Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum aflu care este + si - la transformator

coxule

Postări Recomandate

Vizitator rdh30flda

daca e in temperatura de lucru a integratelor, nu e o problema. Ele sunt certificate sa functioneze intr-o plaja de temperatura de vreo 75grade fata de temperatura ambianta daca nu ma insel.Conzii alimentati la limita tensiunii maxime reprezinta problema! Trebuie sa iei in calcul o anumita toleranta fata de valoarea indicata, iar daca vrei sa tina in timp poate ca nu trebuie sa ii duci la limita.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• coxule

12

• niq_ro

3

• myghtnight

3

• vio2007

2

Top autori în acest subiect

Mie imi place sa fortez amplificatoarele, calculatoarele la maxim....am avut un technics de 100w mai vechi pe stk si dupa 20-30min intra protectia cu basu la maxim si loudness on la volum 70-80% ca mai mult avea distorsiuni f mari..la chefuri puneam un ventilator deasupra si iesea o caldura din el :weedman: ...la calcuri fac overclock pana stiu ca ii maximu cat poate...cam offtopic :smt003 .

Link spre comentariu

Pdf-ul asta l-am pus si eu pe forum pe cealalta pagina...da nustiu cum sa fac cu condensatorul ...sa iau sa nu scociu jos de pe el pentru ca se atinge de carcasa amplificatorului. :smt001

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator jakye

Nu am vrut sa mai deschid alt topic si intreb aici...pot alimenta doua kituri,un corector de ton si un mixer la o singura alimentare redresata si filtrata? Ambele kituri se alimenteaza la 12vcc, separat merg perfect..nu am incercat cu amandoua odata..pot intra in scurt? :snakeman: multumesc

Link spre comentariu

Mai am si eu o intrebare...deci daca se poate sa mai pun un modul cu tda7294 alimentat din acelasi loc, trebuie sal alimentez dupa punte sau mai pun o punte in acelasi loc la transformator astfel fiecare modul ii alimentat separat??...si daca alimentez de la aceeasi punte 2 chituri trebe sa fie puntea dublu ca Amperi???...de exemplu daca la un modul ii trebuie o punte de 10amperi trebe sa fie puntea de 20amperi pentru 2 module??...sper ca ati inteles :rolleyes:...daca se incalzeste transformatoru pun ventilator.Transformatoru are 39v si dupa punte are +-52 ...cam frige tda-u..dar am ventilator :smt001

Link spre comentariu
Vizitator rdh30flda

preferabil e sa ai 2 punti cu condensatorii separati. Evident ca se va dubla numarul de amperi pt ca fiecaer modul are un consum propriu. Vezi daca transformatorul e facut sa duca acel numar de W.nu te sfatuiesc sa tii transformatorul prea subdimensionat pt ca il poti arde.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări