Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BLACK FRIDAY

Postări Recomandate

Oare Americanii tot asa s-or inghesui de bf?

O sa caut ceva statistici, ca-s tare curios...

PS: Probabil ca atata timp cat fenomenul "tigaia la oferta" nu va disparea complet, nici inghesuiala de bf nu se va reduce, si asta iarasi probabil nu se va intampla pana nu se vor schimba ceva mentalitati, deci generatii...

Link spre comentariu

Daca nu-i deranjul prea mare as dori o poza si un scan la factura. Este prea mic pretul (sub cel de productie) si Mos Craciun nu exista. Cand se fac astfel de reduceri se vinde eventual la pretul de achizitie, dar sa vinzi sub pretul de achizitie doar pentru a face reclama este doar un vis.

Crezi? mai tii minte de produsele de sute de dolari vindute cu un leu de emag?

Link spre comentariu

Ce am observat ciudat la E..ag anul asta e nu ca n-au fost reduceri pt ca la ce m-am uitat eu au fost dar false erau preturile de la care s-a spus ca-s reduse,deci procentul de reducere nu corespundea.Televizor care costase cu cateva zile inainte 699 lei era redus la 599 dar pretul de la care scria ca e redus era 849.Alta chestie care am observat-o dar astazi a fost faptul ca un telefon care costase 1049 lei ,de black era redus la 849 lei dar astazi a aparut la pretul initial de 1049 si scrie ca e redus de la vreo 1200.De asemenea niste cauciucuri care ieri erau reduse astazi erau cu pretul initial si scria ca sunt reduse de la o suma mai mare...

Link spre comentariu

Daca nu-i deranjul prea mare as dori o poza si un scan la factura. Este prea mic pretul (sub cel de productie) si Mos Craciun nu exista. Cand se fac astfel de reduceri se vinde eventual la pretul de achizitie, dar sa vinzi sub pretul de achizitie doar pentru a face reclama este doar un vis.

Sa faceti cu ele ce? Nu ma credeti? atunci inseamna ca ma faceti mincinos, lucru care ma ofenseaza putin.

Faceti pariul ala de care vorbeati mai sus, propuneti dvs. ce anume pariem, si voi face si pozele cerute,asta asa ca "sa-mi racoresc orgoliul" :limb:

Voi veni maine cu niste articole, ieftinite cu 30%, 50%,si 70%, daca asta inseamna, ca mos craciun exista.

Pot dovedi cel mult cu etichete de raft, pe care aproape toti le cunoasteti, nu ar fi profesional sa descarc documente, si apoi sa le postez aici.

Editat de costi75
Link spre comentariu

PS: Probabil ca atata timp cat fenomenul "tigaia la oferta" nu va disparea complet, nici inghesuiala de bf nu se va reduce, si asta iarasi probabil nu se va intampla pana nu se vor schimba ceva mentalitati, deci generatii...

Am vazut la telejurnal cum americanii, neozeelandezii si alte popoare sparg geamurile la malluri de blecfraidei mai rau ca romanii la tigai si bormasini, pe cuvant!

Link spre comentariu

Inghesuiala de bf nu va disparea niciodata in aceste conditii.

O aproximare personala ar fi cam asa: 2-3% preturi extraordinare( reducere 50-70%), 10-15% preturi foarte bune (reducere 15-30%), preturi ok (reducere 5-10% fata de pretul pietei) si restul preturi cu adaosuri mari si chiar nesimtit de mari, care uimitor se vand.

Cum vi se pare de exemplu Samsung 32J4000 la 730lei cu aproximativ 80 de bucati vandute? Finlux diag.108, full hd. smart, wi-fi incorporat la 630lei sau Legend 121cm hd ready la aprox. 730lei ?

Trebuie inteleasa corect o reclama, cand se spune "reduceri de pana la 70%", nu inseamna ca tot magazinul e redus musai cu 70%, cum multi din pacate cred, ci doar cateva produse, care se epuizeaza rapid.

Tocmai cele 2-3 procente de preturi extraordinare creaza nebunia aceasta, care sincer o vad destul de motivata. Cine nu ar dori sa cumpere asemenea produse?

Eu daca gaseam stoc la anvelopele de mai sus, eram in stare sa cumpar mai mult de 4buc cate mi-ar fi fost suficiente.

Link spre comentariu

Sa vezi abundenta de anunturi la vanzari in perioada urmatoare.

Se plange lumea de parca le-ar baga cineva mana in buzunar si le-ar lua banii cu forta.Cine vaneaza pleasca in speranta de a castiga dublu,mai ia si teapa cateodata ca nu reuseste sa vanda nici cu cat a platit initial.Cine cumpara pt uz propriu,probabil va face o economie marunta in cel mai fericit caz...si cu asta ce-a realizat?Am urmarit un articol electronic care in ultima luna a avut pretul de 820 lei.Acum l-am vazut de BF la 910 lei pret redus,iar pretul de la care a plecat reducerea era de cca 1100 lei.Nici daca il gaseam la 600 lei nu-l cumparam,pt ca nu aveam nevoie,dar a fost interesant de urmarit evolutia.In aceeasi categorie,am vazut si reducere reala,de la 350 lei la 250 lei,iar acum dupa BF se vinde cu 280 lei,deci cine a cumparat in ideea ca se va scumpi la loc si va face profit,a luat teapa.Cred ca una peste alta,comerciantii cu toate reducerile,au numai de castigat.Si cum intr-o afacere,unul pierde si unul castiga,e lesne de inteles care e perdantul...cel care e pacalit sa-si goleasca buzunarul sau cardul la o pocnitura din deget(a se citi o promotie).

Link spre comentariu

Nu ma indoiesc!!! Apoi le vindeai sa faci si tu un ban CINSTIT !!!!

Ai cumva o problema cu mine, domnule vlad_2770? sau doar atat poti ?

Ce inseamna CINSTIT!!! exprimat astfel? Raspund eu: ma faci mincinos mai devreme si acum spui ca nu sunt departe nici de o hotie.

Hai fi barbat si initiaza pariul ala de care erai atat de sigur,...sau mai bine nu?

,

Daca m-am inghesuit sa prind un pret la ceva orice ( nebunia mea, nu problema ta) si am cumparat ( cu bani, nu furat) un "orice" ieftin, pot sa fac ce vreau cu el, chiar sa-l vand mai scump.

Link spre comentariu

Daca m-am inghesuit sa prind un pret la ceva orice si am cumparat un "orice" ieftin, pot sa fac ce vreau cu el, chiar sa-l vand mai scump.

Ai voie sa faci ce vrei cu el dar a vinde la supra pret = specula, bisnita!

Am vazut ca nu stii nici ce este hotia = delict constând în însușirea pe ascuns a bunurilor materiale străine.

Link spre comentariu

Ce tot vorbiti de specula sau bisnita...pai atunci ar trebui inchisi toti comerciantii din romania si de peste tot in lumea asta,pt ca pe asta se bazeaza castigul in comert,sa cumperi cat mai ieftin si sa vinzi cat mai scump(riscul si efortul pt a reusi asta este rasplatit prin profit).

Fiecare face ce vrea cu banul lui(unii cumpara ca sa vanda,altii doar cumpara),si nu vad cine va opreste sa faceti si voi la fel...sa nu-mi spuneti ca nu va lasa constiinta ca ma ia cu greata.In fiecare salasuieste un speculant sau bisnitar,doar ca nu s-a manifestat inca(e fix precum cancerul).

Link spre comentariu
Unii se pare ca nu fac nici o diferenta intre bisnita si comert. Comerciantul plateste TAXE + IMPOZIT PE PROFIT, bisnitarul nu plateste nimic!
In tari cu apa mai calda, cand iti completezi declaratia fiscala anuala ca simplu cetatean, esti obligat sa treci (in rubricile corespunzatoare) orice suma realizata pe langa salar. Deci daca ai vandut 4 pneuri (chiar daca tu le-ai cumparat anterior si ai factura) esti obligat sa declari profitul (suma de vanzare - suma cu care le-ai achizitionat).
Nu zic ca in vest toti sunt cinstiti, daca si inspectorii de la fisc nu stau cu ochii inchisi si cu bratele incrucisate (totusi nu sunt asa de absurzi ca cei de la ANAF care aveau grija sa se duca la restaurant si sa lase bacsis si apoi sa il ia de gat pe ospatar ca nu declara bacsisul - bine ca s-a terminat cu balciul ala).
Nu cred ca toti vanzatorii "profesionisti" de pe olx sau okazii emit factura la bunurile pe care le vand.
Link spre comentariu
Deci daca ai vandut 4 pneuri (chiar daca tu le-ai cumparat anterior si ai factura) esti obligat sa declari profitul (suma de vanzare - suma cu care le-ai achizitionat).

De trei nopti nu dorm ca nu stiam cum se calculeaza profitul . Bine ca ne-ai lamurit .

Unii vad ca au fixuri cu facturile , si cat si de unde mai cumpara careva si nu-si declara venitul la fisc . Adica pe principiul "sa moara si capra vecinului"

PS- Ce-mi place pe aici e ca lumea se injura politicos , la persoana a treia !! :limb:

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări