Tomsa Cosmin Postat Noiembrie 15, 2016 Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 Salutare colegi, anul care urmeaza vreau sa imi fac un subwoofer in masina cu doua difuzoare ,iar incinta facuta din fibra de sticla etc. Acuma ce vreau sa stiu inainte sa ma apuc de treaba. Daca ma opreste RAR sau politia imi poate face ceva? sau cu subwooferul nu are treaba? Trebuie omologat sau nu? Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 15, 2016 Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 Câtă vreme nu afectezi structural rezistența mașinii montând acel SW, nu are ce să-ți facă.Are vreo treabă cu sistemul de iluminare, direcție, frânare sau claxon ? Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Noiembrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 Câtă vreme nu afectezi structural rezistența mașinii montând acel SW, nu are ce să-ți facă.Are vreo treabă cu sistemul de iluminare, direcție, frânare sau claxon ? Nu Link spre comentariu
spik Postat Noiembrie 15, 2016 Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 Ha, ha, ha, singura problema ar fi sa nu le placa genul de muzica!!! Link spre comentariu
morocanosul Postat Noiembrie 16, 2016 Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 RAR-ul nu are treaba cu asa ceva,@validae are dreptate ! Problema este doar a...masinii ! Am avut un coleg care si-a montat pe un Logan un amplif. de mare(prea mare putere),astfel incat cand dadea muzica la maxim....Guta sau Sorinel dar mai ales...Adrian Minune era pe cale sa-i ....dezmembreze masina ! Trepidau elementele de caroserie de credeai ca a intrat in rezonanta,bineanteles,fiecare element de caroserie la alta frecventa,in portbagaj avea o baterie de condenatori de cateva zeci de mii(nu mai stiu) de micro/miliFarazi... Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Noiembrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 Cred ca la ce vreau eu sa fac :=))) 2 bucati de 600 w bucata pe 12 inch nu stiu cum o sa fie pentru caroserie Link spre comentariu
dany_cta Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 (editat) Caroseria rezista, problema este luneta. Am avut si eu 2x600w in tinerete (doua tuburi de bass de 12" firme serioase) si luneta se umfla 2-3cm, deci ar fi putut chiar sa o arunce sau sa o sparga. Am rezolvat un pic problema montand o placa solida de pal intre portbagaj si luneta in locul cartonului presat original. Rar-ul si rutiera nu iti fac mai nimic dar politia comunitara pot sa iti dea amenda pentru deranjarea ordinii publice. Editat Decembrie 6, 2016 de dany_cta Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 (editat) ar putea sa invoce "instalatie electrica artizanala"; daca vor. Editat Decembrie 6, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
marius75 Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Pai nu de RAR trebuie sa ai grija, ci de politisti, ca te pot arde frumusel pentru tulburarea linistii publice. Eu ma patit-o fara nici un SW. Amenda atunci era intre 200 si 500 lei, (eu am "scapat" cu 200 ), dar acum am impresia ca s-a marit. Nu este nevoie de reclamatie pe numele tau ( sau nr masinii) ca sa o incasezi. Nivelul sonor este apreciat urechiometric de politist, fara nici un aparat. Poti face contestatie doar dupa ce platesti amenda, iar in cazul in care castigi procesul, banii o sa-i vezi inapoi la Sf. asteapta... Editat Ianuarie 3, 2017 de marius75 Link spre comentariu
dany_cta Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Eu cand am fost in tinerete intr-o situatie similara, ma tot certam cu sectoristii pentru muzica (era ceva exagerat) pur si simplu nu am oprit la semnal. Cei de rutiera nu pot sa te amendeze pentru deranjarea ordinii publice, asta e treaba politiei locale. Si politia locala nu pot sa te opreasca, se considera ca ei nu au echipamentul pe ei ca sa fie destul de vizibili sau instruirea sa opreasca. Link spre comentariu
Barbu Paul Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 In mod normal cei de la RAR nu ar trebui sa te lase, daca masina polueaza fonic (ar trebui sa verifice niveulul sunetului in exteriorul masini cu sistemul sonor dat la maxim), poluarea fonica nu se limiteaza doar la motorul masinii, mai mult politistul rutier te poate amenda pentru poluare fonica (vezi codul rutier Art. 100 punctul 7) iar politisti locali au atributiuni si in sfera circulatiei rutiere. Cu stima Barbu Paul Link spre comentariu
dany_cta Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Un politist local nu poate sa te opreasca fara echipament rutier pe el (baston reflectorizant, vesta si casca alba). Ori cand are echipament rutier pe el, pentru tine este un politist rutier, nu faci diferenta intre ei. Dar ei nu umbla in echipament rutier decat atunci cand au o anumita misiune. Intre timp poti sa nu opresti pe motivul ca nu l-ai vazut pentru ca nu era in echipament vizibil, nu ai remarcat semnele, nu avea baston ca sa iti dai seama ca este politist. Editat Ianuarie 3, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
Barbu Paul Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Da ce te faci daca este echipat corespunzator sau daca stai in parcare cu baieti cu muzica data tare, tu ce crezi te pot amenda? Cu stima Barbu Paul Link spre comentariu
dany_cta Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Doar in baza unei reclamatii. Daca nu exista nimeni deranjat, nu poate sa zica ca deranjezi ordinea publica, trebuie sa gaseasca pe cineva. Dar cu muzica puternica pe masina nu stai in parcare ca iti omoara bateria in 20minute, stai sa impingi dupa aia ? Editat Ianuarie 3, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
Vizitator maistrul Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Aha,deci te certai cu sectoristi,adica erai un element care producea agitatie publica.Acuma mi-e clar de ce vorbesti asa si acuma de tara asta.Daca nu-ti convine de ce nu pleci in Africa la maimute.Esti unu din ala cu clanta tare in fata politistului,de aia nu-ti convine regimu de dinainte de 89.Ce-i aia sa pui muzica tare,oameni vroia sa se odihneasca.Rau ca nu mai este azi sectoristii de alta data,care-ti tragea o bataie de-ti suna apa in cap daca erai tinar recalcitrant.Bun era si utc-ul,foarte bun,ca tinea pe tineri in friu,nu le ardea de prostii. Link spre comentariu
Postări Recomandate