Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Legaturi DVD auto

surubarila

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• surubarila

7

• dan cod

4

• Barbu Andrei

3

• gogu1305

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Logic .radioul merge fara legatura aia.

De fapt acel fir s-ar lega la frana de mana ca doar atuynci sa mearga filmele sa nu se uite soferul in timp ce conduce.

Si cred ca la unii chiar ar trebui legat asa.

Link spre comentariu

De fapt acel fir s-ar lega la frana de mana ca doar atuynci sa mearga filmele sa nu se uite soferul in timp ce conduce.

OFF Eu as introduce in softul aparatului un "detector de manele" sa-l treaca in MUTE instantaneu.

Link spre comentariu

Pe eticheta aparatului scria la firul ala : " SIDE BRAKE" . Nu i-am dat importanta atunci, l-am izolat si l-am lasat asa. Normal si logic ar fi trebuit sa scrie " PARKING BRAKE" . Aparatul asta mai are cateva fire care habar nu am ce fac, dar deocamdata il las asa pentru ca nu il pot monta pe masina....decat demontat. El functioneaza bine mersi fara acel fir la masa.

As mai avea o intrebare/ nelamurire. Acest aparat are si TV. Pentru TV are 4 mufe tip jack 3,5 mm iar pe desenul ala imi arata ca antena se conecteaza la prima mufa. Ce antena ar trebui sa pun? Sau mai bine, se mai receptioneaza vreun post in felul asta? Stiu ca am mai incercat un tv mai acum ceva vreme dar nu am reusit sa receptionez nimic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări