cristian2009 Postat August 7, 2017 Partajează Postat August 7, 2017 Scuze de offtopic, pt ca se discuta aici despre boxe ceva mai vechi, ce parere aveti despre Sony SS-G3 ? Ar merita 1000 lei ? Nu pot sa le ascult inainte, vanzatorul mi le trimite prin curier. Link spre comentariu
Shambala Postat August 8, 2017 Partajează Postat August 8, 2017 De aceeasi parere cu Sesebe. Si mai sunt si urate... Link spre comentariu
cristian2009 Postat August 8, 2017 Partajează Postat August 8, 2017 Multumesc pt opinie. Cica ar fi costat 1000 de dolari la vremea lor si ma gandeam ca ar trebui sa fie ceva super-mega deosebit .. Link spre comentariu
ex.escu Postat August 8, 2017 Partajează Postat August 8, 2017 Daca vanzatorul va poate trimite o fotografie reala si difuzoarele se prezinta in stare buna ,cutiile la fel,merita sa incercati. Incintele au panou frontal antirezonant,difuzoarele sunt asezate pe "zero delay plane",constructia incintelor e robusta ,mediile si inaltele au camera separata,filtrele sunt bine realizate,au sensibilitate ridicata,etc. Comparati suspensiile de la joase din fotografie sa fie identice cu cele de pe net. Link spre comentariu
sesebe Postat August 8, 2017 Partajează Postat August 8, 2017 Nu sint boxe bune pt muzica actuala. Nu coboară destul de jos în frecventa, suspensiile la bass nu permit o excursie lunga a membranei, dinamica este relativ limitata din cauza puterii maxime nu foarte mari. Dacă sint în stare buna, prețul este ok pt colectionari. Se pretează la jazz simfonica și disco vechi dar fără prea mari pretenții de hifi, părerea mea. Link spre comentariu
ex.escu Postat August 8, 2017 Partajează Postat August 8, 2017 Eu nu ma pricep asa de bine dar totusi pe net sunt niste "teste" cu excursia difuzoarelor de joase ,interesante,suspensia pare a fi din material textil cauciucat,care isi pastreaza proprietatile in timp,spl-ul e onorabil-92db,incintele fac parte din o serie de calitate,cu ss-g5,si ss-g7 . Link spre comentariu
Vizitator Postat August 8, 2017 Partajează Postat August 8, 2017 Astea sunt cele mai mici din serie, am avut SS-G5MK3 in stare perfecta si le-am dat in urma cu cativa ani la vreo 500 lei. Spre marea dezamagire a sleahtei audiofililor mioritici pentru care Sony si Technics sunt produse de "stadion", trebuie sa spun ca SS-G5 trec peste multe boxe englezesti (nu dau nume) si chiar germane (idem). Nu am ascultat SS-G3, dar cred ca sunt cel putin la fel cu SS-G5. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum