Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Acumulator auto

Tomsa Cosmin

Postări Recomandate

Soluțiile serioase s-au dat deja, iar din glume trebuie trase și unele învățături.Ascultatul muzicii la un asemenea nivel afectează atât auzul cât și siguranța circulației.E posibil să nu mai auzi un zgomot anormal cauzat de o avarie gravă, sau chiar să produci un accident prin distragerea atenției de la trafic.....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tomsa Cosmin

9

• doru3160

5

• validae

2

• morocanosul

2

Soluțiile serioase s-au dat deja, iar din glume trebuie trase și unele învățături.Ascultatul muzicii la un asemenea nivel afectează atât auzul cât și siguranța circulației.E posibil să nu mai auzi un zgomot anormal cauzat de o avarie gravă, sau chiar să produci un accident prin distragerea atenției de la trafic.....

Perfect deacord cu ce spui,daca vreau sa imi pun asemenea sistem asta nu inseamna ca o sa ascult la maxim atata timp cand conduc,e doar o pasiune de a mea de multi ani. :limb:

Link spre comentariu

Macar nu incerca sa ne aburesti.Asa spun toti,si te trezesti pe strada ca nu stii de unde vine harmalaia starnita de un asemenea sistem.Si ca si cum n-ar fi suficient,mai mergeti si cu geamurile lasate,sa auda toata lumea ce sunteti in stare.Sunteti un pericol public si nu va dati seama de asta.De ce crezi ca pt obtinerea permisului este necesar si avizul unui ORL-ist?pt ca un hipoacuzic n-ar obtine in veci permis.Prin montarea unor astfel de sisteme voi deveniti hipoacuzici,insa spre deosebire de cei obisnuiti,mai deranjati si pe altii.Spui ca nu asculti in trafic asemenea putere,atunci unde?intre blocuri sau sub geamurile vecinilor,ca n-am vazut nici unul bubuindu-si creierii in pustiu.Chestiile astea ar trebui scoase in afara legii,la fel cum nu ai voie sa montezi lumini mai puternice pe masina.

Link spre comentariu

Macar nu incerca sa ne aburesti.Asa spun toti,si te trezesti pe strada ca nu stii de unde vine harmalaia starnita de un asemenea sistem.Si ca si cum n-ar fi suficient,mai mergeti si cu geamurile lasate,sa auda toata lumea ce sunteti in stare.Sunteti un pericol public si nu va dati seama de asta.De ce crezi ca pt obtinerea permisului este necesar si avizul unui ORL-ist?pt ca un hipoacuzic n-ar obtine in veci permis.Prin montarea unor astfel de sisteme voi deveniti hipoacuzici,insa spre deosebire de cei obisnuiti,mai deranjati si pe altii.Chiar daca nu asculti in trafic asemenea putere,atunci unde?intre blocuri sau sub geamurile vecinilor,ca n-am vazut nici unul bubuindu-si creierii in pustiu.Chestiile astea ar trebui scoase in afara legii,la fel cum nu ai voie sa montezi lumini mai puternice pe masina.

Si oricum care ar fi problema dumneavostra? Nu se mai poate intreba nimic pe topicul asta ca mereu sa trezesc unii sa devieze de la subiect. :aplauze :aplauze :aplauze :aplauze

Si nu vreau sa aburesc pe nimeni :95

Link spre comentariu

Poți asculta muzica tare cu farurile stinse.

Pai si cum mai circula,pt ca treaba cu ascultatul pe loc nu-l deranja prea mult la faruri(de asta am si spus ca ne abureste)...nimeni nu stationeaza cu farurile aprinse nici cu, nici fara muzica la putere de 1kw.

Link spre comentariu

Voi fii offtopic si-mi cer scuze in avans atat autorului topicului cat si colegului moderator de aici, si intreb:

Ce mama masii faceti fratilor cu sute de W in masina?

Si sunt de acord cu ce zice Doru, tentatia este prea mare ca sa nu asculti la volum mare ( deci putere maxima ), iar presiunea acustica este atat de mare incat ar fi anormal ca urechea sa nu aiba de suferit in mod permanent si iremediabil...

Totusi microbul asta a infectat pe incredibil de multi, si sincer nu mi-l explic...

Eu la masina am sistemul din fabrica si un player cumparat si montat de mine, si mi se pare arhisuficient...

Link spre comentariu

Voi fii offtopic si-mi cer scuze in avans atat autorului topicului cat si colegului moderator de aici, si intreb:

Ce mama masii faceti fratilor cu sute de W in masina?

Si sunt de acord cu ce zice Doru, tentatia este prea mare ca sa nu asculti la volum mare ( deci putere maxima ), iar presiunea acustica este atat de mare incat ar fi anormal ca urechea sa nu aiba de suferit in mod permanent si iremediabil...

Totusi microbul asta a infectat pe incredibil de multi, si sincer nu mi-l explic...

Eu la masina am sistemul din fabrica si un player cumparat si montat de mine, si mi se pare arhisuficient...

Sincer si mie imi place sa ascult muzica la volum spre maxim sa aud cum bubuie,dar nu ascult la volum mai ult de 30% cand sunt pe drum din motive ca nu suport la putere mare si nu imi place sa se uite toata lumea la mine (momentan am un subw de 600 rms) dar ce vreau eu sa fac este sa fac incinta cu 2 difuzoare din fibra de sticla frumos,pentru ca la mine in oras nu prea se ocupa lumea cu sistemele audio dar sunt multi care isi pun ,eu ma gandesc ca daca o sa-mi fac portbagajul meu in poza care ti-o pun mai jos o sa am multi clienti doritori sa le fac ... daca intelegi ce vreau sa spun

Posted Image

Oricum o sa vand amplificatorul si raman la un ampl de 2x 150 rms,pentru doua difuzoare de 250 W bucata

Nu vreau sa investesc in alternator ,ca am vazut ca nu sunt prea ieftine,si nu isi are rostu sa pun ceva de peste 250W ,oricum nu particip la competitii

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări