costyy86 Postat Noiembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 Si la mine a fost picat netu si greu a revenit din cauza vantului-zapezii..... Cred ca voi renunta la idee, iese mult prea mare, ma documentez in legatura cu cea cu ir2153, am vazut pe alt forum ca @pisica matache, a facut niste teste si este multumit de rezultate. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 13, 2016 Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 Cu 2153 nu vei avea stabizare. Daca asta nu-i o problema atunci ar fi mai simplu. Link spre comentariu
costyy86 Postat Noiembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 Tocmai asta e, sursa trebuie sa aibe stabilizare, m-am gandit pana la urma sa pun un regulator in comutatie ceva dupa tensiunea de iesire, dar nu stiu ce ar merge la asa tensiune mare. Schema cu ir2153 de care spuneam. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 13, 2016 Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 Schema e desenata de tine? Din cate stiu ( se poate sa ma insel ), functia de oprire de la pinul 3 nu este cu mentinere pe restul ramas de puls deci sursa o sa oscileze la frecventa mare pe ton intre blocat si deschis, adica o sa fie zgomot mult... Link spre comentariu
costyy86 Postat Noiembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 Nu este desenată de mine ci de @scormonel, pe forum tehnium. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum