Vizitator Focus Postat Noiembrie 9, 2016 Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 Buna ziua, a incercat cinev asa decodeze un Samsung S5611, a bagat niste coduri si cand bag cartela in el imi zice TELEFON BLOCAT si imi cere un cod.. cum pot obtine acel cod. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 9, 2016 Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 Vezi daca te ajuta filmuletul acesta Link spre comentariu
ort3ov Postat Noiembrie 10, 2016 Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 (editat) In ce retea este blocat ? Iar daca a activat cumva cod pt. blocare telefon se poate reseta cu *2767*3855# fara sim in tel , dar atentie se pierd toate datele din telefon ( agenda poze etc ) ! Editat Noiembrie 10, 2016 de ort3ov Link spre comentariu
Vizitator Focus Postat Noiembrie 11, 2016 Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 In ce retea este blocat ? Iar daca a activat cumva cod pt. blocare telefon se poate reseta cu *2767*3855# fara sim in tel , dar atentie se pierd toate datele din telefon ( agenda poze etc ) ! Era in Orange Romania, nu stiu ce a incercat.. doar ca imi arata Telefon BLOCAT, nu e o problema sa pierd toate datele numai sa il decodez.. Link spre comentariu
cristiaCT Postat Noiembrie 11, 2016 Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 A bagat de 10 ori cheie de retea gresit si acum telefonul e in 'freeze'.La service se face si nu poate costa mai mult de 30 lei. Link spre comentariu
Vizitator Focus Postat Noiembrie 17, 2016 Partajează Postat Noiembrie 17, 2016 Am rezolvat. Multumesc frumos. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum