viopa Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Buna ziua! Cred ca intrebarea poate fi extinsa , anume , simtiti nevoia unei alternative la asociatia existenta ? Va multumeste modul de administrare,conducere, prezentare, verificare si tot ceea ce ar trebui sa contina o asociatie in acest domeniu? Cum credeti ca este corect sa functioneze o asociatie cu acest specific? Legea fundamentala a tarii, respectiv Constitutia Romaniei , nu ingradeste dreptul cetateanului de a se asocia si nici de a ramane intr-o asociatie daca acesta nu o mai doreste . Ba mai mult, poate orice cetatean sa atace in instanta existenta acelei asociatii daca constata/considera ca nu isi atinge scopul pentru care a fost creata ,conform statutului si al denumirii. Intrebarea se adreseaza persoanelor ce au colectii, sunt cunoscuti ca colectionari, atat membrilor asociatiei colectionarilor de radio cat si celor ce nu sunt membri. Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Răspunsul la întrebarea lansată este: DA! Cu cât sunt mai multe asociaţii cu atât membrii se pot regăsi după diverse criterii de asociere, obiective propuse etc. Ceea ce este un impediment major, cred, este costul mare de infiinţare şi de menţinerea funcţionării. Pot fi înfiinţate şi cluburi de colecţionari care nu implică costuri. Doresc succes tuturor celor care doresc sa facă ceva pentru istoria patrimoniului radiotehnic românesc şi vă asigur de tot sprijinul meu. Link spre comentariu
nicolae57 Postat Noiembrie 16, 2016 Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 Dintotdeauna concurenta a fost benefica,poate fi si in cazul aparitiei unei forme de asociere a pasionatilor de apartura vintage in speta radioreceptoare de epoca,ca alternativa la cea existenta.Poate un alt format mai restrans decat cel al asociatiei infiintata de domnul Visky ar fi mai potrivit.Depinde ce se vrea,grup public pe facebook cu acces controlat,blog,site(presupune cumparare de domeniu,gazduire,administrare) si inca ceva,esential,colectionari,pasionati, care doresc sa se implice si sa activeze intr-o asemenea asociatie.Lucrurile nu sunt deloc simple chiar daca nou infintata asociatie ar beneficia de sprijinul si experienta neconditionata a domnului Visky.Succes si din partea mea! Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 17, 2016 Partajează Postat Noiembrie 17, 2016 Este foarte simplu creerea unui grup (închis) pe Face Book unde se pot crea albume cu aparate, cărţi, tuburi, etc. iar administratorul poate decide ce se postează şi ce nu... În zilele noastre posibilităţile sunt nelimitate. Numai să fie cine să lucreze... Vezi aici pagina FB al Asociaţiei Pro Radio Antic:https://www.facebook.com/Pro-Radio-Antic-191957677492045/ Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 17, 2016 Partajează Postat Noiembrie 17, 2016 https://www.facebook.com/Pro-Radio-Antic, https://www.facebook.com/Pro-Radio-Antic-191957677492045/ Link spre comentariu
jack Postat Noiembrie 17, 2016 Partajează Postat Noiembrie 17, 2016 Este simplu , daca aveti cont pe F.B. intrati si tastati la cautare Pro Radio Antic . Acum am incercat si merge . Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 17, 2016 Partajează Postat Noiembrie 17, 2016 Foarte sincer, pe mine ma zgirie la urechi alaturarea celor doua cuvinte! Putem vorbi de constructii din antichitate, dar radiouri?? Stiu ca opinia mea nu inseamna mare lucru, dar de mult am vrut sa spun asta si nu am avut ocazia! Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 17, 2016 Partajează Postat Noiembrie 17, 2016 Nu inţeleg de ce nu funcţionează acel lik... l-am copiat direct de pe pagină de FB... https://www.facebook.com/Pro-Radio-Antic-191957677492045/ Asta funcţionează... Link spre comentariu
viopa Postat Ianuarie 25, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Pun intrebarea, exista persoane/colectionari ce ar dori sa se inscrie intr-o noua asociatie? Categoric ca ar fi alte reguli ce lipsesc in asociatia existenta...etc. Link spre comentariu
viopa Postat Februarie 20, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2017 M-am lamurit, nu este oportuna infiintarea altei asociatii. Colectionarii inscrisi isi posteaza colectiile si mai imbucurator platesc cotizatia (vedeti pe anul trecut ce record de plata ). Rog administratorii sa inchida topicul.Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate