Emil 1986 Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 are cineva o matrita sau sablon,nu stiu cun sa ii zic,dupa care se face carcasa la bobina de la trafurile de retea? Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Nu există un șablon universal, trebuie să specifici ce standard de tole folosești și ce număr de tole ai, precum și grosimea unei tole. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Noiembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 pai tocmai ca fac diferite carcase!marimea si forma difera!pana acum le lipeam cu superglue dar am vazut pe forum carcase facute frumos cu margini care tin capacele.....! Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Colegul flomar60 te poate ajuta cu modelul acelei carcase.El face astfel de carcase, ca idee se găsea modelul prin colecția revistei Tehnium sau prin unul din almanahurile respective.Colecția Tehnium e găsește (scanată) de descărcat pe net. Ca și model geometric pentru componente, am făcut eu o schiță rapidă din memorie.Trebuie câte două piese identice din fiecare tip. Dimensiunile lor sunt relativ ușor de calculat în funcție de miezul folosit, ulucul și lamba pieselor interioare (piesa doi și trei din imagine) depind doar de grosimea materialului folosit (textolit, presspan, ec). Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Noiembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 aha!Multumesc de ideie! Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 (editat) La piesele "II" și "III" trebuie făcute și îmbinările la centru,cum arăt mai jos: Editat Noiembrie 12, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
flomar60 Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Pentru o constructie solida va recomand aceasta varianta de executie: Modelul este intuitiv pentru orice dimensiune de tola....spor! Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Noiembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 (editat) Multumesc! Editat Noiembrie 12, 2016 de Emil 1986 Link spre comentariu
daniel_88 Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Pentru o constructie solida va recomand aceasta varianta de executie: DSCF8370 (FILEminimizer).JPG Modelul este intuitiv pentru orice dimensiune de tola....spor! Cu ce le taiati? Arata foarte bine. Link spre comentariu
flomar60 Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 As vrea eu sa fie taiate cu laser!....din pacate nu este asa!.....cu panza de bomfaier, pile fine si multa rabdare... Link spre comentariu
daniel_88 Postat Noiembrie 13, 2016 Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 Aceeasi metoda o folosesc si eu, am crezut ca aveti vreo metoda mai rapida si sa si arate fain. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 13, 2016 Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 Dacă îți iei un CNC, poți să faci asta rapid și ușor, durerea de cap va fi doar să introduci parametrii corecți de tăiere... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum