Vizitator rdh30flda Postat Aprilie 24, 2007 Partajează Postat Aprilie 24, 2007 daca e in temperatura de lucru a integratelor, nu e o problema. Ele sunt certificate sa functioneze intr-o plaja de temperatura de vreo 75grade fata de temperatura ambianta daca nu ma insel.Conzii alimentati la limita tensiunii maxime reprezinta problema! Trebuie sa iei in calcul o anumita toleranta fata de valoarea indicata, iar daca vrei sa tina in timp poate ca nu trebuie sa ii duci la limita. Link spre comentariu
coxule Postat Aprilie 24, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2007 Mie imi place sa fortez amplificatoarele, calculatoarele la maxim....am avut un technics de 100w mai vechi pe stk si dupa 20-30min intra protectia cu basu la maxim si loudness on la volum 70-80% ca mai mult avea distorsiuni f mari..la chefuri puneam un ventilator deasupra si iesea o caldura din el :weedman: ...la calcuri fac overclock pana stiu ca ii maximu cat poate...cam offtopic :smt003 . Link spre comentariu
coxule Postat Aprilie 24, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2007 Se intampla ceva daca atinge carcasa la amplif condensatorul de dupa punte?Momentan l-am infasurat in scoci ca sa fiu sigur ca nu se intamla nimic . Link spre comentariu
myghtnight Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 sper sa te ajute :weedman: Link spre comentariu
coxule Postat Aprilie 25, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2007 Pdf-ul asta l-am pus si eu pe forum pe cealalta pagina...da nustiu cum sa fac cu condensatorul ...sa iau sa nu scociu jos de pe el pentru ca se atinge de carcasa amplificatorului. :smt001 Link spre comentariu
myghtnight Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 nu are nimik daca ei schociul dar ar fi recomandat totusi sa nu atinga carcasa Link spre comentariu
Vizitator jakye Postat Mai 5, 2007 Partajează Postat Mai 5, 2007 Nu am vrut sa mai deschid alt topic si intreb aici...pot alimenta doua kituri,un corector de ton si un mixer la o singura alimentare redresata si filtrata? Ambele kituri se alimenteaza la 12vcc, separat merg perfect..nu am incercat cu amandoua odata..pot intra in scurt? :snakeman: multumesc Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Mai 5, 2007 Partajează Postat Mai 5, 2007 Nu are cum sa intre in scurt... :rolleyes: Trebuie sa mearga perfect :drinkers: Link spre comentariu
coxule Postat Mai 5, 2007 Autor Partajează Postat Mai 5, 2007 Mai am si eu o intrebare...deci daca se poate sa mai pun un modul cu tda7294 alimentat din acelasi loc, trebuie sal alimentez dupa punte sau mai pun o punte in acelasi loc la transformator astfel fiecare modul ii alimentat separat??...si daca alimentez de la aceeasi punte 2 chituri trebe sa fie puntea dublu ca Amperi???...de exemplu daca la un modul ii trebuie o punte de 10amperi trebe sa fie puntea de 20amperi pentru 2 module??...sper ca ati inteles :rolleyes:...daca se incalzeste transformatoru pun ventilator.Transformatoru are 39v si dupa punte are +-52 ...cam frige tda-u..dar am ventilator :smt001 Link spre comentariu
Vizitator rdh30flda Postat Mai 6, 2007 Partajează Postat Mai 6, 2007 preferabil e sa ai 2 punti cu condensatorii separati. Evident ca se va dubla numarul de amperi pt ca fiecaer modul are un consum propriu. Vezi daca transformatorul e facut sa duca acel numar de W.nu te sfatuiesc sa tii transformatorul prea subdimensionat pt ca il poti arde. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum