Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Este necesar sa se infiinteze o noua asociatie a colectionarilor de radio?

viopa

Postări Recomandate

Buna ziua!

Cred ca intrebarea poate fi extinsa , anume , simtiti nevoia unei alternative la asociatia existenta ? Va multumeste modul de administrare,conducere, prezentare, verificare si tot ceea ce ar trebui sa contina o asociatie in acest domeniu? Cum credeti ca este corect sa functioneze o asociatie cu acest specific?

Legea fundamentala a tarii, respectiv Constitutia Romaniei , nu ingradeste dreptul cetateanului de a se asocia si nici de a ramane intr-o asociatie daca acesta nu o mai doreste . Ba mai mult, poate orice cetatean sa atace in instanta existenta acelei asociatii daca constata/considera ca nu isi atinge scopul pentru care a fost creata ,conform statutului si al denumirii.

Intrebarea se adreseaza persoanelor ce au colectii, sunt cunoscuti ca colectionari, atat membrilor asociatiei colectionarilor de radio cat si celor ce nu sunt membri.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• feri.visky

3

• viopa

3

• nicolae57

1

• doru3160

1

Top autori în acest subiect

Răspunsul la întrebarea lansată este: DA! Cu cât sunt mai multe asociaţii cu atât membrii se pot regăsi după diverse criterii de asociere, obiective propuse etc.

Ceea ce este un impediment major, cred, este costul mare de infiinţare şi de menţinerea funcţionării.

Pot fi înfiinţate şi cluburi de colecţionari care nu implică costuri.

Doresc succes tuturor celor care doresc sa facă ceva pentru istoria patrimoniului radiotehnic românesc şi vă asigur de tot sprijinul meu.

Link spre comentariu

Dintotdeauna concurenta a fost benefica,poate fi si in cazul aparitiei unei forme de asociere a pasionatilor de apartura vintage in speta radioreceptoare de epoca,ca alternativa la cea existenta.Poate un alt format mai restrans decat cel al asociatiei infiintata de domnul Visky ar fi mai potrivit.Depinde ce se vrea,grup public pe facebook cu acces controlat,blog,site(presupune cumparare de domeniu,gazduire,administrare) si inca ceva,esential,colectionari,pasionati, care doresc sa se implice si sa activeze intr-o asemenea asociatie.Lucrurile nu sunt deloc simple chiar daca nou infintata asociatie ar beneficia de sprijinul si experienta neconditionata a domnului Visky.Succes si din partea mea!

Link spre comentariu

Este foarte simplu creerea unui grup (închis) pe Face Book unde se pot crea albume cu aparate, cărţi, tuburi, etc. iar administratorul poate decide ce se postează şi ce nu...

În zilele noastre posibilităţile sunt nelimitate. Numai să fie cine să lucreze...

Vezi aici pagina FB al Asociaţiei Pro Radio Antic:https://www.facebook.com/Pro-Radio-Antic-191957677492045/

Link spre comentariu

Foarte sincer, pe mine ma zgirie la urechi alaturarea celor doua cuvinte! Putem vorbi de constructii din antichitate, dar radiouri?? Stiu ca opinia mea nu inseamna mare lucru, dar de mult am vrut sa spun asta si nu am avut ocazia!

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

M-am lamurit, nu este oportuna infiintarea altei asociatii. Colectionarii inscrisi isi posteaza colectiile si mai imbucurator platesc cotizatia (vedeti pe anul trecut ce record de plata ).

Rog administratorii sa inchida topicul.Multumesc!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări