maryuss2011 Postat Noiembrie 11, 2016 Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 Buna seara! Ma puteti ajuta si pe mine cu materiale despre sursele SMPS? Pe internet am gasit ceva,dar prea putina informatie.Am nevoie sa-mi fac proiectul pentru diploma.Orice material,document,pdf,carte este binevenita(romana sau engleza).Va multumesc anticipat pentru ajutor. Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Incepi aici, autorul este activ pe forum. Succes!http://www.elforum.info/topic/82737-modificare-sursa-atx-proiect-didactic/ Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Noiembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Va multumesc pentru link,o sa ma apuc sa il citesc cap-coada,dar as dori si ceva despre sursele SMPS la general(clasificare, functionare,etc) Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 (editat) https://www.google.ro/?gws_rd=cr&ei=pVAnWJveGcKwswHt84HADA#q=smps+theory+basics+design&start=0 Editat Noiembrie 12, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Cortex Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 (editat) Dommul Miticamy. Avem acces la tot aurul acela la care l-ati postat ca printscreen ? Editat Noiembrie 12, 2016 de Cortex Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Noiembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Asta vroiam si eu sa intreb... Link spre comentariu
UDAR Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 (editat) Găsești enorm de multă informație pe net . Mă miră afirmația ta . Mai jos un exemplu ”clasic” , celebrele seminarii Unitrode , acum TI : https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjCgYqX76PQAhVMiywKHT6aC5QQFggZMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.ti.com%2Fww%2Fen%2Fpower-training%2Flogin.shtml&usg=AFQjCNHGdUKST60-alKb8-EJRcRWxmwcag Și dacă vii cu subiecte concrete vei fi , cu siguranță, ajutat cu link-uri sau documentație la subiect . EDIT Pentru bazele teoretice poți încerca să cauți Pressman - Switching Power Supply Design . Unele ediții se găsesc și pe net . Editat Noiembrie 12, 2016 de UDAR Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Tot ce este acolo este gasit cu google iar majoritatea cautand ajutor sa raspund pe forum.Unii chiar m-au luat peste picior ca fac pe grozavul dar ma bazez pe copy/paste de fapt.Nu am facut un secret din asta, ma bucur ca inteleg cate ceva din ce copiez si ajut aici pe cei mai comozi sau foarte acupati.Sa luam la intamplare un titlu: 00974372Adaugam .pdf si-i dam lu gogu sa caute:https://www.google.ro/?gws_rd=cr&ei=zBYnWPg_idGzAamWk7gO#q=00974372.pdfEste chiar primul document, este ceva mai special, nu teorie generala SMPS.IEEE TRANSACTIONS ON POWER ELECTRONICS, VOL. 16, NO. 6, NOVEMBER 2001 745A Double ZVS-PWM Active-Clamping ForwardConverter: Analysis, Design, and ExperimentationRené Torrico-Bascopé, Member, IEEE, and Ivo Barbi, Senior Member, IEEEAbstract—This paper presents an isolated dc–dc converterbased on two ZVS-PWM active-clamping forward convertersconnected in series and coupled by a single high-frequency transformer.The proposed converter features no switching losses fromno-load to full-load operation and low conduction losses. Thisconverter is suitable for high input voltage ( 400 Vdc) and highpower applications. Operation principles, theoretical analysis anddesign example, are presented, as well as experimental resultstaken from a 3 kW laboratory prototype.Mai tarziu mi-a venit ideea sa las pdf-urile cu numele original, sa le pot gasi din nou cu google pt un eventual link.La inceput mai adaugam un mic comentariu sa stiu cu ce se ocupa respectivul document.Asa ca daca aveti noroc, cautand cu numele pdf-urilor veti avea o documentatie apropiata de a mea. Link spre comentariu
Cortex Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Stiu ca a parut o "cerseala" fara de munca. Dar era o simpla intrebare daca se poate, atat tot. Imi cer scuze ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Ai inteles gresit, "cerseala" era a unora care doreau montajul mura-n gura.Eu i-am raspuns lui Marius: Pe internet am gasit ceva,dar prea putina informatie.Adica am scos in evidenta ce are cineva in calculator tot de pe net.Nu ai de ce sa-ti ceri scuze, daca munca unuia poate ajuta de ce sa nu profitam. Important este ce faci cu acea documentatie, eu unul vad ffffoarte slaba activitate practica pe forum. Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Noiembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Am gasit si descarcat cateva...multumesc pentru lista Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Noiembrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Inca o intrebare: cum se bobineaza un traf SMPS? Un link,video,orice are cineva? (in romana) Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum