Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat cumparare masina de gaurit cu coloana

roscatu

Postări Recomandate

Salutare,sunt in cautare de o masina de gaurit cu coloana mai profesionala.Bugetul este de 1000-1200 de lei.Masina o sa fie folosita pentru a face gauri si filete,ca si dimensiune probabil ca cel mai mare burghiu folosit o sa fie intre 13-15mm.Materialele prelucrate vor fi aluminiu,alama cel mai frecvent,dar si otel.Ca si uzura,va fi folosita sa zic asa ,intr-o zi toata ziua si dupa aia poate sta cateva zile.Referitor la precizie, vreau ceva peste ce se gaseste in magazinele de bricolaj,gen einhell si altele.Am gasit ceva de la Gude model GTB 16/5 LA 230V,va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un sfat referitor la aceasta masina daca merita cumparata,ca si pret,costa c-am 1200 de lei.O sa pun un videoclip de pe youtube in germana,ca eu nu inteleg mai nimic din ce zice.Dar pot primi si alte sugesti.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• roscatu

5

• Faker

1

Top autori în acest subiect

Am returnat masina aceea din topic,ca am avut nevoie de bani pentru altceva. Mi-a mai ramas doar suma de bani mentionata. Daca o are cineva,va rog spuneti-mi parere dvs,sau daca stiti ceva despre ea.

Link spre comentariu

Am vazut-o intr-un atelier la cineva. E o constructie serioasa din otel,nu zamac sau aluminiu cum sunt la altele.

Trebuie vazut si accesoriile incluse sau cele disponibile pentru el.

Link spre comentariu

In conditiile in care ai deja o bormasina,si in comparatie cu produsul prezentat in videoclip,luand in calcul si posibilitatile de adaptare si reglaj a acestui suport,eu zic ca merita.

Constructia e solida si din materiale de calitate,deci din punctul asta de vedere,nicio problema.

Link spre comentariu

In conditiile in care ai deja o bormasina,si in comparatie cu produsul prezentat in videoclip,luand in calcul si posibilitatile de adaptare si reglaj a acestui suport,eu zic ca merita.Constructia e solida si din materiale de calitate,deci din punctul asta de vedere,nicio problema.

Mă scuzați, dvs ați vorbit de suport sau de mașină cu coloana?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări