Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD-Samsung SyncMasterT220 HD

Alextv

Postări Recomandate

• Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alextv

27

• gogu1305

9

• leoncris

6

• dan cod

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Va salut

Azi am pus la loc transformatorul invertor a.l tv.ului, am intrerupt conexiunea PWM dintre mainboard si placa sursei,si merge tv. dar mie mi se pare ca are un contrast slabut desii am reglat la maxim.Sunt putin derutat...

http://www.elforum.info/topic/84240-palpait-lumina-tv-lcd-lg-ce-sa-fie-invertor-sau-neoane/page-2

Multumesc Costica LCD si Dan cod.

Editat de sandeel
Link spre comentariu

Va salut

Azi am pus la loc transformatorul invertor a.l tv.ului, am intrerupt conexiunea PWM dintre mainboard si placa sursei,si merge tv. dar mie mi se pare ca are un contrast slabut desii am reglat la maxim.Sunt putin derutat...

http://www.elforum.info/topic/84240-palpait-lumina-tv-lcd-lg-ce-sa-fie-invertor-sau-neoane/page-2

Multumesc Costica LCD si Dan cod.

Tot asa se vedea si al meu, l-am reglat mai pe intuneric si l-am lasat asa, oricum contrastul nu are legatura cu invertorul, cred ca se poate mari contrastul din menu service...... sau vre-o setare naspa tot in service, legata de display.....

post-237484-0-21439100-1479994840_thumb.png

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

sunt identice trafurile, si....de la Aswo am luat teapa. multumesc. :) multumesc Leoncris pt. schema.

Si eu credeam ca de aici sunt bune , nam facut nici o comanda inca de aici dar se pare ca no sa mai fac niciodata din cauza ca la toate magazinele din tara sunt si bune dar sunt si stifturi

Link spre comentariu

Da Florin, au si bune si rele, depinde de la ce firma comanzi.Ei afiseaza ce au pe stoc de la mai multe firme.Cu o saptamana inainte am comandat 2 bucati TMS93700CT, pt. ca mi s.au parut ieftine, si au fost bune amandoua.Acum insa cel din urma era putin mai scump si am comandat doar unul de la o firma cred eu mai slaba, pt. ca de la alte firme afisau ca nu au in stoc si trebuia sa astept 2 saptamani sa aduca din Germania.Pentru mine a fost o experienta.Acum stiu cum sa comand , oricum pe asta defect o sa fac retur , la ei.

Link spre comentariu

Si ca sa faci retur costa mai mult transportul decit produsul :tryre si nu cred ca se merita , nu teai uitat poate este recuperabil , adica sa nu aibe la pinii contact cu lita imperfect

Link spre comentariu

am incercat....i.am incalzit cu pistolul...dar nimic...lita e prea subtire sa incerc ceva....o sa vad ce fac cu el...poate mai incerc, insa trebuie sa indepartez stratul de protectie pe pini si sa vad daca ajunge lita la ei., unul din capete sigur nu e lipit bine.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Va salut

Aduc la cunostinta celor care au urmarit topicul, si a celor care m.au ajutat ca azi am inlocuit invertorul TM-0917,pentru ca initial facusem modificarea cu intreruperea firului PWM, si clientul a venit inapoi cu el. Deci tot invertorul era buba. Multumesc tuturor pentru sfaturi si idei.

Link spre comentariu

Va salut

Aduc la cunostinta celor care au urmarit topicul, si a celor care m.au ajutat ca azi am inlocuit invertorul TM-0917

Adica vrei sa spui ca ai inlocuit traful de pe invertor?, tv-ul meu merge si acum cu firul PWM anulat si are mai bine de o jumate de an.....oricum nu-i exclus sa se intoarca cu el, dar al tau parca prea putin a tinut.....firul PWM l-ai legat la loc?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări