Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

intrebare despre afisoare

Postări Recomandate

SALUT

Sint ianosh si am citeva placi cu afisoare plus microc.si as dori sa le utilizez ca voltmetre care afiseaza mai multe tensiuni deodata;

1.lcd cu integrat d7503g

2.lcd cu integrat d7225g

3.afisor fluoresc. cu d7537ac

4.af.fluoresc. cu 14dn258

5.

lcd tip matrice 16 caractere ori 2 rinduri cu hd 44780

As dori ajutor in sensul programarii unui microc. adecvat pentru masurarea mai multor tensiuni.

[email protected]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator yoco

Salut !-prea putine detalii pentru a da un raspuns util, in ce sens vrei ajutorul unui utilizator de pe acest forum? poate pentru a scrie softul necesar tie si daca se poate si schema pentru a face masuratori cu un microcontroler>...asta e ceva tipic in ziua de azi...- ai ceva experienta in domeniul asta sau care e faza ? nu ma prind nici cum de intrebarea ta....- daca vrei sa te ghideze cineva eu asi zice sa pui problema strict la subiect, adica intrebari tehnice despre anumite module care sunt in componenta proiectului pe care vrei sa il faci ... daca crezi ca iti va da cineva totul la cheie te inseli , poate contra cost...La multi ani !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări