Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv bbk led

POLAKU2002

Postări Recomandate

buna seara.acest tv are sursa puscata destul de rau si mai rau este ca nu gasesc prea multe despre ea....lk-pl2202020a,daca are cineva macar o poza sa inteleg ce valoare au piesele arse din primar...multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• POLAKU2002

11

• FLORIN IORDACHE

3

• leoncris

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

buna seara.acest tv are sursa puscata destul de rau si mai rau este ca nu gasesc prea multe despre ea....lk-pl2202020a,daca are cineva macar o poza sa inteleg ce valoare au piesele arse din primar...multumesc

TV BBK LEM2492F sau TV BBK LEM2238F ???

Asteptam !

Link spre comentariu

modelul este aeg ctv 2203

Pai hotarati-va odata ce marca e tv-ul,adica daca este aeg sau bbk ??? :rade:

Mai bine zis care din urmatoarele tv-uri este al dvs....

Astept raspuns !!!

post-177758-0-67181500-1479202090_thumb.jpg

post-177758-0-87839700-1479202296_thumb.jpg

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

e aeg...scuze

Eeee,asa mai merge....nu avea cum sa fie tv-u bbk,iar modelul sa fie aeg ctv 2203,asta era chiar imposibil... :reytre

Acum o sa caut schema,dar nu va promit nimic sigur,sigur...

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Buna ziua....schema este de negasit ,nici macar la rusi ...ce am gasit e ca ic1 este un GR8876 si ca poate fii inlocuit cu ld7575....macar o poza cu partea de powerboard...mai am de gasit valoarea z1 si r1....

Editat de POLAKU2002
Link spre comentariu

mb cod CV106L-B-10....este o powerboard folosita si in tv BBK LT 2230 hdl powerboard Lekë

LK-PL220202A REV: 1.5 și alimentator led

ME4436 MP3989EF si GR8876A ,am schimbat 2sk3569 cu stp 10nk60zfp dar acum mai am 2 r si o dioda puscate care nu le gasesc valoarea

Link spre comentariu

am gasit pe datasheetul integratului ceva rezistente dar in cazul diodei nu am gasit nimic....este in zener inseriat cu un fr104 si un electrolitic de 47 micro la 50v....oare ce valoare poate avea....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări