Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema alimentare Tv Snagov 235

Vizitator pintilie emil

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionel sm

6

• ovidiu grigore

2

• dan cod

1

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator pintilie emil

Nu stiu cei acela punct nodal,dupa cum am spus am pus alt modul si tot asa face.Am luat sa verific atent placa de baza si am gasit o rezistenta de ceramica de 150 intrerupta.

Am inlocuit-o cu alta nu noua luata dupa alta placa,iar acuma regleaza,dar nu pot creste deloc peste 163 de volt.

Link spre comentariu

PN punctul nodal se afla la legatura anodului diodei D602, o tensiune mare indica un scurtcircuit de la PN in sus sau o intrerupere de la PN in jos, o tensiune mica indica un scurtcircuit de la PN in jos sau o intrerupere de la PN in sus cazul gasit de dv,intreruperea suntului elementului stabilizator serie(al tz de putere),pt depanarea stabilizatoruli folositi o sarcina artificiala, bec 220v 60-75w in locul BH decuplindu-l pe acesta prin scoaterea cuplei bobinelor de deflexie!lucrati cu schema tv-ului in fata pt a intelege depanarea care este destul de simpla,eu cind lucram la astfel de tv-uri prima oara controlam cu creionul de tensiune faza retelei sa nu fie la sasiu,deci ATENTIE!!!

Editat de ovidiu grigore
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări