Vizitator rdh30flda Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 cu ce iese tonerul de pe PCB? am folosit folie, am corodat, a iesit impecabil, dar nu iese cu nimic tonerul. Nu vreau sa dau cu schimrghel. Cum se poate rezolva? am incercat sa pun o foaie si sa dau cu fierul, dar se pare ca se lipeste si foaia, iar tonerul tot pe placa ramane. Link spre comentariu
Vizitator demeter Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 De ce nu vrei sa dai cu smirghel???Pentru ca eu asa fac mereu si imi iese tonerul :smt003 (parerea mea) Link spre comentariu
Vizitator rdh30flda Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 imi lasa imrpesia ca traseele raman prea subtiri. Plus ca ii strica aspectulma gandeam la un solvent Link spre comentariu
blackthorium Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 eu folosesc toluen ca asta am, dar trebuie sa mearga si cu diluant de vopsea Link spre comentariu
Vizitator demeter Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 Eu deobicei folosesc acetona si mi se ia bine!!! :smt003 Link spre comentariu
Vizitator rdh30flda Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 am incercat acetona NIMIC.incerc si cu diluant sa vad :P Link spre comentariu
blackthorium Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 daca ai folosit acetona pe care o gasesti prin orice magazin e normal sa nu merga pt ca contine si apa Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 Da cu smirghel fin si cositoresti traseele, ceeace oricum trebuia sa faci, ca doar nu lipesti cu ciunga piesele. :smt003 Link spre comentariu
Vizitator rdh30flda Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 merge cu diluant. Multumesc mult. Cam tarziu a rasp pt ca mi-a cazut netul )Am uns placa cu sacaz diluat, iar dupa ce ii dau gaurile lipesc piesele normal (tb sa le dau gauri inainte de corodare dar... merge). Problema e ca pare usor lipicioasa placa (poate e prea mult sacaz). Am pus cu cealalta parte pe fierul de calcat si parca s-a mai intarit dupa ce am tinut 30 sec. E normal sa fie lipicoasa?@zal: nu mai aveau smirghel fin, asa ca am luat unul cu granulatie cam mare. Nu prea imi vine sa il folosesc. Oricum inainte de Pnp nu e necesar sa dau cu smirghel, se lipeste foarte bine tonerul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 eu am frecat cu un buretel si cu tix si a iesit de minune... Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 26, 2007 Partajează Postat Aprilie 26, 2007 Eu personal, punctez gaurile dar le dau dupa corodare ca sa evit o coradare accidentala in jurul gaurilor. Link spre comentariu
Vizitator rdh30flda Postat Aprilie 26, 2007 Partajează Postat Aprilie 26, 2007 da, eu nici nu le-am punctat. Tu ce metoda folosesti? ai incercat Pnp? pun si niste poze, dar pt ca am miscat putin folia a tb sa intervin in cateva locuri si cu markerul. Vreau sa refac PCB-ul si sa arate ca la carte. Tin sa mentionez ca traseele subtiri au aprox 1mm grosime Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 26, 2007 Partajează Postat Aprilie 26, 2007 valeu!!!oi avea eu monitor de 19 inci, da' si pentru asta e prea mare poza!!!... Link spre comentariu
Vizitator rdh30flda Postat Aprilie 26, 2007 Partajează Postat Aprilie 26, 2007 scuze...am macro de la mai putin de 1cm si 5mpx greu sa te abtii :weedman: PS: iti place? incerc sa vad daca se poate si mai bine de atat. Oricum functional e buna :P Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 26, 2007 Partajează Postat Aprilie 26, 2007 dupa ce o sa ai cateva sute de placute la activ, or sa arate mult mai bine :P Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum