catalin004 Postat Noiembrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Stiu asta....stai linistit. Dar sunt muuulte lucruri care nu se impoziteaza...si pana la urma nu a facut ea Udrea puscaraie Link spre comentariu
VAX Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Nu "te" rade, ca am vazut o baba de peste 65 de ani, pe care casunase ANAF-ul pentru ca atunci cand murea cineva in satul ei, o chemau sa gateasca pentru pomana si o plateau (nu cine stie ce). I-au dat amenda, au luat declaratii prin sat, au dat cu ea de pamant. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Vai saracuta. Link spre comentariu
Giorgian tv Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Nu "te" rade, ca am vazut o baba de peste 65 de ani, pe care casunase ANAF-ul pentru ca atunci cand murea cineva in satul ei, o chemau sa gateasca pentru pomana si o plateau (nu cine stie ce). I-au dat amenda, au luat declaratii prin sat, au dat cu ea de pamant. Frumos banc. asta sa o creada popa. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Si aia care muncesc ca zilieri prin satele din romania? Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Unde naiba mai muncesc cu ziua?Am o cunostiinta care are pamant si oi intr-o localitate aproape de Iasi,si nu-i poate scoate din crasma cu banii in mana...stau si beau ajutorul social si alocatiile copiilor si nu se incumeta sa munceasca. Link spre comentariu
Giorgian tv Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Da, si in schimb cei care sunt mai instariti se uita sa te munceasca pe degeaba,cunosc persoane care au oi si cand te ia la stana iti plateste prima luna si pe urma daca nu pleci si batut inseamna ca ai fost un om norocos,eu personal prefer sa mananc ceapa cu paine la umbra decat salam in soare. Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 (editat) Păi dacă se ducea să caute oameni la cârciumă?Ăia nu vor munci niciodată...pe bune! Ştiu că sunt preferaţi de multi ”proprietari” care nu vor să dea pe munca lor(cei de la cârciumă) decât o sticlă cu vin şi-un codru de pâine. Dar dacă vor oameni buni ...plăteşte frate ! Editat Noiembrie 14, 2016 de elmar Link spre comentariu
Giorgian tv Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Pai tocmai aici este problema,ca nu platesc,si nu este chiar asa cu carciuma,la mine in sat sut cam toti angajati de ani de zile,si fac naveta la bucuresti,trezinduse de la ora 3,30-4.00,mai de graba cei din capitala nu mencesc,si chiar daca o fac cer enorm pentru munca lor,pe cand un amarat de taran se multumeste cu 1000-1500 lei pe luna.deci cum sta treaba? Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 (editat) E adevărat ...şi la cârciumă sunt doar nişte ”clienţi fideli” care sunt întotdeauna aceeaşi!Poate par mulţi 10 oameni adunaţi într-o barcă care i se zice cărciumă...şi de aici impresia că toată lumea stă/trăieşte pe/din ajutorul social! Editat Noiembrie 14, 2016 de elmar Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Asta cu ciobani au facuto si unul de la mine din sat cand i-a cerut omul bani a venit cu unu la stana sa nu sara ala la el la bataie,si can ii ceru bani il injura si sa zica mersi ca a dormit si mancat toata vara la el!Si altu a fost fostul primar care alerga dupa un amarat de copil sa il bata,si s-a ascuns prin ferma povesteau oamenii.cand l-a intrebat ce are cu el a spus ca vrea sa il bata ca nu vrea sa plece pana nu ii plateste.el a apucat sa fuga dar fracsu si-a luat-o rau!asa ca vorba aia:decat sa muncesc degeaba sa il fac pe altu cu p..... mare mai bine stau degeaba! Link spre comentariu
Giorgian tv Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Aha,hai domnilor ca nu este chiar asa,nu exista om sa nu munceasca daca este platit,mai ales daca are si sotie si doi copii se gandeste si el ca dupa o zi de munca se duce si el cu ceva de mancare acasa,bine asta nu inseamna ca nu sunt si cazuri de pensoane care traesc de pe urma parintilor acestia fiind pensionati,dar astea sunt excepti. :rade: Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Vorbiti ca sa va aflati in treaba...cine a spus ca-i angaja la stana?am spus ca are oi pt ca are si pamant si ala cand are nevoie sa-l lucreze nu se baga nici un puturos asistat social chiar cu bani,mancare si tigari.Sa vina pomenile de stanga ca alea incurajeaza munca si aduc progres...sau poate pt o zi de sapa sa le dea careva 1000 lei,mancare,bautura si tigari...mancati ceapa la umbra,si pe urma va plangeti ca nu va baga nimeni in traista. Link spre comentariu
Giorgian tv Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Nu,este mai bine sa faca jmecheri averi de pe urma la amarati,in cazul meu niciodata nu se va intampla,sunt prea al dracu sa fiu fraerit de bogatani perversi. Link spre comentariu
Postări Recomandate