Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

horizon 42 inchi

Postări Recomandate

buna seara.de 1 luna de zile caut o placa main ce ar fii compatibil cu acest tv....am incercat deja cu 3 placi si degeaba,ori nu afiseaza nimic,ori afiseaza imaginea dublu ori doar clipeste ledul.....codul original al placii 17mb95m 27228220 dij v336t....as incerca sa repar placa originala despre care am gasit ca ar avea defect de fabrica ceva mosfet...dar nimeni nu vrea sa spuna care...dar nu gasesc nicaieri un dump ptr aceasta placa,de aceea va rog mult sa imi dati o mina de ajutor...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Pentru dump trebuie sa stim si noi ce display are tv-ul dvs, totusi nu am inteles pentru ce va trebuie dump, daca spuneti ca placa originala este defecta: ".as incerca sa repar placa originala despre care am gasit ca ar avea defect de fabrica ceva mosfet"

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

La 17MB62, 17MB70(exemplu) te puteai uita in service(menu+4725), ca sa vezi ce tuner are softul setat, apoi vedeai daca corespunde cu cel de pe placa....la MB95 nu mai stiu cum sta treaba.......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări