Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ingineriile financiare si coruptia au fost inventate de romani ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 585
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator viobio

Măi frate tu nu înţelegi că niciodată ...dar niciodată ăia care îi consideri tu ”mântuitorii” României n-o să poată face ceva pentru ridicarea nivelului de trai a omului de rând! Ei ştiu doar să-şi umple buzunarele proprii ...şi atât!Ştiu că pe acolo sunt ”ardeleni de-ai noştrii”(vorba reclamei) dar am zis că sunt şi oameni mai dezgheţaţi...oare m-am înşelat!??

Tovarasu elmar ,cum se face ca prostimea săracă votează tot bogatanii din PSD ? Asta este peste puterea mea de înțelegere .Vorba karatistului de la Haznaua 3 "cît de prost sa fii ?? Foarte prost !"
Link spre comentariu

Păi dacă ăia sunt mai buni ca multi alţii ”de dreapta” care nu ştiu decât să-şi etaleze aroganţa...şi din asistaţi social , proşti şi alte de-astea nu-i scot pe oamenii care n-au avut atât noroc, cât au avut ei(”bogătanii”)

Trebuie să le dea de gândit bogătanilor de dreapta că nu prin jignirea oamenilor vor ajunge să-i subjuge...că aroganţa e arma prostului!

Deşi ei se cred buricul pământului,când vine vorba de inteligenţă! :rade:

Editat de elmar
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Asta e atitudinea celor care au fost sancţionaţi de către electorat!.Când o să învăţaţi că în democraţie contează orice vot ...chiar şi a unui ”asistat social”!?Aroganţa asta a fost picătura care a umplut paharul!Mulţi din partidul ăla sunt desprinşi de realitate...şi dacă lor le merge bine sub conducerea lor ...cred că şi majorităţii oamenilor ar trebui să le meargă la fel...Ştiu că mulţi ar vrea să elimine ”proştii” din procesul electoral...dar unde mai e democraţia!?Oare nu cumva aşa se va ajunge la dictatura unei minorităţi de elită ...care vor face doar ca lor şi apropiaţilor lor să le fie bine?! ...Iar majoritatea să muncească pe brânci pentru bunăstarea unora(foarte puţini...)Asta sigur nu poate dura... or fi ei mai proşti...dar sigur vor şti să scurteze de gât cîţiva aroganţi! :rade:

Tovarasu elmar ,ce aduce bun societății un prostalau ? Unu cu IQ mic,mic de tot .Nimic ,din contră ,trage societatea în jos ,prin votul lui.
Link spre comentariu

Păi da ...hai să facem un test de inteligenţă la toţi ...şi cine nu are un IQ peste o anumită valoare ...să-i împuşcăm în frunte(să nu se chinuie)!

Aşa o să avem o ”înaltă societate” ...care o să trebuiească să pună mâna pe muncă ...chiar şi la munca de jos!!

Sau poate mai lăsaţi câţva ”proşti” ca să vă şteargă mizeriile... :rade:

Sau ...o altă ideie ...pe aia proşti să-i punem într-un ghetou(ţarc...mai pe româneşte) şi să se servească oricine cu câte unul ...când are nevoie să-şi care dejecţiile ! :wretre

Ce bine o fi atunci??!...chiar nu vreau să mai apuc astfel de societate a elitelor devenite stăpâni de sclavi!

Editat de elmar
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Păi da ...hai să facem un test de inteligenţă la toţi ...şi cine nu are un IQ peste o anumită valoare ...să-i împuşcăm în frunte(să nu se chinuie)!Aşa o să avem o ”înaltă societate” ...care o să trebuiească să pună mâna pe muncă ...chiar şi la munca de jos!!Sau poate mai lăsaţi câţva ”proşti” ca să vă şteargă mizeriile... :rade:Sau ...o altă ideie ...pe aia proşti să-i punem într-un ghetou(ţarc...mai pe româneşte) şi să se servească oricine cu câte unul ...când are nevoie să-şi care dejecţiile ! :wretreCe bine o fi atunci??!...chiar nu vreau să mai apuc astfel de societate a elitelor devenite stăpâni de sclavi!

Tovarasu elmar,elitele conduc de cînd este lumea asta .Si da,as restrînge dreptul la vot ,prostii fără școala și inteligența să nu voteze.Cum ar să ajungă Gigi bețivul sau Leana cu trei clase în parlament ? Editat de viobio
Link spre comentariu

Păi dacă ăia sunt mai buni ca multi alţii ”de dreapta” care nu ştiu decât să-şi etaleze aroganţa...şi din asistaţi social , proşti şi alte de-astea nu-i scot pe oamenii care n-au avut atât noroc, cât au avut ei(”bogătanii”)

Daca te uiti la votantul PSD (luat asa, general) o sa vezi ca fix asta sunt.

Trebuie să le dea de gândit bogătanilor de dreapta că nu prin jignirea oamenilor vor ajunge să-i subjuge...că aroganţa e arma prostului!

Deşi ei se cred buricul pământului,când vine vorba de inteligenţă! :rade:

Nu vorbim de arogante, tipologia e clara.

Link spre comentariu

Ceilalti nu dau nimic de pomana...ar fi o completare.

Celalţi sunt nişte avari ...prin definiţie!(probabil asta voiai să spui!?) :rade:

Daca te uiti la votantul PSD (luat asa, general) o sa vezi ca fix asta sunt.

Nu vorbim de arogante, tipologia e clara.

Depinde cum priveşti lucrurile.....iar eu am dat peste mute feluri de oameni...ştiu exact destre ce vorbesc!Spre deosebire de alţii care vorbesc din auzite ...şi din ce spun prietenii lor!(care se ”învârt” în anumite cercuri ...mai elevate...şi care nu prea mai au contact cu lumea exterioară...cea reală)

Editat de elmar
Link spre comentariu

Depinde cum priveşti lucrurile.....iar eu am dat peste mute feluri de oameni...ştiu exact destre ce vorbesc!Spre deosebire de alţii care vorbesc din auzite ...şi din ce spun prietenii lor!

Si eu stiu despre ce vorbesc, prin prisma job-ului am de-a face cu oameni, inclusiv politicieni.

Pe de alta parte nu am nevoie de alte surse care sa-mi formeze o opinie/parere.

Link spre comentariu

Tovarasu elmar,elitele conduc de cînd este lumea asta .Si da,as restrînge dreptul la vot ,prostii fără școala și inteligența să nu voteze.Cum ar să ajungă Gigi bețivul sau Leana cu trei clase în parlament ?

Dece n-ar ajunge?!dacă sunt cinstiţi şi au şi ei ceva de spus...în apărarea oamenilor a căror reprezentanţi sunt!

Dece trebuie să îi discriminăm!? Doar pentru că unii au fost mai şmecheri şi au ajuns bogaţi...şi (vezi Doamne) au dreptul de a mânca/fura banii statului...mai ales, că cei mai multi, sunt versaţi în aşa ceva! Că altfel nu ar ajunge acolo în veci...fără să dea din coate cât pot de tare!

Link spre comentariu

Celalţi sunt nişte avari ...prin definiţie!(probabil asta voiai să spui!?)

Da,d-le,exact asta am vrut sa spun,ca nu vor sa imparta munca lor cu nimeni(sunt al naibii),dar psdeii din tot ce fura mai dau si la prostime cateva firimituri,d-aia sunt iubiti de prostime,ca le da de cate ori stau cu mana intinsa.

Link spre comentariu

Si eu stiu despre ce vorbesc, prin prisma job-ului am de-a face cu oameni, inclusiv politicieni.

Pe de alta parte nu am nevoie de alte surse care sa-mi formeze o opinie/parere.

Adică!? Nu ai nevoie de alte surse ...pentru că nu vrei să vezi realitate aşa cu se prezintă ea!?

Şi preferi să-ţi creezi propria opinie ...aşa cu ai dori tu să fie!?Ascultând ...doar pe cine vrei tu să auzi!?

Scuze ...dar dacă e aşa...nu este o opinie reală! Ci una imaginară...indusă de formatorii de opinie!

In primu' rand, buna gluma cu "apararea & co". In al doilea rand, cum ma poate pe mine reprezenta unu' care prezinta dificultati in a citi un text de pe o foaie? Parlamentu' nu-i scoala ajutatoare.

Păi ei nu te reprezintă pe tine..ci pe semenii lor!

Tu ar trebui să îi votezi pe oamenii inteligenţi care ţi-ar oferi ocazia să ai o viaţă mai bună...bineinţeles, în dauna majorităţii...că altfel nu se poate...resursele sunt limitate!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări