Mircea Postat Noiembrie 13, 2016 Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 LM3478 este in Webench, insa se pare ca nu poate simula nici o configuratie peste 200W, caci nu gaseste Mosfet :( . Insa iti da o imagine de ansamblu despre cum sa asezi piesele pe cablaj. Prin Mai am simulat si eu 20V la [email protected]. Am facut cablajul, dar n-am mai reusit sa-l finalizez. Probabil ca iarna asta il termin, caci e bun pentru LED-uri de putere. Altfel spus, sunt si eu interesat de cum decurge acest booster. Daca Radu duce conceptul pana la capat, o sa fie mai multi bucurosi. PS: Atasez proiectul meu, daca i-o fi cuiva de folos. LM3478-5.5A.pdf Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 O sa-ti dau de stire cum a mers la 300kHz (daca-mi aduc aminte bine, asta era frecventa simulata in schema mea). O sa o masor, evident odata asamblat montajul. Link spre comentariu
UDAR Postat Noiembrie 13, 2016 Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 OK , așteptăm cu interes . Poate deschizi un topic nou cu realizarea ta . Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 De acord. O sa mai treca o saptamana, caci greseala de incepator... am facut cablajul cu VSSOP, dar am cumparat SOIC. Astept noile componente. Marian, poate separi tu discutiile actuale. Titlu pentru noul topic sa fie "Ridicator tensiune cu LM3478 de la 20Vcc la 35Vcc/5,5A". Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum