hpavictor Postat Decembrie 14, 2016 Partajează Postat Decembrie 14, 2016 Mai contează ? Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 14, 2016 Partajează Postat Decembrie 14, 2016 Si fiind casatoriti erau rude? Prin alianta Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 14, 2016 Partajează Postat Decembrie 14, 2016 Afini ... Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 Or mai fi şi de ăia mai curaţi ...de obicei ei sunt mai retraşi şi mai modeşti ...dar după cum am spus ...în politică nu există (deocamdată ) oameni 100% corecti şi cinstiţi! Dacă mă uit şi-n partea celaltă a eşichierului politic, nu numai că nu văd nici un om cinstit, dar, nu văd nici măcar pe cineva care ar putea face ceva pentru ţară !(majoritatea care sunt pe acolo, sunt doar pentru propăşirea lor şi a apropiaţilor lor!) Nu văd dece unii ar fi mai buni ca alţii!? Tot ce trebuie să se facă acum e doar voinţa populară...exprimată prin vot! Corectitudinea celor care vor veni la putere o s-o vedem după ce fac ...sau nu fac!(ce au promis ...) Nenorocirea este ca se forteaza mana chiar si a politicienilor "de bine", chiar de catre electorat! Practic, un politician decent nu poate veni in campanie fara promisiuni cat mai atragatoare, altfel risca sa nu ia voturile care i-ar permite sa faca putinele lucruri bune pe care vrea si poate sa le faca daca este ales. Exceptie de la regula asta fac uneori politicieni de canal, de ex.scarbele "neoliberale", care vin in campania electorala cu amenintari(!)la adresa bugetului oamenilor simpli , apoi se mira dupa alegeri ca au pierdut, si se dau de ceasu` mortii sa faca aliante scarbavnice, contra oricarei ratiuni politice, doar-doar or sa mai jefuiasca inca patru ani tara, impreuna cu pretenarii lor de la Londra sau New York...cand nu le iese, batjocoresc votantii cu insulte mizerabile, ca nu i-au votat pe ei.D-ale capitalismului si pluripartitismului... Link spre comentariu
C.D. Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 Nu este nimic. Oamenii au vazut cine sunt, si cu cine au de a face. Vor avea cu siguranta soarta PNTCD. Liberalii care au mai ramas (decenti) vor trece la ALDE, singurii liberali adevarati (si romani). Oamenii s-au saturat dupa 26 de ani sa tot pribegeasca prin lume dupa salarii mari. Mai vor sa stea si acasa si sa primeasca salarii mari. 80% dintre pribegii romani vor sa se intoarca acasa si sa munceasca pe salarii decente. Nici macar 1450 lei minim, NU este un salariu decent, trebuie crescut progresiv in acesti 4 ani incat sa ajunga macar la nivelul unui ajutor de somaj din occident. Iar apoi inca 4 ani de cresteri salariale decente, incat sa ajungem ca forta de munca romaneasca sa se intoarca acasa. Nu duceti grija multinationalelor, sau a patronilor. Vor da salarii decente ca nu au ce face (vor trebui sa stranga cureaua la vacante de lux, la autoturisme de lux, la vile de lux, si alte cacareze din acestea in dauna salariatului roman. Cine nu se descurca, va trebui sa plece - dar "cainele nu pleaca niciodata din fata macelariei pline cu carne". Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 dar "cainele nu pleaca niciodata din fata macelariei pline cu carne". Numai daca macelaria este singura din zona,altfel,eu n-as paria pe asta. Ca sa se intample asa ceva(salarii apropiate de cele din vest)ne va trebui propria industrie cu actionari romani,altfel,strainul daca va avea de ales sa dea salarii mari,le va da la el in tara.E urat,dar e adevarat.Nu vin aici pt ca le place de mutra noastra,ci pt ca ne pot fraieri sa muncim pt bani (mult) mai putini decat ar fi nevoiti sa plateasca conationalilor lor.Cand oferta noastra de forta de munca ieftina va dispare,vor dispare si multi dintre ei...repet,n-au venit aici pt ca le place de noi. Link spre comentariu
C.D. Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 Da. Si locul lor lasat liber pe piata, va fi luat imediat de catre antreprenorii romani, sau alti straini care vor sa ia locul celorlalti. Economia de piata este dinamica : un loc lasat liber (o nisa de piata chiar) sunt ocupate imediat de oportunistii anteprenori. Haideti sa nu mai fetisizam atata anteprenoriatul strain aflat in Romania, ca nu le face bine nici lor si nici noua. Un salariat multumit, are randament muuult mai bun la locul de munca, decat un salariat nemultumit de salariul pe care il primeste. Anteprenorii adevarati stiu acest lucru. (doar habarnistii nu stiu cu ce se mananca economia de piata) In Romania NU am avut pana acum economie de piata concurentiala. Romania a fost doar o colonie, si inca mai este. Insa anomalia se va remedia. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 Insa anomalia se va remedia. Mi-ar place sa vad rezultatele,insa ma tem ca nu mai am chiar asa de mult de trait(si n-am de gand sa dau coltul prea curand)... Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 Da. Si locul lor lasat liber pe piata, va fi luat imediat de catre antreprenorii romani, sau alti straini care vor sa ia locul celorlalti. Economia de piata este dinamica : un loc lasat liber (o nisa de piata chiar) sunt ocupate imediat de oportunistii anteprenori. Haideti sa nu mai fetisizam atata anteprenoriatul strain aflat in Romania, ca nu le face bine nici lor si nici noua. Un salariat multumit, are randament muuult mai bun la locul de munca, decat un salariat nemultumit de salariul pe care il primeste. Anteprenorii adevarati stiu acest lucru. (doar habarnistii nu stiu cu ce se mananca economia de piata) In Romania NU am avut pana acum economie de piata concurentiala. Romania a fost doar o colonie, si inca mai este. Insa anomalia se va remedia. Da, pentru că România e plină de antreprenori, iar firmele mici sînt încurajate. Am rîs zdravăn la faza asta. Dacă salariatul e motivat în prinicpal de salariu, n-o să reuşească nimeni să-l mulţumeacă. Va vrea din ce în ce mai mult, chiar dacă nu evoluează şi/sau resposabilităţile îi rămîn aceleaşi şi/sau nu mai e eficient şi/sau ... Doar aşa, bani în plus pentru că are vechime în funcţie. România e o fostă colonie comunistă, ca să fim exacţi. Viitorul ăla strălucit va fi atunci cînd vom scăpa definitiv de mentalitatea "să ni se dea, să ni se facă". Link spre comentariu
adrian_pic Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 (editat) Vrabia malai viseaza si calicul praznic. E bizar cat de naivi pot fi unii. FRATE, trezirea!!!! Asa ceva nu a existat vreodata si nici nu va fi posibil. Doru, intradevar este plictisitor sa traiesti pana cand psd-ul (cu politica de asistati sociali) va remedia anomalia.Rata, cand cineva are creierul spalat, iti pierzi inutil vremea cu el. Editat Decembrie 15, 2016 de adrian_pic Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 Doru, intradevar este plictisitor sa traiesti pana cand psd-ul (cu politica de asistati sociali) va remedia anomalia. Pe de alta parte,daca moartea mea ar fi conditionata de rezolvarea venita de la psd,si asta mi-ar place,vorba ta,as trai pana m-ar apuca plictiseala. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 Da, pentru că România e plină de antreprenori, iar firmele mici sînt încurajate. Am rîs zdravăn la faza asta. Dacă salariatul e motivat în prinicpal de salariu, n-o să reuşească nimeni să-l mulţumeacă. Va vrea din ce în ce mai mult, chiar dacă nu evoluează şi/sau resposabilităţile îi rămîn aceleaşi şi/sau nu mai e eficient şi/sau ... Doar aşa, bani în plus pentru că are vechime în funcţie. România e o fostă colonie comunistă, ca să fim exacţi. Viitorul ăla strălucit va fi atunci cînd vom scăpa definitiv de mentalitatea "să ni se dea, să ni se facă". Când trăieşti dintr-un slariu baban,ţi-e uşor să araţi cu degetul pe unii care vor un salariu decent...? ”Nu spera şi nu ai teamă,Ce e val ca valul trece”...şi o să ajungi şi tu în situaţia ”comuniştilor” care îşi cer drepturile! Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 Elmar,da-te jos din visurile tale.Salariu baban n-o sa ai indiferent unde o sa muncesti...este o vorba,munca la stapan nu ingrasa.Cel care in viziunea ta are un salar baban,il are pt ca isi scuipa sufletul muncind,dand tot din el,si asumandu-si responsabilitati,lucru pe care daca l-ai pune sa-l faca pe un pretendent la salariu baban,majoritatea ar renunta din prima zi de lucru.Sunt in masura sa-ti descriu un astfel de job,si daca dupa un an in asemenea post tot o sa invidiezi salariul baban,mai discutam.Probabil n-ai prins un job din asta bine platit,de unde dupa ce vii acasa dupa 10...12 ore de munca,iti faci agenda pe a doua zi sa nu cumva sa uiti ceva... Fa-ti afacerea ta si trecand in cealalta tabara o sa vezi ce salarii o sa poti da si ce o sa ceri pt ele. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 (editat) Da ...hai să votăm ce zic unii care au prins valul prosperităţii...ca până la urmă cei cu bani să facă şi mai mulţi bani şi cei săraci să ajungă şi mai săraci! O să-mi fac(poate...) afacerea mea când o să scap de hienele astea ...care vor să controleze tot ...ca o mafie! Eu nu ţin parte unora, care dacă nu le mai merge bine ...s-ar putea să-(i)mi reducă salaiul ăla baban! Ştii, nu toţi putem fi ”omul sefului” ...mai suntem şi din ăştia care muncim ...dar nu avem parte de ”atenţia” bossului! Deci noi suntem ...în tabăra ailaltă ...şi nu putem ”simpatiza” cu unii care ne sfidează cu aroganţa lor... Ştiu că ăia care se cred şi ei un pic ”nobili” iau partea barosanilor...dar e cel puţin imoral să îndemni şi pe alţii(cu un nivel de trai scăzut) să facă ce vrei tu!(adică să aleagă pe cine vrei tu) E ca şi cum i-aş spune unui cerşător să votexe pe x pentru că ăla îmi dă mie salariu de mare ştab...şi lui(cerşătorului) îi promite vrabia de pe gard! Editat Decembrie 15, 2016 de elmar Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 Tu nu ai toate tiglele pe casa...cine naiba a zis ceva de vot sau macar tangential despre politic?Era vorba de salarii babane,si se vede treaba ca nu vorbesti din proprie experienta.La patron poti sa-l pupi pe toate partile,daca nu-ti faci treaba esti mancat.Nu e ceea ce stii tu de la stat...ti-am zis,da-te jos din visele tale si vezi lumea reala,nu cea ideala care o tot visezi.Cand activitatea a 100 oameni o sa depinda de felul cum iti faci tu treaba,si daca nu isi iau salariul,tu esti vinovatul principal,atunci sa te vad unde-l pupi pe sef ca sa te lase cu salariul ala baban intreg. Link spre comentariu
Postări Recomandate