elmar Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 (editat) https://www.realitatea.net/zi-decisiva-pentru-victor-ponta-curtea-de-apel-decide-daca-ii-retrage-titlul-de-doctor_1997380.htmlelmar pe 28 octombrie 2016 puie monta nu a renuntat la lupta pentru a recupera titlul de doctor.De ce bulangiul ordinar nu renunta? De ce tine mortis sa ne arate ca tara asta este tarlaua lu' masa pe care el face ce vrea? puie monta chiar habar nu are ce este aia decenta??? Idem si rahatul de dragnea care desi este condamnat tot nu renunta la visul de prim ministru. Asa de tampiti sunt toti din psd de nu gaesc un om valabil pentru postul de premier? Ştii ce-mi place la voi...vă agăţaţi de câte o chestie din asta ...şi o tot repetaţi până se satură toată lumea! Dece nu renunţă la titlu de doctor!?? O ştii la fel de bine ca mine...dar, vrei să pari isterizat de asta ...de parcă ţara se prăbuşeşte din cauza plagiatului lui monta! Mă întreb câţi alţi astfel de ”doctori” mai sunt în toată societatea românească!?Câţi or fi reuşit să fie atraşi de ”idealurile liberale”!? Cred că prea puţini... că nici ăia nu intră în cloaca aia...fără să se mânjească până la gât! Şi dacă ar fi numai mizeria ...ar fi ceva...dar dacă nu eşti atent poţi face puşcărie în locul ”sefilor” !De aia nu mai trece nimeni pe acolo ...şi nu se mai bagă nimeni în politica ”liberală”! De ”corecţi” ce sunt ...nu reuşesc să aducă în rândul lor oameni cinstiţi şi capabili! Editat Decembrie 13, 2016 de elmar Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Nu renunta pentru ca ar trebui sa dea multi bani inapoi obtinuti in baza unui fals. La fel a intrat si in barou, in baza doctoratului, ramine dator vindut si muritor de foame! Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 (editat) Eu i-aş cere banii respectivi profesorilor care au validat doctoratul ...nu lui monta!NU înţeleg dece este numai el vinovat!? Oare cine a trebuit să dea cu subsemnatul pe acel doctorat nu are nici o vină!? Editat Decembrie 13, 2016 de elmar Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Pai in primul rand el a fost beneficiar direct,si dupa aia o sa-i dea pe goarna si pe cei care l-au ajutat...de parca nu s-ar sti. Aici ai dreptate,multi au doctoratul luat pe surcele,insa nu toti s-au cocotat in functia de prim ministru sa ni-l fluture pe la nas...stii cum e vorba,dupa ce ca esti prost,mai si claxonezi. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 (editat) Indrumatorul de doctorat a lui monta a fost adrian nastase si nu-l vad dand cu subsemnatul. Asta a fost alt bulangiu care se credea boss-ul. Cine s-ar fi pus rau cu bombonel? Cei din comisie ori faceau pe ei de frica ori erau din gasca lui nastase. Pe mine ma enerveaza ca multi dintre bugetari si-au tras un doctorat si automat salarul li s-a marit cu 15 sau 25%, nu mai stiu exact. Eu la astia cu doctorat le-as zice: Mai tata, daca esti asa destept de ce nu te bagi in sectorul privat sa vedem cate parale faci? Editat Decembrie 13, 2016 de adrian_pic Link spre comentariu
XAN77 Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 păi dacă a văzut că puțin plagiat se acceptă, încearcă și el poate se încadrează tot pe acolo Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 (editat) Parcă acum nu mai contează cât de deştept eşti ci cât de bogat şi cât de sus ai ajuns! Şi nu ştiu dacă plagiatul arată cât de prost e ...sau e doar o chestie de a-ţi folosi inteligenţa de a folosi o unealtă numită internet... Nici nu vreau să mai amintesc câţi din copii folosesc internetul pentru a-şi face temele!Oare ei nu fac acelaşi plagiat!?De fapt, ei fac ”pregătire” pentru teza finală...”doctoratul”! Dece oare nu recunoaştem...că învăţământul din zilele noastre e în mare parte un fel de plagiat ...toţi îşi plagiază înaintaşii... şi dacă am fi corecţi până la capăt ...şi înaintaşii s-au inspirat de undeva ...poate de la Newton sau Einstein!iar ei s-au inspirat de la Pitagora ,Arhimede .s.a.m.d! Doctoratul e un fel de mică inovare a ceva care s-a descoperit mai recent sau mai de mult!Deci...din punctul meu de vedere ...greşeala cea mare a fost a celor care i-a acordat doctoratul...nu a celui care l-a făcut ...cum l-a dus capul! Indrumatorul de doctorat a lui monta a fost adrian nastase. Alt bulangiu care se credea boss-ul. Cine s-ar fi pus rau cu bombonel? Cei din comisie ori faceau pe ei de frica ori erau din gasca lui nastase.Pe mine ma enerveaza ca multi dintre bugetari si-au tras un doctorat si automat salarul li s-a marit cu 15 sau 25%, nu mai stiu exact. Eu la astia cu doctorat le-as zice: Mai tata, daca esti asa destept de ce nu te bagi in sectorul privat sa vedem cate parale faci? Hai să ne întoarcem la oile noastre...şi să ne gândim la ziua de azi ...la ”pinalti” şi ”buldogul” care dau cu subsemnatul pe la denea! Dă-le naibii de doctorate...că nu-ţi trebuie, ca să furi cu două mâini din sacul numit stat! Editat Decembrie 13, 2016 de elmar Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Cand esti un parlit de neica nimeni si ai furat un doctorat ca nu te-a dus capul,spui ca ai facut cum face toata lumea. Cand te falesti ca esti primul procuror numit in functie ca cel mai tanar de pana atunci,cand intri in barou fara examen pe baza unei lucrari furate,cand esti prim ministru,reprezinti o tara in plan international,cu toata indulgenta ta elmar,trebuie sa recunosti ca nu e chiar cuser.Faptul ca toti fura,nu e o scuza sa furi si tu,cand te dai drept exemplu moral in fata unei natiuni...hai mai ia o pauza,ca aici iar nu ai dreptate. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 elmar, primul vinovat era indrumatorul (adica adrian nastase). Nu vad sa ai curaj sa il infierezi pe porcul ala. Iei buline negre de la superiori daca faci asta? Ce tot preferi sa vorbesti la general si sa nu folosesti nume?Ai uitat cate manevre marsave a facut monta pentru e evita pierderea doctoratului? Atunci am inteles ce javra ordinara este monta si ca nu a auzit in viata lui de decenta. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Păi scuză-mă eu nu ştiam că monta e doctor ...până n-a apărut marinerul cu celebra replică ”dotore”!Deci unde s-a lăudat cu doctoratul ?Că a intrat în barou şi a beneficiat de nişte drepturi care (fără doctorat ) nu i se cuvinea e altă treabă! Probabil că fiind un tânăr luat sub aripa unor grei ai partidului ...a fost împins ...spre astfel de gesturi...n-am ideie ce înseamnă să fii învăţăcel sub aripa unui profesor ... cum era Năstase, dar cred că presiunea era imensă! Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 In mod sigur el saracul n-a vrut,dar a primit la suturi in cur de la Nastase,pana a invatat sa faca pasul inainte,si nici nu i-a placut...de asta se agata acum de toate chichitele doar ca sa scape cu ce a furat silit de altii...las-o asa cum a cazut,ca devii ridicol. Link spre comentariu
XAN77 Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Avem lucruri recente interesante pe scena politică și voi ați tămas ancorați pe plagiatu lui ponta. Ați făcut obsesie. Știți că nu mai e premier de mai bine de un an nu ? Link spre comentariu
VAX Postat Decembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Plagiatul este generalizat. Daca se iau de politicienii cu doctorate date la misto, atunci sa-i ia la purecat pe toti care au doctorate (universitari, profi de liceu, cercetatori, etc). S-au dat doctoratele pe bani (foloase necuvenite, "spagat" - in cazul damelor) la proful indrumator. Adica diploma de doctorat era o investitie care se recupera pe parcurs, cum se investea (plicul cu bani, bunuri) la profii coordonatori care acordau gradele didactice in invatamant. Toti ciumetii, care au terminat ultimii facultati de profil didactic, sunt acum profi de liceu cu gradul didactic I, luat pe bani (ca doctoratele). Nu cred ca Wonta sau Qovesi (etc) au plagiat personal, ci aia care le-au scris lucrarile de doctorat. La noi in tara s-au inmultit "scolili" doctorale ca ciupercile dupa ploaie. Existenta acestor scoli doctorale este criteriu de clasificare a universitatilor (facultatilor). In functie de astfel de criterii (mai sunt si altele) se acorda finantarea de la buget, numarul de locuri pentru studenti. Si s-au relaxat conditiile pentru cei care conduc doctorate. Inainte puteau sa fie conducatori de doctorat numai profii universitari. Acum au voie si lectorii sau confii (unii cu buricul neuscat), care au nu stiu cate puncte ISI la dosarul personal. Inainte erau acceptati la doctorat numai cei care absolvisera facultatea cu media peste 8,50. Nici membru de partid (PCR) nu te faceau daca aveai media sub 8,50. Acum se inscriu la doctorat unii are au trecut cu 5 prin facultate. Articolele publicate sunt scrise de conducatorul de doctorat, sau de persoane din anturajul lui. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Avem lucruri recente interesante pe scena politică și voi ați tămas ancorați pe plagiatu lui ponta Si cine te impiedica sa discuti ceea ce te intereseaza?Era deschisa discutia si aflam diferite puncte de vedere,nu avem pretentia sa satisfacem dorinta de informare pe probleme actuale. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 monta a iesit de pe scena politica cumva? Am pus link sa se vada clar ce intentie are legat de doctorat. psd a castigat alegerile si monta + dragnea sunt la butoanele psd-ului. Link spre comentariu
Postări Recomandate