bogdan666 Postat Noiembrie 9, 2016 Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 Am un blit pe nume polaroid polatronic 1 si nu functioneaza, nici nu stiu daca a functionat vreodata, are o placuta cu 3 contacte care intra in aparatul foto, stie cineva ce ar trebui sa fac cu ele sa functioneze ? Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Între două dintre ploturi se face contact pentru aprinderea blitz-ului. Alimentează blitz-ul și când se aprinde lampa cu neon portocalie ce indică încărcarea condensatorului, faci un scurt contact între două dintre ploturi.Ar trebui ca între două dintre cele trei să se producă declanșarea lămpii. Vezi că blitz-ul are nevoie de 50-60 secunde pentru a se încărca, chiar cu baterii alcaline noi. Link spre comentariu
bogdan666 Postat Noiembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Bun, problema e ca nu se incarca condensatorul daca il alimentez, se pare ca mai are o problema. Eu credeam ca nu functioneaza din lipsa acelor contacte. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 E posibil să trebuiască pusă și o rezistență de o anumită valoare între două dintre ploturi, pentru ca blitzul să regleze puterea descărcării.Din imagini văd că e tipul care are posibilitatea de a regla puterea impulsului, funcție de distanță. Poate pe net se găsește vreo schemă a blitzului, cu Polaroid nu am lucrat niciodată... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum