Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SAMSUNG LE32M87BDX/XEU TELECOMANDA

ceorneialexdru

Postări Recomandate

Apelez iar la bunavointa dumneavoastra, acest televizor este in Anglia si functioneaza cu telecomanda RMC10916, clientul m-a rugat sa-i trinit o telecomanda caci cea de sus mentionata nu prea mai percuteaza. I-am trimis BN59-01014A, DAR SUPNE CA NU-I MERGE. O fi ajuns, poate, trantita, avariata sau sunt probleme cu aceste televizoare? Am gresit eu cu ceva? Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ceorneialexdru

6

• FLORIN IORDACHE

1

• xtgs

1

• gaspadin

1

Apelez iar la bunavointa dumneavoastra, acest televizor este in Anglia si functioneaza cu telecomanda RMC10916, clientul m-a rugat sa-i trinit o telecomanda caci cea de sus mentionata nu prea mai percuteaza. I-am trimis BN59-01014A, DAR SUPNE CA NU-I MERGE. O fi ajuns, poate, trantita, avariata sau sunt probleme cu aceste televizoare? Am gresit eu cu ceva? Multumesc!

Ati incercat si cu telecomanda Samsung BN59-00611A ???

Link spre comentariu

Domnule Florin, televizoru este in Anglia, Eu im trimis BN59-01014A, insa 00611A este aproape la fel (ma refer la meniul principal),. Dar eu nu stiu daca telecomanda mea nu a fost avariata pana in Anglia, caci clientul spune ca nu functioneaza . Pe mine ma intentereseaza doar daca am gresit cu acest tip de telecomanda sau televizoarele din Anglia sunt o problema!!!???? Mltumesc!

Link spre comentariu

in mod normal trebuie sa mearga cu orice telecomanda de LCD/LED marca Samsung ,dar este posibil ca defectul sa fie la tv. adica receptor IR,alimentare IR,etc....proba cu telefonul poate ar edifica problema....daca emit amandoua este clar...

Link spre comentariu

Nu! Televizorul functioneaza cu vechea telecomanda RCM10916, numai ca este uzata, adica percuteaza greu (stiti dumneavoastra ce fenomen se intampla la o anumita perioada de functionare)

Link spre comentariu

Telecomanda originala ptr LExxM86,87 este BN59-00603A. Sigura diferenta intre ce ati trimis dvs si cea originala este ca originala are meniu DTV separat fata de meniul tv. Are buton care comuta de te ATV pe DTV si buton de meniu DTV. Se poate lucra cu ea in felul urmator: Din telecomanda trimisa de dvs se intra in meniul source si se comuta pe DTV. Acum daca apasati MENU pe telecomanda v-a intra numai in meniul tv, ca sa intrati in meniul DTV trebuie apasata tasta MENU de pe tv. Odata afisat meniul DTV puteti naviga cu telecomanda trimisa de dumneavoastra.

Link spre comentariu

Multumesc foarte mult pentru aceasta informatie! am sa transmit clientului!

Telecomanda originala ptr LExxM86,87 este BN59-00603A. Sigura diferenta intre ce ati trimis dvs si cea originala este ca originala are meniu DTV separat fata de meniul tv. Are buton care comuta de te ATV pe DTV si buton de meniu DTV. Se poate lucra cu ea in felul urmator: Din telecomanda trimisa de dvs se intra in meniul source si se comuta pe DTV. Acum daca apasati MENU pe telecomanda v-a intra numai in meniul tv, ca sa intrati in meniul DTV trebuie apasata tasta MENU de pe tv. Odata afisat meniul DTV puteti naviga cu telecomanda trimisa de dumneavoastra.

Link spre comentariu

Clientul spune că nu-i merge deloc, nu-i reacționează tv-ul la nicio tastă? În acest caz cu siguranță telecomanda dvs i-a ajuns defectă sau el minte. Telecomenzile Samsung sunt compatibile între modele.

Link spre comentariu

Nu stiu daca clientul minte! N-ar avea de ce. Sunt prieten cu taca-su. Apoi oricum nu-i iau bani. Eu merg pe defectiunea telecomenzii. Am trimis alta deja! Sa vad ce se intampla! Un BN59-00611A. Tinem legatura.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări