....avand 2 nu vreau sa trezesc blocul doar cu unul ....... si din acelasi motiv...nu vreau sa fie prea scumpe difurile...1-2 mil /difuzor si va rog fara sugestii gen reclama pentru propriile produse :smt006 vreau cel mai bun raport calitate pret precizez ca incintele vor fi gen: cu difuzorul in fata...si 2 fante tot in fata http://www.mikado.ro/?p=productsMore&iProduct=202 o parere despre acesta Link spre comentariu
Vizitator donpetru Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 Daca vrei isa cumperi un difuzor adevarat de 12inch, uite aici unu: http://www.paacoustic.com/pdf/CHALLENGE ... -300MB.pdf Iar daca vrei unu mai ieftin: vezi difuzorul SAL SBX3040: http://213.163.44.150/jsp/folap.jsp?old ... &cikk=2571 Link spre comentariu
Vizitator doriann Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 ala de pe telecomenzi.... m-a tentat prima oara...dar am auzit numai lucruri rele despre el ... or fi oamenii rautaciosi ? sau poate chiar nu e bun :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator doriann Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 P.S. pentru propuneri difuzoare da-ti linkuri cu preturi sau magazine... sau de unde se poate face comanda... :smt006 :wav: Link spre comentariu
Vizitator doriann Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 cat trafic am facut pe kon :soc: stiu toate difuzoarele de acolo. aveam cateva in minte . dar majoritatea au fost dezaprobate .. fie pe forumul asta fie pe alte forumuri si pareri personale.... ms Link spre comentariu
adircf Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 cel propus de pe kon, e un jaf clar. L-am auzit si pe el si varianta pe 15" si nu mi-a venit sa cred ce prost poate sa sune. Tu le-ai auzit Donpetru? Cum poti sa recomanzi asa ceva? Seria din kevlar de la SAL suna bine pe post de woofer in camera C12300 mb nu stiu daca poate fii folosit pe post de woofer in casa. Iti trebuie si amplificator pentru el. Te-ai uitat la vasile pe site ? Sunt ceva difuzoare frumoase de la beyma pentru ce ti-ar trebui tie :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator doriann Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 vreau ceva in 12 " si vreau 2 ... 2 x Woofer BT1203200,00RON cu TVA de ex = 400 RON + un filtru ...... + incinta :rolleyes: m-am uitat si la vasile... donpetru vezi ca am lasat si eu un link cu SBX3040 ... cerusem o parere... e 130 RON ...... 2 woofere cu difuri de astea cum credeti ca s-ar auzi Link spre comentariu
Vizitator doriann Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 of....iar incepeti )) fratilor...recomandati-mi un difuzor bun pentru un woofer de casa........ nu va mai contraziceti atata ) argumente contra argumente Link spre comentariu
adircf Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 cumpara sal-ul Link spre comentariu
adi_0106 Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 fratilor...recomandati-mi un difuzor bun pentru un woofer de casa........tu vrei bun si ieftin ..... ceea ce nu exista in domeniul astaBafta ! Link spre comentariu
Vizitator donpetru Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 am mai zis ca nu vreau profesionale....ca asa nu mai apelam la forumAtunci cumpara SBX3040. Link spre comentariu
Vizitator doriann Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 asa am sa fac pana la urma......... Link spre comentariu
Vizitator doriann Postat Aprilie 26, 2007 Partajează Postat Aprilie 26, 2007 atunci recomanda tu ceva care sa faca cam acelasi lucru..... sau mai bunicel putin...... si mai ieftin....sau mai scump putin....dupa caz Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 26, 2007 Partajează Postat Aprilie 26, 2007 nu stiu cum ai postat in timp ce eu scriam... eu zic sa-l iei ca alte variante nu prea ai Link spre comentariu
Vizitator doriann Postat Aprilie 26, 2007 Partajează Postat Aprilie 26, 2007 uite ca eu am ascultat un eurotec de 10 " facut de unu care se pricepe binisor ... si pus la un behringer de vreo 1200 W la jumatate zguduia o vila intreaga asta vreau eu ..... cand ii dau vreo 200-300 wati in el sa zguduie un apartament ..si apropo... domotecul ala...si cred ca nu numai .... e copie identica dupa un pioneer Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum