Alextv Postat Noiembrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Multumesc Costica, e binevenita orice idee. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 23, 2016 Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Multumesc Costica, e binevenita orice idee. Din pacate nu este o idee, este defectul ce l-am gasit la tv, dupa o saptamina si ceva de sapaturi...... Link spre comentariu
Alextv Postat Noiembrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 (editat) Va salut Azi am pus la loc transformatorul invertor a.l tv.ului, am intrerupt conexiunea PWM dintre mainboard si placa sursei,si merge tv. dar mie mi se pare ca are un contrast slabut desii am reglat la maxim.Sunt putin derutat... http://www.elforum.info/topic/84240-palpait-lumina-tv-lcd-lg-ce-sa-fie-invertor-sau-neoane/page-2 Multumesc Costica LCD si Dan cod. Editat Noiembrie 24, 2016 de sandeel Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 (editat) Va salut Azi am pus la loc transformatorul invertor a.l tv.ului, am intrerupt conexiunea PWM dintre mainboard si placa sursei,si merge tv. dar mie mi se pare ca are un contrast slabut desii am reglat la maxim.Sunt putin derutat... http://www.elforum.info/topic/84240-palpait-lumina-tv-lcd-lg-ce-sa-fie-invertor-sau-neoane/page-2 Multumesc Costica LCD si Dan cod. Tot asa se vedea si al meu, l-am reglat mai pe intuneric si l-am lasat asa, oricum contrastul nu are legatura cu invertorul, cred ca se poate mari contrastul din menu service...... sau vre-o setare naspa tot in service, legata de display..... Editat Noiembrie 24, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 sunt identice trafurile, si....de la Aswo am luat teapa. multumesc. multumesc Leoncris pt. schema. Si eu credeam ca de aici sunt bune , nam facut nici o comanda inca de aici dar se pare ca no sa mai fac niciodata din cauza ca la toate magazinele din tara sunt si bune dar sunt si stifturi Link spre comentariu
Alextv Postat Noiembrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Da Florin, au si bune si rele, depinde de la ce firma comanzi.Ei afiseaza ce au pe stoc de la mai multe firme.Cu o saptamana inainte am comandat 2 bucati TMS93700CT, pt. ca mi s.au parut ieftine, si au fost bune amandoua.Acum insa cel din urma era putin mai scump si am comandat doar unul de la o firma cred eu mai slaba, pt. ca de la alte firme afisau ca nu au in stoc si trebuia sa astept 2 saptamani sa aduca din Germania.Pentru mine a fost o experienta.Acum stiu cum sa comand , oricum pe asta defect o sa fac retur , la ei. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Si ca sa faci retur costa mai mult transportul decit produsul si nu cred ca se merita , nu teai uitat poate este recuperabil , adica sa nu aibe la pinii contact cu lita imperfect Link spre comentariu
Alextv Postat Noiembrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 am incercat....i.am incalzit cu pistolul...dar nimic...lita e prea subtire sa incerc ceva....o sa vad ce fac cu el...poate mai incerc, insa trebuie sa indepartez stratul de protectie pe pini si sa vad daca ajunge lita la ei., unul din capete sigur nu e lipit bine. Link spre comentariu
Alextv Postat Decembrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Va salut Aduc la cunostinta celor care au urmarit topicul, si a celor care m.au ajutat ca azi am inlocuit invertorul TM-0917,pentru ca initial facusem modificarea cu intreruperea firului PWM, si clientul a venit inapoi cu el. Deci tot invertorul era buba. Multumesc tuturor pentru sfaturi si idei. Link spre comentariu
gogu1305 Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Exact cum am spus la început și eu. Baftă. Acum contrastul este ok? Link spre comentariu
Alextv Postat Decembrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2016 (editat) Nu mi e pare ok...poate sunt si lampile uzate.... Editat Decembrie 8, 2016 de sandeel Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 (editat) Va salut Aduc la cunostinta celor care au urmarit topicul, si a celor care m.au ajutat ca azi am inlocuit invertorul TM-0917 Adica vrei sa spui ca ai inlocuit traful de pe invertor?, tv-ul meu merge si acum cu firul PWM anulat si are mai bine de o jumate de an.....oricum nu-i exclus sa se intoarca cu el, dar al tau parca prea putin a tinut.....firul PWM l-ai legat la loc? Editat Decembrie 9, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Alextv Postat Decembrie 9, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Nu , tv.ul nu am mers mult timp cu traful invertor a.l lui si cu firul PWM anulat.Am inlocuit traful cu unul nou si am refacut legatura la firul PWM. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum