fane Postat Decembrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2016 pe 32 merge din prima asa am zis si eu ca nu fac contact pinii dar am incercat cu cleste nou care il am de rez. si acceiasi problemasi pe memoria vechecare am suspectato ca ar fi def fizic dar azi inainte de a posta am incercat cu memorie noua care am comandato si la felversiunea de soft pe care eu o am e 1.18 si mai am o nelemurire este vreo diferenta intre cele doua variante de ch 341 respectiv cea cu placa verde si cea cu placa neagra Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 14, 2016 Partajează Postat Decembrie 14, 2016 Nu stiu , dar nu cred , eu am versiunea black. http://www.filehost.ro/3172388958/SKU357918_CH341A_zip/ Link spre comentariu
fane Postat Decembrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2016 multumesc pentru soft dn.Leoncris varianta pe care am primito cu programatorul era problema cu cel dat de dvs a luato din prima se pare ca si chinejii au ceva probleme intre ei Link spre comentariu
fane Postat Decembrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2016 ma puteti ajuta cu un bin pentru tv-ul din titlu are panel M215HGE-P03 avea eticheta de panel ascunsa pe MB cu softul original se restarteaza chiar si cu mem noua iiar cu cel de la dn.DAN nu am nici macar logoul Va multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum