Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ingineriile financiare si coruptia au fost inventate de romani ?

Postări Recomandate

Pai nu vezi ca dau si astia cu subsemnatul la DNA?

Astia multi din procesul lui Dragnea au recunoscut ca din dispozitia lui au falsificat liste.Crezi ca daca Blaga benganeste la DNA nu se duce firul mai departe?Nu inteleg de ce le tineti palma,toti au furat direct sau indirect,si cand e vorba de condamnare stai sa vezi ca ce mare pleasca a facut...dupa condamnare,il iei de nou si-l bagi in fata.Daca nu se inlatura oamenii cu asemenea mentalitati,vom discuta despre aceste subiecte si peste 20 ani.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 585
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Pai nu vezi ca dau si astia cu subsemnatul la DNA?Astia multi din procesul lui Dragnea au recunoscut ca din dispozitia lui au falsificat liste.Crezi ca daca Blaga benganeste la DNA nu se duce firul mai departe?Nu inteleg de ce le tineti palma,toti au furat direct sau indirect,si cand e vorba de condamnare stai sa vezi ca ce mare pleasca a facut...dupa condamnare,il iei de nou si-l bagi in fata.Daca nu se inlatura oamenii cu asemenea mentalitati,vom discuta despre aceste subiecte si peste 20 ani.

Pe la DNA "dau cu subsemnatul" multi... vezi si condamnarile Romaniei la CEDO....pe locul 3 dupa Rusia si Turcia... banii pt despagubiri plus amenzile statului sunt platite de la buget... adica de la mine, de la tine...Eu imi mai pun si alte intrebari, nu inghit chiar totul pe nemestecate, o intrebare ar fi chiar "potrivirea" conducerii completului de judecatori, aceesi persoana care a participat si la cazul Nastase. Unde mai pui procurorii cu "nasu in suflet". Procurorii pot sa acuze de orice...Nu iau apararea nimanui, dar totusi prefer ca fiecare sa fie judecat pt. ce a facut nu pe chestii inventate.Cam asta a fost si perceptia multora, din acest motiv se explica si rezultatul alegerilor de duminica trecuta.Per total, poporul nu-i chiar asa prost precum incearca unii sa acrediteze ideea.
Link spre comentariu
Poate până la urmă îmbătrâneşte se ramoleşte

Vezi cum o tragi din condei si muti discutia unde iti convine? Ce treaba are acum alt personaj...discutam de Dragnea,de ce a facut si ca nu e legal,condamnat definitiv fiind,sa se catere pe functia de prim ministru.Tu o dai cu altii,ca si altii au facut si au dres.Ok,au facut si altii,deschidem un subiect daca vrei si despre asta,dar pana una alta,nu altii vor prim ministru,nu altii pretind ca i-a ales poporul,cand de fapt lumea a votat psd,nu Dragnea.N-au avut decenta sa inainteze un nume de prim ministru inainte de alegeri...asta spune multe.Deja promisiunile facute se mai amana,scaderile de taxe sigur vor veni,dar mai pe seara.Au prostit lumea cu promisiuni si acum incepe circul.Nu se mai renunta la supraacciza,nu se mai reduce tva sau taxa speciala pe constructii(taxa pe stalp),si ma tem ca din sacul de promisiuni facute ca sa castige alegerile vor fi multe care nu vor fi respectate.Pt mine era clar ca asa va fi,dar ce va faceti voi,care chiar ati crezut in cei ce i-ati ales?

Cam asta a fost si perceptia multora

Da,asa e,perceptia celor bolnavi de scenarita exista,si cu asta ce e?Ar trebui sa ne ghidam dupa perceptii sau dupa hotarari judecatoresti?Pana la proba contrarie,e condamnat.Nu cred ca un grup de judecatori pot fabrica o sentinta din nimic in 2016,indiferent ce istoric au ei.Daca judecatorii au gresit,se poate constata asta la CEDO,dar pana acolo,asta e realitatea de azi.

Link spre comentariu

Pe la DNA "dau cu subsemnatul" multi... vezi si condamnarile Romaniei la CEDO....pe locul 3 dupa Rusia si Turcia... banii pt despagubiri plus amenzile statului sunt platite de la buget... adica de la mine, de la tine...Eu imi mai pun si alte intrebari, nu inghit chiar totul pe nemestecate, o intrebare ar fi chiar "potrivirea" conducerii completului de judecatori, aceesi persoana care a participat si la cazul Nastase. Unde mai pui procurorii cu "nasu in suflet". Procurorii pot sa acuze de orice...Nu iau apararea nimanui, dar totusi prefer ca fiecare sa fie judecat pt. ce a facut nu pe chestii inventate.Cam asta a fost si perceptia multora, din acest motiv se explica si rezultatul alegerilor de duminica trecuta.Per total, poporul nu-i chiar asa prost precum incearca unii sa acrediteze ideea.

Aşa este ...sunt mulţi care în ura lor faţă de ”duşmanul politic” se bucură de o condamnare care e posibil să nu fi fost tocmai în regulă!

Dar cu astfel de condamnări ....se poate ajunge ca într-o zi să fiţi în pielea celor care a fost condamnaţi pe nedrept!( Ce ziceţi nu e posibil aşa ceva?! Nu se poate întîmpla aşa ceva vouă!?)

Şi atunci o să urlaţi degeaba...nu vă va auzi nimeni!Şi dacă va auzi...nu vă poate ajuta!

Link spre comentariu
Deja promisiunile facute se mai amana,scaderile de taxe sigur vor veni,dar mai pe seara.Au prostit lumea cu promisiuni si acum incepe circul.Nu se mai renunta la supraacciza,nu se mai reduce tva sau taxa speciala pe constructii(taxa pe stalp),si ma tem ca din sacul de promisiuni facute ca sa castige alegerile vor fi multe care nu vor fi respectate.Pt mine era clar ca asa va fi,dar ce va faceti voi,care chiar ati crezut in cei ce i-ati ales?

Link spre comentariu

Aveti curaj sa spuneti public un nume de politician care nu ar merita minim 200 de ani de puscarie?

Păi ar trebui să ştii că eu sunt realist...şi nu cred în minuni!

Totuşi trebuie să facă ce au zis...chiar dacă nu de la 1.1.2017!Altfel şi-au dat foc la valiză la următoarele alegeri!Nu mai merge cu păcăleli...pot să ia exemplu peneleului!

In 4 ani se uita, sigur gasesc cu ce sa mai prosteasca lumea si la alegerile viitoare!

Link spre comentariu

Păi ar trebui să ştii că eu sunt realist...şi nu cred în minuni!

Totuşi trebuie să facă ce au zis...chiar dacă nu de la 1.1.2017!

Daca erai realist,altfel puneai problema,iar daca stiai ca asa vor face si totusi i-ai votat...esti indoctrinat ca toti ceilalti,si acum poate sa va dea si pantalonii jos,la viitoarele alegeri tot asa o sa votati.

Sigur vor aplica promisiunile(si nu-ti fa iluzii,nu toate) incepand cu 01.01.2021,ca sa fie proaspata chestia si sa v-o arunce in ochi ca sa-i votati din nou.

Pana la urma ne meritam soarta...ceea ce nu inteleg multi care spun pompos,vointa poporului,e ca din 18 mil de votanti,au iesit la vot peste 40% si din astia iarasi peste 40% au votat psd.De fapt au fost 2...3 mil de oameni din 18 mil...hai sa fim seriosi cand vorbim de vointa boborului.Probabil e un trend acum,una sa voiasca majoritatea,alta sa iese in alegeri.Au patit-o si englezi,si americanii...noi de ce nu?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări