Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari cabluri de boxe

Vizitator

Postări Recomandate

@SSB, Daca l-ai cunoste pe colegul coco, ai intelege ce si cum. Mai toate forumurile .ro l-au ridiculizat si dat afara in suturi (a se citi banat). Aveau dreptate si ei, cat sa suporti unul care este mereu Canuta om-sucit. Si nu suceala era picatura care umplea paharul, dar ce mai cerea sfaturi (nu conteaza subiectul)... ca sa le demonteze apoi ca fiind gunoaie. Placerea interlocutorilor sa poarte conversatia... o pierdere de timp. Pacat, zic eu.

Eu prefer cablul ala simplu de 14AWG (sau gaUge, ca sa ramana si coco cu ceva invatatura din topicul asta) in plastic transparent. Evit si colturile, dar si buclele, ca sa nu am unda reflectata peste 1.2. Pe vremuri, acum vreo jde ani, m-am jucat cu unul d-ala Bird, la care se schimba un dop in functie de frecventa. Scula de cursa lunga.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 78
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sesebe

16

• Shambala

5

• Mircea

5

• daniels

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Thunderel ma ataci fara oprire. Probabil esti disperat rau sa te puna astia moderator. De ce nu spui ca am fost banat aici pentru ca ai facut chiar tu misto de un moderator spunand ca nu stie geografie atunci cand mi-am trecut locatia. Sa-mi zici si mie un forum.ro care m-a dat afara. Oricum e bine sa ma ridiculezi si tu, daca atata poti.

Sesebe, nu stiu de ce te basici, mai ales ca tu ai fost singurul cu care am putut discuta serios pe topicul asta. Ti-am zis serios ce am facut, ti-am zis si am pus linc si cu un cablu ecranat doar cu scop informativ. Dupa cum ai vazut din poza mea eu am taiat ecranul si shufa , care au ajuns sub shrink. Pe ala l-am intrebat cu scop pur informativ si mi-a raspuns foarte corect dupa codul electric in vigoare, fara mistocareala si fara sa ma oblige sa cumpar ceva. Adica capatul dinspre boxe ar trebui legat cu fir destul de gros punctul de impamantare al casei , o teava de cupru din subsol, pe acelasi principiu pe folosit la instalatiile industriale cu un singur punct de ground. Foarte corect , dar o solutie nefezabila.

Acu daca te intarata unul ca thunder, ramane sa judeci si tu singur.

Sonica aia se aude extraordinar de bine pentru pretul ei, cam cum spun si review-urile si se simte diferenta intre cablurile foarte groase de cupru si cele mult mai subtiri de aluminiu pe care le-am avut la inceput, cel putin eu o simt. Din nefericire e cam varza pe partea de procesare digitala. Ceea ce ai presupus a fi murdarie pe cablul optic, care duce ducea la caderi de semnal e mai degraba un defect de proiectare sau de firmware, manifestand fenomene nasoale si pe conexiunea digital coaxial si pe cea hdmi audio return.

Asa ca superb se aude doar pe conexiunea audio analog, am deschis dosar la reprezentanta sony, ca e mai nasol cu garantia si ramane sa vad ce rezolv cu ei, ca parca n-as tine ditamai cutia numai pentru amplificator analog, dar macar poa' sa sa doarma si unii fericiti, se stiu ei.

Asa ca sunt tare amarat, draga sesebe, doar gandul ca fratii meu au reusit sa-l invinga pe soros ma mai alina.

Link spre comentariu

Se rodeaza chiar acum.

Le rodeaza soriceii?

si, iar am auzit o "cadere". Am reluat si se auzea in acelasi loc. Am scos conexiunea digitala si am legat doua cabluri audio stereo, am reascultat si nu am mai auzit nici o cadere. Nu gasesc o explicatie, o fi vreo setare aiurea, nu stiu.

Cadere de calciu sau de la etaj?

Editat de R2R
Link spre comentariu

Nu stiu nene, asa le zicea acu 30+ de ani cand dadeam bani la smecherii care aveau "centre de inregistrari" ca sa am benzi cu muzica pe Majak.. Fii amabil si spunemi cum se zice la o diminuare a volumului de scurta durata, audibila.

spune-mi, scuze de greseala.

N-ai ideie

Deci sa inteleg ca toti cei de aici de pe forum (unii cu multa experienta in domeniu) care au incercat sa iti explice cum stau lucrurile in domeniul Haudiofil si sa te determine sa nu arunci banii de pomana, sint niste fraieri iar primul vinzator de componente audiofile cu vadite interese economice este cel mai informat si destept om pt ca te-a convins sa-i cumperi produsele.....bravo lui, a avut cu cine discuta...

Sa nu intelegi asa ceva sau sa lasi sa se inteleaga, mai ales ca am spus ca atat cablul de 16awg si cel de 10awg nu m-au costat absolut nimic, decat putina munca din partea mea.

Am vrut doar sa ma informez, stii cum a zis actorul ala: - cine nu citeste este neinformat, iar cine citeste prea mult este dezinformat.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări