Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

generator ultrasunete anti rozatoare

shaman

Postări Recomandate

va rog sa ma ajutati cu un sfat,la tara am o colectie de radiouri cu tuburi

si au inceput sa navaleasca soarecii

am gasit la bani putini generator ultrasunete antirozatoare chinezesc,dar mai multi prieteni imi spun ca nu functioneaza cum trebe

voi ce imi recomandati?careva coleg de pe forum confectioneaza asa ceva sub forma de kit?

multumesc anticipat pt fiecare sfat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

5

• cipri_mury

5

• Giorgian tv

5

• validae

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

@Giorgian tv Daca la mine te referi evident ca nu doresc asa ceva dar nu-ti inteleg supararea.

@shaman Sa nu uitam si de metoda clasica.

post-242444-0-99332900-1479653570_thumb.jpg

Editat de cipri_mury
Link spre comentariu

@Giorgian tv Daca la mine te referi evident ca nu doresc asa ceva dar nu-ti inteleg supararea.

@shaman Sa nu uitam si de metoda clasica.

Nu,nu la tine m-am referit ci la domnul spark,legat de suparare nici nu poate fi vorba,ci la faptul ca aceste animalute care se furiseaza in casele noaste nu fac decat stricaciuni,nu mai zic de mirosul urinei acestora cat de intepator este si nu numai.

Link spre comentariu

Generatoarele ultrasonice nu sunt eficiente 100% niciodată, am mai discutat asta cu alte ocazii.Foamea învinge orice teamă la un moment dat, șoarecele e dispus să zboare la propriu, numai să ajungă la mâncare. Acum mulți ani, aveam pătulul plin de porumb la părinți, dar șoarecii stricau mulți porumbi fiindcă urinau pe ei.Am încercat să acoperim picioarele de susținere ale pătulului cu tablă unsă cu gudron.A mers un timp, se vedeau clar urmele de gheruțe ,,patinate,, pe marginea tablei. Dar după scurt timp, au apărut iar, deși nu se mai vedeau urme pe tablele ce protejau stâlpii.Am hotărât să fac o pândă în pătul, timp în care mai și curățam manual ceva porumb. La un moment dat aud niște zgomote de parcă ceva cădea pe acoperișul pătulului.Am văzut cu surprindere cum șoarecii se urcau pe casa vecinilor și de acolo se aruncau prin aer (cam 1,5m) până pe acoperișul pătulului.....casa vecină fiind mai înaltă cu circa 1m decât pătulul.

Cine nu vrea să-i omoare, poate opta spre capcane nonletale, cum ar fi cea cu găleata. Și mai sunt multe variante simplu de realizat....https://www.google.ro/search?q=DIY+mouse+trap&client=opera&hs=w6q&tbm=isch&imgil=tMhbgVN_sF4NaM%253A%253BLW-umI0RMNo_PM%253Bhttps%25253A%25252F%25252Fwww.youtube.com%25252Fwatch%25253Fv%2525253DAZTrssT8dcg&source=iu&pf=m&fir=tMhbgVN_sF4NaM%253A%252CLW-umI0RMNo_PM%252C_&usg=__v_iaSTVQXsm54yImGSIdSs2Tz9M%3D&biw=1364&bih=640&ved=0ahUKEwjQyejq0rfQAhWCcRQKHfiLChwQyjcIJg&ei=4cAxWJDVA4LjUfiXquAB#imgrc=tMhbgVN_sF4NaM%3A

Link spre comentariu

Cand locuiesti la bloc (cazul meu) sansele de a te trezi cu asemenea animalute prin preajma sunt mai mici dar cand se intampla este mai naspa dupa parerea mea.Tin minte ca acum ceva timp un vecin de-al meu a adus un motan de la tara ca sa-i prinda un soarece din apartament. :d

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări