Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nou pe forum,cer ceva sfaturi

Vizitator vl20sas

Postări Recomandate

Vizitator vl20sas

am si eu nevoie de ceva sfaturisa va povestescam nevoie de cineva sau de o schema ,de cum sa fac un circuit care sa functioneze asa:1..am un buton(buton cu pusch,ca la telecomanda),vreu sa fac cu el urmatorele: la o apasare sa imi inchida un circuit si sa aprinda un led,iar la a 2-a apasare sa imi inchida circuitul si sa stinga ledul.2.am un buton(buton cu pusch,ca la telecomanda),vreu sa fac cu el urmatoarele,la o apasare sa imi de-a curent +(plus) si -(minus),ca sa invart un motoras,ia la a 2 -a apasare sa imi schimbe polaritaea si motorasul sa se invarta invers (si asta numai pt 10 secunde)daca imi poate face cineva asa ceva ,contracost binenteles,claudiu_sas e ID de messva multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

2

Top autori în acest subiect

pentru prima solicitare este schema completa la http://www.niqro.lx.ro/butoane.htm (scuze pentru link-ul gresit dat anterior).. pentru a doua... se face daca dai mai multe detalii pentru aplicatie :axe: ca sa stim tensiuni, consum motor, etc pentru ca sunt dubioase starile, ar putea fi asa: motor oprit, apesi o data pe buton merge de-l ia dracii pana apesi tu a doua oara pe buton si merge doar un timp (10 secunde) apoi se opreste?

Link spre comentariu
Vizitator vl20sas

pentru prima solicitare este schema completa la http://www.niqro.lx.ro/butoane.htm (scuze pentru link-ul gresit dat anterior).. pentru a doua... se face daca dai mai multe detalii pentru aplicatie :axe: ca sa stim tensiuni, consum motor, etc pentru ca sunt dubioase starile, ar putea fi asa: motor oprit, apesi o data pe buton merge de-l ia dracii pana apesi tu a doua oara pe buton si merge doar un timp (10 secunde) apoi se opreste?

pai imi trebuie asa:apas odata merge in fataapas iarasi merge in spatetoate pe 12 v,motorasele au limitatoare in ele :tonqe:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări