Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

constructie fosa septica

Vizitator goranda jean

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• blazeu

4

• BRANCA

3

• romicap

1

• morocanosul

1

Top autori în acest subiect

Şi nu numai ei....povestea cineva că şi prin multe ţări europene a văzut cum fermierii aruncă dejecţii pe câmp.A nu se confunda cu bălegarul de animale, diferă mult mirosul.....

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Dacă tot se dezvolta acest subiect, ar mai fi de menționat ca deșeurile biologice (nu doar rahatul ci și toate resturile - mai ales vegetale) trec printr-o faza de compostare, în care microorganisme muncesc la descompunere, ceea ce schimba și mirosurile....

Rămân la părerea ca materialul din fosa  de casa e majoritar "bio", deci are valoare de fertilizant. Singurul obstacol rămâne mirosul eventual neplăcut....

Link spre comentariu

Blazeu.E şi nu e fertilizant.Pentru fermentare anaerobă se colectează materie "solidă",fără apă.

Chiar sunt curios dacă chinezii mai au WC-uri comune,ca înainte.Din auzite acolo nu se trăgea apa,că nu era!

Link spre comentariu
La 18.11.2016 la 14:08, Vizitator GOGUROMEO48 a spus:

Eu am construit o fosa septica cu 2 camere si tub de dren pe care o folosesc de 6 ani fara a fi vidanjata . Daca esti interesat iti trimit documentatia.

Buna seara, va rog respecuos sa imi trimiteți si mie documentatia? Cat a costat ? Multumesc frumos,  Ani ,e mai [email protected] 

Link spre comentariu

Daca userul incepe cu "VIZITATOR" este un cont vechi, inchis.

Cat despre fosa, o sa postez eu, zilele astea, detaliile fosei mele. Face 3 ani in curand si n-a fost vidanjata (inca). Am un consum de 10mc de apa lunar.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări