tolomacu Postat Noiembrie 11, 2016 Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 Dragii mei, Am si eu urmatoarea provocare: - motor de circular, relativ no-name, GUDE, 1800w - la unul din carbunii de la colector face scantei semnificativ mai mari decat la celalalt. - motorul pare sa mearga in parametri - in momentul in care il opresc, pentru 1-1,5 secunde face scantei puternice la ambii carbuni. Am pus carbuni noi, acelasi rezultat. Link spre comentariu
PINTI Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 (editat) Se pare ca acea perie (carbune) nu face contact ferm cu acele lamele ale colectorului. Vedeti, prin demontare, daca acea perie culiseaza usor in acel suport si daca are lungimea necesara. Este recomandat sa se inlocuiasca ambele perii in momentul reparatiei. Edit. Verificati si starea colectorului. Editat Noiembrie 12, 2016 de PINTI Link spre comentariu
tolomacu Postat Noiembrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Am masurat atat statorul, cat si rotorul si par in regula. De asemenea, am curatat cu un smirghel fin colectorul si am curatat spatiile dintre lamele. Scanteile sunt acum la ambii carbuni, insa mai mici. Miroase un pic a ars, insa colectorul arata impecabil, chiar si inainte de a-i curata. Am pus carbuni noi, din piata, 5 lei perechea, par identici cu ceea ce avea motorul in el. Ar putea sa fie din cauza carbunilor de proasta calitate? Am o flama puternica la ambii carbuni dupa ce opresc motorul, Autoinductie, ceva? Alta explicatie nu am. Mai e un condensator de deparazitare, 0,22 micro. Pot fi scanteile de dupa oprire din cauza lui? Multumiri anticipate! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum