Vizitator victor fartade Postat Noiembrie 13, 2016 Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 Am o nelamurire la un poliflex einhel.Concret acolo unde vine elicea pe rotor in capatu dinspre pinioane e rulmentul care e prins cu o bucata de tabla ovala si 2 suruburi. S-au slabit suruburile,si freaca in elice de au facut sant .Cum pot sa se string la loc,ca n-am unde baga surubelnita?Eu am demontat in asa fel incit acuma am rotoru impreuna cu capul cu pinioane unde pun discu. Link spre comentariu
mihaighe Postat Noiembrie 15, 2016 Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 Se demontează capacul de la reductor,se desurubeaza si se scoate pinionul din capul axului,apoi se scoate rotorul si ai acces la rulment,eu as schimba cu această ocazie rulmentul.La unele polizoare pinionul este fixat cu un șurub în axul motorului,la altele este băgat cu pana si fixat cu un zegher să te descurci la fata locului că asta asta metoda de demontare,spor. Link spre comentariu
Vizitator victor fartade Postat Noiembrie 16, 2016 Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 Va multumesc frumos pentru raspuns,am reusit sa-l repar! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum