blazeu Postat Februarie 10, 2021 Partajează Postat Februarie 10, 2021 Pai cu credeti ca fertilizeaza poporul chinez ogoarele??? Link spre comentariu
validae Postat Februarie 10, 2021 Partajează Postat Februarie 10, 2021 Şi nu numai ei....povestea cineva că şi prin multe ţări europene a văzut cum fermierii aruncă dejecţii pe câmp.A nu se confunda cu bălegarul de animale, diferă mult mirosul..... Link spre comentariu
blazeu Postat Februarie 19, 2021 Partajează Postat Februarie 19, 2021 Dacă tot se dezvolta acest subiect, ar mai fi de menționat ca deșeurile biologice (nu doar rahatul ci și toate resturile - mai ales vegetale) trec printr-o faza de compostare, în care microorganisme muncesc la descompunere, ceea ce schimba și mirosurile.... Rămân la părerea ca materialul din fosa de casa e majoritar "bio", deci are valoare de fertilizant. Singurul obstacol rămâne mirosul eventual neplăcut.... Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 19, 2021 Partajează Postat Februarie 19, 2021 Blazeu.E şi nu e fertilizant.Pentru fermentare anaerobă se colectează materie "solidă",fără apă. Chiar sunt curios dacă chinezii mai au WC-uri comune,ca înainte.Din auzite acolo nu se trăgea apa,că nu era! Link spre comentariu
Ani Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 La 18.11.2016 la 14:08, Vizitator GOGUROMEO48 a spus: Eu am construit o fosa septica cu 2 camere si tub de dren pe care o folosesc de 6 ani fara a fi vidanjata . Daca esti interesat iti trimit documentatia. Buna seara, va rog respecuos sa imi trimiteți si mie documentatia? Cat a costat ? Multumesc frumos, Ani ,e mai [email protected] Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 Daca userul incepe cu "VIZITATOR" este un cont vechi, inchis. Cat despre fosa, o sa postez eu, zilele astea, detaliile fosei mele. Face 3 ani in curand si n-a fost vidanjata (inca). Am un consum de 10mc de apa lunar. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum