Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

calculator cu placa video incorporata in placa de baza nu raspunde bine la filme

vl78stc

Postări Recomandate

salitare am un calculator cu placa de baza ASUSTEK .Productie P5LD2-VM CORE 2 DOUA, versiune Rev 1.xx,memorie 4 sloturi DDR2 (eu am 2x1G +2x512 )667/533Mhz,CPU 3200Mhz intel core,am win 7 in 32 biti,problema este ca nu mai pot vedea filme online si nici video clipuri pe youtube in sensul ca imaginea uneori se blocheaza si se desfasoara incet la filme si se aude cu intreruperi la filme si pe youtub se aude intrerupt si imaginea incetinita,as dori sa schimb placa video sa o dezinstalez din bios si sa pun alta cumparata,am vazut ca am slot PCI expres x16,PCI 1, PCI 2,PCIE-1 1 libere,as dori sa intreb ce placa video sa cumpar ca am gasit pe emag PCIE 2.0X16 si PCIE X16,am gasit pe ultima la pret de 165,42lei marca SAPPHIRE,asta in caz ca va uitati pe emag,este diferenta intre PCIE 2.0x16 si PCIEx16 merg amindoua sau numai ultima,

va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vl78stc

2

• bmwh548

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Merg amandoua. Orice ai lua sa fie pe minim 128 de biti (altfel ai sanse mari sa mearga mai prost ca aia onboard). Si de preferinta cu racire activa (multe pasive se supraincalzesc si cedeaza rapid). Personal as merge pe Nvidia (m-am impacat intotdeauna mai bine cu driverele si softul suplimentar).

Problema a inceput brusc? Poate e ceva legat de drivere sau ai agatat vreun virus de pe undeva.

Procesorul ruleaza la temperaturi mari? Poate face down-clock din cauza supraincalzirii si de asta nu face fata.

Link spre comentariu

calculatoru merge ok, am vazut temperaturile cu aida si e ok,numai la filme si youtub am probleme,daca folosesc un dvd cu film merge bine,am si leptop si folosesc wi-fi si tableta si netul merge bine,sa fie o problema cu placa retea net calculator?cum faca sa fac update la placa retea sau nu se face?

multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări