Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ingineriile financiare si coruptia au fost inventate de romani ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 585
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Pai da,pt ca un tip capabil,promovat in functie de conducere(indiferent de nivel) te va pune la treaba,va sti ce si cat sa ceara,nu va accepta compromisul.Un semianalfabet in functie de conducere(indiferent de nivel) va accepta cu usurinta compromisul,in caz de greseala o rezolvi cu o spaga,si daca a ajuns acolo,inseamna ca are un sef mai prost ca el care l-a promovat,deci are spate.Cam asta ar fi logica celor ce se intampla mereu la noi.Curatenia de sus se incepe,precum se impute pestele.

Link spre comentariu

Se discută aici de semianalfabeţi...oare cine e semianalfabet!?Cumva ăia care nu sunt în stare să aibă nici măcar un conducător ca lumea!?Eu am impresia că faceţi confuzie ...şi uitaţi cine e impotentul zile! :rade:

Oare de Agamită Dandanache aţi auzit?...uitaţi-vă bine la ”dreapta” politică din Ro ...şi o să-l vedeţi în carne şi oase!Pe lângă el, sunt şi câteva ”coane ...bune”!

Editat de elmar
Link spre comentariu
De fapt curatenia trebuie inceputa de jos, cu educatia cetateanului

Asa,si cine sa-i faca educatie?Unul mai prost ca el(cetateanul de rand).Si cine sa numeasca prostii care sa faca educatie cetateanului?Unii mai prosti decat cei care vor fi pusi sa faca educatie...rezultatele incep sa se vada.

Link spre comentariu

Tu sa spui,e ideea ta sa incepi cu educatia de jos.Parerea mea era ca acolo e finalul,acolo trebuie ajuns cu educatia,dar nu poti pleca de acolo...

Trebuie sa-ti formezi si sa respecti elitele care vor face educatie la randul lor.Daca sus ai ciumpalaci nu poti cere ca cei multi sa fie altfel.

Link spre comentariu

Tu sa spui,e ideea ta sa incepi cu educatia de jos.Parerea mea era ca acolo e finalul,acolo trebuie ajuns cu educatia,dar nu poti pleca de acolo...

Trebuie sa-ti formezi si sa respecti elitele care vor face educatie la randul lor.Daca sus ai ciumpalaci nu poti cere ca cei multi sa fie altfel.

Logica e oarecum circulara, insa cimpalacu va alege tot timpu' un cimpalac, nu unu' rasarit care sa-l educe.

Link spre comentariu

Te contrazici...pastrand in functii superioare ciumpalaci,n-o sa ai parte mai jos decat tot de ciumpalaci,oricat te-ai stradui sa-i educi.Prostia sau lipsa de educatie a devenit un model de succes in viata,s-a inversat scara valorilor...ce pretentii poti sa emiti in asemenea situatie?Vrei sa revii la normalitate,formeaza elite(cat mai ai cu cine), care se vor ocupa de prosti si-i vor scoate din prostia lor.E un proces de durata,acum suntem pe plan descendent,educatia nu face doi bani...si banul e la putere.

Link spre comentariu
https://www.realitatea.net/zi-decisiva-pentru-victor-ponta-curtea-de-apel-decide-daca-ii-retrage-titlul-de-doctor_1997380.htmlelmar pe 28 octombrie 2016 puie monta nu a renuntat la lupta pentru a recupera titlul de doctor.De ce bulangiul ordinar nu renunta? De ce tine mortis sa ne arate ca tara asta este tarlaua lu' masa pe care el face ce vrea? puie monta chiar habar nu are ce este aia decenta??? Idem si rahatul de dragnea care desi este condamnat tot nu renunta la visul de prim ministru. Asa de tampiti sunt toti din psd de nu gaesc un om valabil pentru postul de premier?
Link spre comentariu

In 2018 în Europa se va face schimbarea puterii la cealaltă gașcă , vor veni altii la putere in locul lui Baroso si compania portocalie , iar actualul DNA si PNL + USL vor sta in umbra multi ani , de frica .Nu va fi bine pentru omul de rand , dar pe el nu il intreaba nimeni nimic .Planurile facute cu ani inainte nu se pot pune 100% in practica , unul dintre exemple este alegerea lui Trump .Asa cum am mai spus , eu ma bucur de disparitia unora si de alegerea lui Trump .Pacat de trocul facut ca USR sa intre in parlament pe usa masoneriei , dar timpul le rezolva pe toate .

Editat de Victor
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări