doru3160 Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Plagiatul este generalizat. Daca se iau de politicienii cu doctorate date la misto, atunci sa-i ia la purecat pe toti care au doctorate (universitari, profi de liceu, cercetatori, etc). S-au dat doctoratele pe bani (foloase necuvenite, "spagat" - in cazul damelor) la proful indrumator. Adica diploma de doctorat era o investitie care se recupera pe parcurs, cum se investea (plicul cu bani, bunuri) la profii coordonatori care acordau gradele didactice in invatamant. Daca e s-o luam pe bune,si inainte de 89 daca nu aveai cu ce sponsoriza comisia de doctorat,puteai sa nu te inscrii.Se organizau adevarate sejururi cu masa-cazare asigurata de pretendent,ce se ridicau la sume deloc neglijabile pt acele vremuri.Diferenta era ca atunci se mai si muncea. Altfel spus,care avea chef sa plagieze,o putea face in liniste pt ca verificarea nu se facea pe baza de softuri sofisticate si baze de date imense ca acum.Te puteau dibui cu totul intamplator sau daca te porceai si toata teza era copiata dintr-o singura lucrare ce o puteau parcurge si alti interesati.In rest,nimic nou,doar ca acum a luat amploare fenomenul,nu mai e atat de selectiva penetrarea in randul doctoranzilor,a devenit o industrie. Link spre comentariu
danpin Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 monta a iesit de pe scena politica cumva? Am pus link sa se vada clar ce intentie are legat de doctorat. ...Intentia lui este contrara legilor in vigoare? Face ceva ilegal sau ceva ce are dreptul sa faca?Si tu ai dreptul sa faci orice, atat timp cat este legal ceea ce faci, daca incalci legea justitia va stabili ce si cum...Si ar mai trebui sa-ti controlezi limbajul, ma refer la invectivele pe care le acorzi unora, indiferent ce parere ai despre respectivele persoane.Daca nu ai respect de sine, macar respecta regulile forumului. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 (editat) monta a iesit de pe scena politica cumva? Am pus link sa se vada clar ce intentie are legat de doctorat. psd a castigat alegerile si monta + dragnea sunt la butoanele psd-ului. Păi cred că pe tine nu te doare că sistemul a permis aşa ceva...ci că monta ajunge să conducă ţara... Hai să zicem că monta a greşit şi a plagiat...dar dacă ajunge premier un inginer simplu sau un profesor fără doctorat!? Ce mai zici atunci!? E în regulă? Sau trebuie să-şi facă doctoratele înainte !?? Nu de alta dar cu ce îi mai poate şantaja unii...dacă nu ar avea şi ei doctorate marca ”după revoluţie”! Editat Decembrie 13, 2016 de elmar Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Hai să zicem că monta a greşit şi a plagiat...dar dacă ajunge premier un inginer simplu sau un profesor fără doctorat!? Dar daca ajunge premier unul care are doctorat pe bune si e un tip capabil...varianta asta de ce nu ne place? Trebuie sa ne multumim cu unul care a furat,doar pt ca stim ca se poate si mai rau. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 (editat) Ăla care are doctoratul pe bune e plecat de mult în vest ...pe un salariu baban!Nimeni nu vrea să intre în mocirla numită politică! Mai ales acum când DNA-ul îi ”saltă” pe toţi...şi văd ei pe care îi găsesc vinovaţi! Dece şi-ar băga pielea în saramură...ca să fie ”lucraţi” de colegii lor din partid şi de duşmanii politici!? Dacă nu se renunţă la vânătoarea asta politică ...nu o să mai fie nimeni care să-şi asume conducerea acestei tări! O să ajungem ca în 1866 când am adus un străin să ne conducă...că noi nu eram în stare!Certurile între boieri era la ordinea zilei...duşmănia şi ura domina viaţa politică!(nu mai vorbesc de corupţie şi hoţie...de care a încercat Cuza să ne scape...se stie că n-a reuşit) Editat Decembrie 13, 2016 de elmar Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Ăla care are doctoratul pe bune e plecat de mult în vest ...pe un salariu baban!Nimeni nu vrea să intre în mocirla numită politică! Deci ori acceptam hoti,ori ne luam gandul. Daca tot ai intrat pe taramul asta,sa stii ca daca gasesti un strain care sa se bage la asa ceva,zau daca nu merita incercat.Pe ai nostri i-am cam rotit la putere(pe toti) si degeaba,n-a fost sa fie. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 (editat) Sigur ...am încercat ceva de genul...cu ”mutu” ...dar se vede că nu ne-a ieşit treaba! Am mai incercat cu alt neamţ la echipa naţională ...nici acolo n-a mers(se pare...)! E posibil să găsim unul care să instaureze o dictatură ...şi care să-şi facă o echipă de opresiune...aşa cred că va merge!(noi răspundem ”bine” la bici!)Dar....cu ce preţ!? Şi după ce vom reuşi să ieşim de sub papucul lui...vom distruge tot ce ne aminteşte de el! Adică vom ajunge iar în acest punct mort în care ne aflăm azi! Editat Decembrie 13, 2016 de elmar Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 (editat) Hai sa vb. la concret, cu materialul clientului: "În paralel, inculpatul Ștefan Gheorghe Pinalti i-a promis omului de afaceri că va interveni la directorul companiei, astfel încât firma sa să câștige licitațiile publice organizate, iar în schimb a pretins și a primit un procentaj cuprins între 10 și 25% din valoarea fiecărui contract astfel încheiat, primind pentru sine și pentru formațiunea politică din care făcea parte suma totală de aproximativ 10.000.000 lei (circa 2.350.000 euro), din care 700.000 euro au ajuns la Blaga Vasile, trimis în judecată de procurorii anticorupție la data de 28 noiembrie 2016", se mai arată în comunicat." "Crinuța Dumitrean, fosta șefă ANRP, susținută dintotdeauna de Ioan Oltean, se pare că ar fi luat undeva la un milion de euro șpagă într-un dosar pentru o despăgubire de milioane de euro, bani pe care i-ar fi dus chiar Gabriel Surdu din partea lui Dorin Cocoș la ANRP. Este declarația pe care Gabriel Surdu a susținut-o ieri la Înalta Curte de Justiție, informează România TV." "Fosta președintă a Autorității Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru, rămâne în arest preventiv încă 30 de zile în dosarul în care este acuzată de trafic de influență și spălare de bani. Potrivit DNA, în perioada aprilie-iunie 2008, Ana Maria Pătru a pretins, iar în anul 2009 a și primit de la reprezentanții unei societăți comerciale, suma de 210.000 euro, reprezentând contravaloarea unui anumit imobil situat în municipiul București. În schimbul primirii acestui bun, Pătru ar fi promis că va susține derularea în bune condiții a unui contract încheiat de respectiva societate cu AEP, precum și că va susține firma să obțină și să deruleze contracte viitoare, fapt care s-a și realizat." si ca sa ne destindem: https://youtu.be/YD2VFKuz63w Editat Decembrie 13, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Hai sa vb. la concret, cu materialul clientului: Concret pe naiba...ia sa vezi ca toti au avut dosare politice si de fapt n-au fost spagi si alte alea,stai numai sa se schimbe schimbarea dupa alegeri Link spre comentariu
adrian_pic Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 elmar, am spus mai sus: chiar nu are psd-ul oameni mai superiori celor doua javre (penalul si monta). Imi aduc aminte ca era unul tanar care a fost dat afara tocmai ca s-a opus lichelelor din partid. Gioana a fost mazilit si el tot pentru ca a incercat sa pastreze un pic de decenta in partidul ala. Sincer as fi dormit mult mai linistit daca Gioana era seful psd si ar fi avut el puterea absoluta pentru cativa ani. Multe lichele ar fi disparut din psd. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 "oameni mai superiori" superior nu accepta grade de comparatie Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 elmar, am spus mai sus: chiar nu are psd-ul oameni mai superiori celor doua javre (penalul si monta). Imi aduc aminte ca era unul tanar care a fost dat afara tocmai ca s-a opus lichelelor din partid. Gioana a fost mazilit si el tot pentru ca a incercat sa pastreze un pic de decenta in partidul ala. Sincer as fi dormit mult mai linistit daca Gioana era seful psd si ar fi avut el puterea absoluta pentru cativa ani. Multe lichele ar fi disparut din psd. Da dece nu vrei tu ca ei să conducă, pentru că aşa a vrut poporul?!...că n-ar fi un capăt de ţară!(ne-au condus aşa mulţi incapabili...ce ar mai conta încă doi!?)Se vor eroda dacă sunt proşti-incapabili ...vor fi izgoniţi de la putere în felul în care a fost dat jos monta! Se va găsi(sau dece nu?!...crea) un moment de emotie colectivă...şi iar va fi ”revoluţia tinerilor frumoşi de pe facebook”! Aşa vom fi mereu slabi şi neguvernabili...mereu vom fi într-o ”mişcare continua de cadre”...şi nimic bun nu se va mai face în ţara asta! E suficient că-l avem pe mariner în parlament...să vezi scandal!Să vezi ce dă din coate să ajungă iar sus!Şi să vezi ce teapă o să luaţi(luăm)...din nou! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Ăla care are doctoratul pe bune e plecat de mult în vest ...pe un salariu baban!Nimeni nu vrea să intre în mocirla numită politică! Mai ales acum când DNA-ul îi ”saltă” pe toţi...şi văd ei pe care îi găsesc vinovaţi! Dece şi-ar băga pielea în saramură...ca să fie ”lucraţi” de colegii lor din partid şi de duşmanii politici!? Dacă nu se renunţă la vânătoarea asta politică ...nu o să mai fie nimeni care să-şi asume conducerea acestei tări! O să ajungem ca în 1866 când am adus un străin să ne conducă...că noi nu eram în stare!Certurile între boieri era la ordinea zilei...duşmănia şi ura domina viaţa politică!(nu mai vorbesc de corupţie şi hoţie...de care a încercat Cuza să ne scape...se stie că n-a reuşit) Aiurea! Si daca vor mai ramine doar doi oameni in tara, unul va fi presedinte si unul premier! Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Da...pe pricipiul ”eu centrez ,eu dau cu capu şi tot eu dau gol”! Eu mă refeream la cineva care ar putea să ne facă cinste noua ca natie ...nu la hoţii care abia aşteptă să să aibe în mână ”cuţitul şi pâinea”! Link spre comentariu
danpin Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 elmar, am spus mai sus: chiar nu are psd-ul oameni mai superiori celor doua javre (penalul si monta). Imi aduc aminte ca era unul tanar care a fost dat afara tocmai ca s-a opus lichelelor din partid. Gioana a fost mazilit si el tot pentru ca a incercat sa pastreze un pic de decenta in partidul ala. Sincer as fi dormit mult mai linistit daca Gioana era seful psd si ar fi avut el puterea absoluta pentru cativa ani. Multe lichele ar fi disparut din psd.Vad ca nu termini cu invectivele...asta dovedeste gradul tau de civilizatie.Poti sa-mi spui de ce Dragnea este "penal"? Adica pt. ce a fost condamnat cu suspendare.Geoana si-a facut-o singur atunci cand candida la presidentie, s-a intalnit cu S. Vantu si asta i-a fost.... Link spre comentariu
Postări Recomandate