roscatu Postat Noiembrie 16, 2016 Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 Salutare,sunt in cautare de o masina de gaurit cu coloana mai profesionala.Bugetul este de 1000-1200 de lei.Masina o sa fie folosita pentru a face gauri si filete,ca si dimensiune probabil ca cel mai mare burghiu folosit o sa fie intre 13-15mm.Materialele prelucrate vor fi aluminiu,alama cel mai frecvent,dar si otel.Ca si uzura,va fi folosita sa zic asa ,intr-o zi toata ziua si dupa aia poate sta cateva zile.Referitor la precizie, vreau ceva peste ce se gaseste in magazinele de bricolaj,gen einhell si altele.Am gasit ceva de la Gude model GTB 16/5 LA 230V,va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un sfat referitor la aceasta masina daca merita cumparata,ca si pret,costa c-am 1200 de lei.O sa pun un videoclip de pe youtube in germana,ca eu nu inteleg mai nimic din ce zice.Dar pot primi si alte sugesti. Link spre comentariu
Vizitator FET Postat Noiembrie 16, 2016 Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 (editat) Vezi in topicul asta. http://www.elforum.info/topic/118922-alegere-masina-de-gaurit-cu-coloana/ Posibil sa ai deja o masina de gaurit,asa ca=ti recomand urmatorul suport care este destul de versatil. http://bigtools.ro/product.php?id_product=4126 Editat Noiembrie 16, 2016 de FET Link spre comentariu
roscatu Postat Noiembrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 Am returnat masina aceea din topic,ca am avut nevoie de bani pentru altceva. Mi-a mai ramas doar suma de bani mentionata. Daca o are cineva,va rog spuneti-mi parere dvs,sau daca stiti ceva despre ea. Link spre comentariu
Vizitator FET Postat Noiembrie 16, 2016 Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 Am vazut-o intr-un atelier la cineva. E o constructie serioasa din otel,nu zamac sau aluminiu cum sunt la altele. Trebuie vazut si accesoriile incluse sau cele disponibile pentru el. Link spre comentariu
roscatu Postat Noiembrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 Deci sunteti de parere ca merita cumparata?Are pretul de 1200 de lei. Link spre comentariu
Vizitator FET Postat Noiembrie 16, 2016 Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 In conditiile in care ai deja o bormasina,si in comparatie cu produsul prezentat in videoclip,luand in calcul si posibilitatile de adaptare si reglaj a acestui suport,eu zic ca merita. Constructia e solida si din materiale de calitate,deci din punctul asta de vedere,nicio problema. Link spre comentariu
roscatu Postat Noiembrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 (editat) Atunci o sa comand acest model de Gude, o sa revin cu informații.Multumesc Editat Noiembrie 16, 2016 de roscatu Link spre comentariu
roscatu Postat Noiembrie 17, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2016 In conditiile in care ai deja o bormasina,si in comparatie cu produsul prezentat in videoclip,luand in calcul si posibilitatile de adaptare si reglaj a acestui suport,eu zic ca merita.Constructia e solida si din materiale de calitate,deci din punctul asta de vedere,nicio problema.Mă scuzați, dvs ați vorbit de suport sau de mașină cu coloana? Link spre comentariu
Faker Postat Noiembrie 17, 2016 Partajează Postat Noiembrie 17, 2016 Nu cred ca o bormasina va merge o zi intreaga. Mai bine iei masina din videoclip. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum