Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cat acordati garantia reparatiilor?

Postări Recomandate

Asadar, oricine vinde sau presteaza servicii trebuie sa plateasca dari la stat. Mai putin biserica. Vinde lumanari, icone, etc. de miliarde si ANAF-ul doarme.

In schimb, biserica iti spune ca dupa moarte, sufletul iti va ajunge in rai, daca le dai lor banii.

Aici cum stam cu garantia ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 90
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Asadar, oricine vinde sau presteaza servicii trebuie sa plateasca dari la stat. Mai putin biserica. Vinde lumanari, icone, etc. de miliarde si ANAF-ul doarme.

In schimb, biserica iti spune ca dupa moarte, sufletul iti va ajunge in rai, daca le dai lor banii.

Aici cum stam cu garantia ?

Avem garantia ca ne baga la racoare sa ne pape viermii...pai daca nu ar vinde lumanari cum si-ar mai lua popa de la mine din sta ford focus ultimul model???Si cel din satul vecin mondeo nou la funda?

Link spre comentariu

NU începeţi cu această discuţie ...că nu avem sorţi de izbândă ....e clar că în biserică nu se bagă nimeni,mai ales la noi, unde superstiţiile religioase sunt în capul oricui ...chiar şi în al celor de la ANAF.

Regulamentul forumului nu face excepţie...aşa că tacem şi înghiţim!Până când!?...nu ştiu!

Link spre comentariu

Nu este deloc scumpa...insa unii vin fara masina , soferi de TIR, tractor, etc....asa ca...sau altii imi dau doar casetofonul

Am inteles dar scriai ca nu oferi garantie deoarece unii clienti monteaza casetofonul gresit deci nu functioneaza iar atunci banuiesc ca te apeleaza din nou asa ca trebuie sa prestezi alta munca diferita iar atunci evident ca nu-ti convine sa faci asta gratis.Cel putin asa am dedus eu.

Mai e o activitate care aduna multi bani si unde chitanta e o chestie tare curioasa,intalnita foarte rar sau deloc...stomatologia.

Eu tin minte ca am primit chitanta mereu de la stomatolog dar n-am mai fost pe acolo de ani buni.

Editat de cipri_mury
Link spre comentariu

Am un pfa cu mai multe activitati,activitatea principala repararea aparatelor electronice de uz casnic ,si ca activitati suplimentare reparare si montaj echipament si dispozitive pentru casa si gradina ,uz electrocasnic ,filmari foto video ,eparatii uz gospodaresc ,in legatura cu garantia am tiparit foi de garantie pe o perioada de 6 luni ,dar cum sta treaba ,in foaia de garantie este trecut urmatoarele ,SE ACORDA GARANTIE DOAR PENTRU COMPONENTELE SCHIMBATE SI DEFECTUL CU CARE A FOST IN SERVICE ,asa ca daca elecrocasnicul se intoarce cu alt defect si cu alte comonente defecte nu se benificiaza de garantie la plecare clientul semneaza ca este de acord cu aceasta clauza si asa nu sunt probleme ,acum sa va spun am avut norocul sa nu se intoarca nici un aparat inapoi in garantie ,nici dupa ce a trecut garantia ,ma rog sa se mai strice ca altfel dau faliment ,am noroc ca am mai multe activitati ,vara mai incarc citeva frigidere cu freon ,citeva televizoare citeva masini de spalat ,la unul i se mai rupe o sapa un hrlez le sudez unia mai vin cu cite o conducta de pe la tractoare la almit pe autogen si asa rezist tinind cond ca sunt la tara si aici oamenii nu isi permit sa,si cumpere aparatura noua norocul meu

Link spre comentariu

Daca aparate precum frigiderele sau mașinile de spălat au alte defecte decât partea electronica va descurcați?De regula la un service de electronice nu se repara așa ceva ci doar televizoare,casetofoane,statii de amplificare si altele din aceasta categorie.Când ai PFA-ul tau este alta treaba dar eu am cunoscut mai demult un electronist care repara tot ce era pur electronic iar in caz ca nu era asa se baga doar daca clientul ii spunea ca problema este la partea electronica ceea ce mi se pare cel mai corect.

Link spre comentariu

Mai e o activitate care aduna multi bani si unde chitanta e o chestie tare curioasa,intalnita foarte rar sau deloc...stomatologia.

exact...sambata m-a prajit una la stomatologie...2 mil subtire pentru o curatire de dinti...FARA CHITANTA/BON

[*]Am un pfa cu mai multe activitati,activitatea principala repararea aparatelor electronice de uz casnic ,si ca activitati suplimentare reparare si montaj echipament si dispozitive pentru casa si gradina ,uz electrocasnic ,filmari foto video ,eparatii uz gospodaresc ,in legatura cu garantia am tiparit foi de garantie pe o perioada de 6 luni ,dar cum sta treaba ,in foaia de garantie este trecut urmatoarele ,SE ACORDA GARANTIE DOAR PENTRU COMPONENTELE SCHIMBATE SI DEFECTUL CU CARE A FOST IN SERVICE ,asa ca daca elecrocasnicul se intoarce cu alt defect si cu alte comonente defecte nu se benificiaza de garantie la plecare clientul semneaza ca este de acord cu aceasta clauza si asa nu sunt probleme ,acum sa va spun am avut norocul sa nu se intoarca nici un aparat inapoi in garantie ,nici dupa ce a trecut garantia ,ma rog sa se mai strice ca altfel dau faliment ,am noroc ca am mai multe activitati ,vara mai incarc citeva frigidere cu freon ,citeva televizoare citeva masini de spalat ,la unul i se mai rupe o sapa un hrlez le sudez unia mai vin cu cite o conducta de pe la tractoare la almit pe autogen si asa rezist tinind cond ca sunt la tara si aici oamenii nu isi permit sa,si cumpere aparatura noua norocul meu

Interesanta treaba ...o sa fac si eu o foaie

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări