Elef Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Asta este doar pentru cine stie sa citeasca si sa gandeasca.Nu pentru ceilalti. Si te crezi vreun Einstein, nu? Phii sa fiu albastru chiar nu stiu cum de nu te-au propus pentru Nobel. Link spre comentariu
Vizitator dimmache Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Si te crezi vreun Einstein, nu? Si lui Einstein i s-a spus in timerete cine se crede el sa dea Teoria Relativitatii Restranse. A fost scandal mare. Ironii sbtile de socio au fost si atunci: "Se pare ca pentru tanarul Einstein nu exista problema nerezolvata a stramosilor pe el sa nu stie sa o rezolve" Link spre comentariu
danpin Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 (editat) http://www.independent.co.uk/news/world/europe/christine-lagarde-trial-imf-head-faces-court-bernard-tapie-affair-a7150546.htmlCoruptie, coruptie... e pe buzele tuturor, de incompetenta trepadusilor pusi in functii cheie pe criterii politice nu vorbeste aproape nimeni... daca ar fi mai multa competenta probabil si coruptia ar fi mai mica.Daca ar fi bunastare in randul maselor largi de oameni mai mult ca sigur mica spaga si micile codouri ar disparea si ele. Editat Noiembrie 21, 2016 de danpin Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Romania ... este o tara prospera , plina de oameni harnici , avand ingineri , profesori si medici competenti . Romanii se subestimeaza grosolan atunci cand isi numesc tara cea mai saraca din lume, cea mai saraca din Europa, o tara de lumea a III-a, suntem ultimii din lume si asa mai departe, sunt cuvinte gratuite aruncate de cocalari in haine scumpe in timp ce mananca la fast food pe banii parintilor. Uite cum se practica medicina in India : India, China au obiceiuri gastronomice si igienice grav bolnave ... asa cum le sta bine unor foste imperii , centre de cultura si civilizatie etc . Asteptam ca si alte imperii la moda azi , sa se prabuseasca ? Lasa , ca noi vom ramane tot cu veceul in fundu'curtii , saraci dar cinstiti . Obiceiurile stramosesti nu pier usor . Revedeti link-ul de mai sus , Link spre comentariu
C.D. Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 (editat) Referitor la subiectul topicului : "Unde dai si unde crapa" Referitor la India : este o mare putere nucleara si militara, este o mare putere economica, cu o mare cultura specifica zonei, dar care isi pastreaza obiceiurile stramosesti. (ca sa nu mai amintim si de China) Editat Noiembrie 21, 2016 de cristiand02 Link spre comentariu
VAX Postat Noiembrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Apropo de India. Am intalnit un cercetator indian (fibre optice) in Franta (anul 1992) si am discutat cu el. Mi-a spus ca India este un fel de federatie (cum era Iugoslavia), sapte state cu moneda proprie, cu religii si cu obiceiuri diferite. Ii tin uniti interesele burgheziei locale. Americanii se screm de multa vreme sa sparga India, finanteaza grupari separatiste care se tin de atentate. Dar nu reusesc pentru ca indienii au serviciu de informatii puternic si iau contramasuri. Spunea ca functionarii guvernamentali sunt foarte bine platiti, in comparatie cu indienii de rand (saraci). Populatia nu se rascoala pentru ca in fiecare familie este cate un functionar guvernamental care isi ajuta rudele. Pe vremea cand India era colonie britanica nu se sprijinea decat cercetarea teoretica, ca sa nu se dezvolte productia locala. Dupa ce i-au scos pe englezi din tara, patronii locali au finantat mai mult cercetarea aplicativa. Persoana respectiva se ferea sa discute deschis in prezenta francezilor. Cand se apropia un francez de noi schimba vorba, incepea sa spuna cum a fost vremea in anul trecut, etc. Link spre comentariu
danpin Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 (editat) "How many states are there in India 2016?We have the new current list of total states in India at present, 2016. Telangana is now 29th state of India which came into existence on June 2, 2014. Most people ask “how many states are there in India” but India also has 7 union territories apart from 29 states."http://www.indianewsbulletin.com/2014-full-list-of-indian-states-capitals-and-their-chief-ministersRupee este singura moneda folosita, moneda nationala ma refer."Indian rupee. The Indian rupee (sign: ₹; code: INR), is the official currency of the Republic of India. The rupee is subdivided into 100 paise (singular paisa), though as of 2011 only 50 paise coins are legal tender. The issuance of the currency is controlled by the Reserve Bank of India."Daca as fi supus in a alege intre a trai in India lui 2016 si Romania, de departe as alege Ro., chiar si Romania anilor 80... Editat Noiembrie 21, 2016 de danpin Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Go to Hindustan ! Vei plange continuu dupa pomana porcului cu mujdei si mamaliguta , asezonata din belsug cu o tuica adevarata ! Link spre comentariu
Dan57 Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 "Ingineriile financiare si coruptia au fost inventate de romani ?" Nu dragule, ele vin dinainte de potop,noi doar le mostenim. Link spre comentariu
VAX Postat Noiembrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Am vrut sa fac schimb de bani pentru colectie, cu indianul respectiv. Atunci mi-a spus ca au mai multe monede. Eu i-am dat bancnote de 100 lei de pe timpul lui Ceasca, niste monede de 100 lei cu chipul lui M. Viteazul si cateva bancnote din anii '40 (un vecin a gasit un geamantan plin cu asa ceva, in podul casei). Indianul mi-a dat un teanc de bancnote diferite, pe care i le-am dat cumnatului meu (era elev la liceu). In tarile occidentale coruptia este lubrifiantul economiei. Dar este mai de calitate decat a noastra, dublu rafinata si cu aditivi. Link spre comentariu
danpin Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 (editat) Daca bancnotele erau diferite nu inseamna ca fiecare stat din India are moneda proprie.In unele tari exista si lobby, la noi se cheama trafic de influenta si vine dna-ul si te ia....in America e legal sa faci lobby."Lobbying (also lobby) is the act of attempting to influence the actions, policies, or decisions of officials in a government, most often legislators or members of regulatory agencies." Editat Noiembrie 21, 2016 de danpin Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 (editat) Lobby-ul e următorul pas pe care o să-l facem, în construirea capitalismului liberal american(adaptat la noi în Ro)...legiferarea corupţiei!Cu alte cuvinte ...se va fura, legal! De fapt ...asta e ”problema stringentă” care trebuie să o ”rezolve” viitorul parlament ! Editat Noiembrie 21, 2016 de elmar Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Cu alte cuvinte ...se va fura, legal!Oricât de mult "s-ar fura legal", mai e cale lungă şi bătutăpână la furturile LEGIFERATE şi VIOLENTE din 1948 (legea 119)şi decretul 84/2 martie 1949.Sper că ştiţi la ce mă refer, n-aş vrea să intru în amănunte."Omiterea" şi "uitarea" acelor orori şi drame umane considercă este pe deplin condamnabilă ; generaţiile tinere ar face binedacă le-ar cunoaşte şi ar medita asupra lor.E un îndemn la fel de valabil şi pentru mulţi din "cei trecuţi". Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Eu nu mi-aş face probleme despre legea aia(oricum efectele ei sunt de mult ”expirate”...deşi, acum avem o nouă generaţie de profitori din urma acelei legi) ....cât mi-aş face probleme despre legile care ne vor afecta acum şi în viitor! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Oricât de mult "s-ar fura legal", mai e cale lungă şi bătutăpână la furturile LEGIFERATE şi VIOLENTE din 1948 (legea 119)şi decretul 84/2 martie 1949.Sper că ştiţi la ce mă refer, n-aş vrea să intru în amănunte."Omiterea" şi "uitarea" acelor orori şi drame umane considercă este pe deplin condamnabilă ; generaţiile tinere ar face binedacă le-ar cunoaşte şi ar medita asupra lor.E un îndemn la fel de valabil şi pentru mulţi din "cei trecuţi". A trecut mai mult de o jumatate de secol. majoritatea celor inca in viata nu au nici o tangenta cu legile respective. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca mare parte din averile respective au fost cel putin la fel de imoral obtinute! Dupa parerea dv. ar trebui sa compunem un cintec de aducere aminte si sa-l intonam in fiecare dimineata? De ce nepotul meu in virsta de 9 luni ar fi interesat de asta pente inca un deceniu? Uite de aia sintem noi asa, in loc sa privim in viitor stam si macinam trecutul! Imbatrinim, iar copiilor nostri tot grija mosiilor furate de comunisti le lasam mostenire! Si ei vor face ce au invatat de la parintii lor! Link spre comentariu
Postări Recomandate