adelica Postat Aprilie 17, 2019 Partajează Postat Aprilie 17, 2019 buna ziua, ma poate ajuta si pe mine cineva cu un soft pentru un finlux 26flyr137b, sursa17ips19-3, main 17mb62-2.6, tuner tdsv-g002d, panel boe ht260wxc, nu gasesc nicaieri ceva care sa se asemene. Link spre comentariu
Vizitator Nastase Vasile Postat Aprilie 26, 2019 Partajează Postat Aprilie 26, 2019 La 18.11.2016 la 10:42, Costica LCD a spus: Daca nu e secret de "STAT", spune ce model de FINLUX este si ce tip de display are tv-ul, ca sa iti dau softul adecvat si dupa resoftare se vede clar, daca e displayul defect.......... salut Costica.. am si eu un Finlux modelul 32fhb-4000 sa blocat pe un singur canal si nu mai raspunde la comenzi..poti sa ma ajuti cu un soft ? multumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 26, 2019 Partajează Postat Aprilie 26, 2019 (editat) 50 minutes ago, Nastase Vasile said: salut Costica.. am si eu un Finlux modelul 32fhb-4000 sa blocat pe un singur canal si nu mai raspunde la comenzi..poti sa ma ajuti cu un soft ? multumesc Salut, tu vrei sa repari tv-ul fara sa-l desfaci ca sa vezi ce display, sursa si placa de baza are?, chiar asa sa zic daca ar fi sa folosesti un soft pentru stick dupa modelul tv-ului, tot nu e suficient marca si modelul, pentru ca acelasi model de tv poate sa fie echipat cu placi de baza si displayuri diferite...iar ca sa te ajute cineva cu un soft trebuie musai sa postezi corect placa si displayul....Daca te incumeti sa scoti capacul la tv...eu o sa te ajut.....intre timp treceti si tu locatia la profil ca asa e frumos. Editat Aprilie 26, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Nastase Vasile Postat Aprilie 26, 2019 Partajează Postat Aprilie 26, 2019 nu asi indeparta capacul,pt ca este inca in garantie ,daca ma poti ajuta asa e bine daca nu asta este..nu gasesc nimic, macar sa incerc. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 26, 2019 Partajează Postat Aprilie 26, 2019 Acum 37 minute, Nastase Vasile a spus: nu asi indeparta capacul,pt ca este inca in garantie ,daca ma poti ajuta asa e bine daca nu asta este..nu gasesc nimic, macar sa incerc. La tv-uri chiar cu problema ta , eu nu cred ca este din soft ci este alta problema dar nu mai spun ce problema are ca nu are rost , dul la garantie si ai rezolvat problema , cu un update poti sal faci sa nu mai functioneze deloc si apoi este tot posibilul sa nu til mai repare nici in garantie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum