elmar Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Este o prostie sa sustii ca poporul nu greseste niciodata, atat timp cat o mare parte din acest popor este asistat social si sta in crasma si nu are mintea limpede din cauza alcoolului.Dreptul de a vota (precum si permisul auto) cred ca ar trebui dobandit in urma unui examen.Un analfabet cu drept de vot sau cu permis auto este um pericol public. Asta e atitudinea celor care au fost sancţionaţi de către electorat!.Când o să învăţaţi că în democraţie contează orice vot ...chiar şi a unui ”asistat social”!? Aroganţa asta a fost picătura care a umplut paharul!Mulţi din partidul ăla sunt desprinşi de realitate...şi dacă lor le merge bine sub conducerea lor ...cred că şi majorităţii oamenilor ar trebui să le meargă la fel... Ştiu că mulţi ar vrea să elimine ”proştii” din procesul electoral...dar unde mai e democraţia!?Oare nu cumva aşa se va ajunge la dictatura unei minorităţi de elită ...care vor face doar ca lor şi apropiaţilor lor să le fie bine?! ...Iar majoritatea să muncească pe brânci pentru bunăstarea unora(foarte puţini...) Asta sigur nu poate dura... or fi ei mai proşti...dar sigur vor şti să scurteze de gât cîţiva aroganţi! Link spre comentariu
adrian_pic Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Foarte recent un parlamentar britanic a spus clar ca UK are nevoie de imigranti inteligenti pentru ca englezii sunt prosti. Imaginile cu britanicele in stare avansata de ebrietate in stare de incontienta pe trotuare sunt cunoscute tuturor. Nici la ei nu sunt de acord cu ideea ca : poporul nu greseste niciodata. Imi doresc ca alcoolul si tutunul sa dispara. Sa vad atunci in ce isi voi mai ineca unii amarul. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 N-au ce face...dacă vor să-şi păstreze sistemul în care au prosperat...trebuie să ţină seama şi de ăia care nu fac cinste comunităţii! Asta e democraţia...altfel o dăm în dictatură...şi dacă unii vor crede că o să fie bine (atunci,în dictatură...) pentru ei...îşi vor schimba repede părerea după ce vor fi ”confundaţi din greşeală” cu ăia de care le era scârbă odată! Aşa că gândiţi-vă bine ce vă doriţi...că nici nu ştiţi cât de repede se poate întâmpla!Şi tot voi o să vă plângeţi de abuzuri...normal, nu!? Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Democratie, teoretic, inseamna puterea poporului. Cu alte cuvinte, majoritatea dicteaza minoritatii, pe termen limitat, al unui mandat. E tot un fel de dictatura, temporara, o dictatura a normalitatii. Oare n-a dorit poporul democratie, cand a sustinut lovitura de stat din 1989 ? ... de ce acuzam acum poporul pentru alegerea facuta ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 "Dreptul de a vota (precum si permisul auto) cred ca ar trebui dobandit in urma unui examen" Hai sa facem un pas inainte sa rezolvam problema prin votul cenzitar intorcandu-ne cu 100 de ani inapoi. "În întreaga perioadă modernă a României, mai exact până în anul 1917, votul era exercitat doar de o categorie redusă a populaţiei. Acesta era aşa numitul vot cenzitar, sistem electoral practicat pe scară largă înainte de instituirea votului universal care consta în recunoaşterea calităţii de alegător şi implicit a dreptului de vot cetăţenilor care aveau un anumit venit anual evaluabil în titluri de proprietate imobiliară, respectiv terenuri, clădiri sau stabilit în funcţie de cuantumul impozitelor plătite anual asupra veniturilor încasate." Si atunci ce ne facem cu cele 3 milioane de diasporeni plecati afara? Nu m-am mai ocupat de multa vreme de tine ca nu meriti nici un interes dar hai sa-ti fac o bucurie de alegeri si sa te bag in seama: ar fi cazul sa-ti schimbi crezul din semnatura "Coruptii nu vor sa emigreze, prostia nu se descurca dincolo de granita!!!" uite ca coruptul Necolaiciuc seful CFR care cumpara suruburi cu 1 milion bucata si puscarias pe 8 ani a emigrat in America unde si-a cumparat o casa la Miami de 1 bulion de dolari si cf legii a primit drept de rezidenta. Sau mafiotul George Paunescu cel care a furat hotelul Lido a fost emigrant de succes in americuta. Daca mai vrei exemple iti mai dau..... Link spre comentariu
adrian_pic Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Cei din ospiciile de nebuni de ce nu au drept de vot? Culmea este ca sunt multi batrani sanatosi internati acolo doar ca sa odraslele lor sa le ia locuinta. Intr-o tara normala in care justitia ar functiona banditii si mafiotii ar fi in inchisoare nu peste ocean. Dar cum se doreste perpetuarea cercului vicios este normal ca banditii si mafiotii sa isi faca de cap.Oricum peste ocean ei traiesc din ce au furat dun tara, acolo nefiind in stare sa faca profit. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Alogenii sunt altceva decât poporul mioritic :http://www.secretulcunoasterii.ro/1867-the-times-scria-despre-romani-sunt-convinsi-pe-deplin-ca-ei-sunt-descendentii-puri-ai-vechilor-stapani-ai-lumii-am-avut-si-noi-coloana-vertebrala-candva/ Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Adriane, plimba-te putin prin Londra (de ex), seara pe timp de weekend si observa peisajul. Eu am facut-o. Abia dupa aceea poti face referiri la cat de "betivan" e poporul roman si cine sta mai mult prin crasma Da, dar daca observai mai atent (desi nu este chiar asa) vedeai ca asta se intimpla numai vineri seara, nu in fiecare zi ca pe la altii si mai important, beau pe banii lor nu primiti pomana de la stat! Iar luni dimineata, betivii aia de care vorbesti sint la job, odihniti si pregatiti pentru o noua saptamina de munca. Nu de uitat in zare asteptind postasul cu ajutorul social! Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Cei din ospiciile de nebuni de ce nu au drept de vot? Culmea este ca sunt multi batrani sanatosi internati acolo doar ca sa odraslele lor sa le ia locuinta.Intr-o tara normala in care justitia ar functiona banditii si mafiotii ar fi in inchisoare nu peste ocean. Dar cum se doreste perpetuarea cercului vicios este normal ca banditii si mafiotii sa isi faca de cap.Oricum peste ocean ei traiesc din ce au furat dun tara, acolo nefiind in stare sa faca profit. De unde ştii că se doreşte asta? Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Da, dar daca observai mai atent (desi nu este chiar asa) vedeai ca asta se intimpla numai vineri seara, nu in fiecare zi ca pe la altii si mai important, beau pe banii lor nu primiti pomana de la stat! Iar luni dimineata, betivii aia de care vorbesti sint la job, odihniti si pregatiti pentru o noua saptamina de munca. Nu de uitat in zare asteptind postasul cu ajutorul social! Prietene, ca fapt divers, am avut ocazia sa vad Roma, Firenze, Milano, Londra, Hanoi, Beijing si Moscova. Sub aspectul in discutie, adica cel al "distractiei & obiceiuri", englezii si rusii mi-au atras atentia. Or mai fi si altii, dar nu pot sa ma pronunt pana nu vad. Daca unii romani asteapta postasul cu ajutorul social privind in zare, asta e o consecinta a lipsei de optiuni/posibilitati a cca 40% din populatie, asa cum confirma statisticile. Nicio asemanare cu englezii sau alte popoare occidentale, sub acest aspect. E bine sa ne mai gandim "de ce", inainte de a-i acuza pe romani de diverse ... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Draga, am spus doar ca oamenii aia beau pe banii lor si numai la sfirsit de saptamina! Deci ce ati dorit sa ne comunicati ?? Iar daca raportam numarul de betivi la numarul de locuitori, am o senzatie asa ca si aici ii batem de la distanta! Iar daca ati umbat prin toate orasele ale numai ca sa gasiti ce au ele mai urit, puteati sta acasa si citi de pe internet, gaseati statistici gata facute! Link spre comentariu
Depanatoru Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 E o diferenta profunda de civilizatie , cultura , educatie si tot ce vreti ... nu cine bea mai mult . Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 (editat) Hai totuşi să uităm mitul ăsta că doar beţivanii şi asistaţii social ar vota un anume partid...e o invenţie a unora de ai manipula pe oamenii de bună credinţă! Şi dacă tot vorbim de beţivanii de prin occident...hai să amintim şi de drogaţii de pe acolo...şi dacă îi adunăm laolaltă s-ar putea să nu fim noi(românii) chiar cei mai viciaţi oameni ai universului! Oriunde există decadenţă ...există si astfel de oameni! Şi toate astea, nu sunt numai din vina lor ...sunt şi alte cauze ,care au legătură cu cei care nu mai ostenesc să-i condamne! Editat Decembrie 12, 2016 de elmar Link spre comentariu
Depanatoru Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 (editat) Slabiciunea omeneasca e la fel peste tot , cine are bani se drogheaza , saracii o freaca prin bodegi . Musulmanii care nu beau probabil o freaca la un ceai . Asistatii sociali cu siguranta voteaza pesedeul ... ca mai si beau o spunem noi din rautate Editat Decembrie 12, 2016 de Depanatoru Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 (editat) Iar ăia ”cu stea în frunte” votează pneleul! Vai de steua lor! Editat Decembrie 12, 2016 de elmar Link spre comentariu
Postări Recomandate