mars01 Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Daca foloseati componente SMD si plasati conectorii pe bottom layer atunci placuta putea sa fie chiar mai mica de atat Mult succes! Link spre comentariu
Tataie1 Postat Decembrie 4, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Pai se putea sa dorm eu linistit ? Acum o sa vreau cu SMD. Dar mai intai sa-i montez pe astea si sa vad ce scofala am facut. Pentru obturator i-mi trebuie un material, o forma fara muchii care sa nu reflecteze raza ? Link spre comentariu
mars01 Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Chiar daca este reflexiv (gen o bucata de tabla aluminiu) nu va impiedica nimeni sa puneti peste obturator un varnis termic negru. Link spre comentariu
Tataie1 Postat Decembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Am pus niste placute din aluminiu pe care le-am vopsit cu vopsea neagra. Functioneaza bine. Dar muchiile raman lucioase. Nu sea acopera bine cu vopsea. Am sa caut ebonita sau plastic negru. Link spre comentariu
mars01 Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Puteti sa luati muchiile cu pila sau polizorul si sa le rotunjiti. Daca folositi si un grund / primer atunci vopseaua va adera bine si in mod uniform chiar si pe muchii. Sunt niste magazine in targul din Vitan unde incarca spray-uri cu vopsea, posibil sa aiba si primer aluminiu. Gen acesta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum