POLAKU2002 Postat Noiembrie 10, 2016 Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 buna seara.aceasta combina nu este no frost, este clasica si se prezinta cu defectul ca ingheata in frigider aproape ca in congelator,se formeaza gheata ,am verificat placa si pare ok...are si un senzor doar care duce undeva nu am gasit unde... Link spre comentariu
ervinen Postat Noiembrie 11, 2016 Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 Mai mult ca sigur este senzorul de temperatura defect. El se afla undeva in spate, lipit de vaporizator. Trebuie taiata carcasa prin spate si sapat in spuma ca sa fie inlocuit. Am schimbat asa ceva cu vreo trei ani in urma la o combina ARC6700, dar senzorul l-am confectionat eu dintr-un NTC luat cu doi lei de la conex (Maica Domnului, Bucuresti) pentru ca originalul costa 200 lei (la ASWO). NTC-ul avea 4,7 KOhm, de culoare albastra. Combina merge si acum. Atasez manualul modelului 6700 pentru ajutor, sunt date si valorile rezistentei NTC-ului la diferite temperaturi. whirlpool_ARC6700.pdf Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Noiembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 multumesc.o sa incerc dar cine stie in ce parte in spate,sper sa nu tai tot spatele sa il gasesc Link spre comentariu
ervinen Postat Noiembrie 13, 2016 Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 multumesc.o sa incerc dar cine stie in ce parte in spate,sper sa nu tai tot spatele sa il gasesc Am facut o schita din memorie cum arata taietura (pur orientativ). Inainte de asta trebuie masurate valorile pe care le ia NTC-ul la diferite temperaturi pentru a nu taia degeaba. whirlpool.bmp Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Noiembrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 as incerca sa i pun un senzor de proba in frigider in locul celui depe vaporizator Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Ianuarie 16, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 revin cu aceasta combina...nu reusesc sa gasesc un service manual sa inteleg pe placa care sunt senzorii Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Ianuarie 17, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 din pacate nu am reusit sa o repar...pe placa ajunge doar un singur senzor pe care la m inlocuit dar degeaba... Link spre comentariu
Vizitator manead Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 Salut, Ai reusit sa o repari? Tocmai ce mi-a aparut si mie :( Thx, Dan Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum