Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Blit Polaroid

Postări Recomandate

Am un blit pe nume polaroid polatronic 1 si nu functioneaza, nici nu stiu daca a functionat vreodata, are o placuta cu 3 contacte care intra in aparatul foto, stie cineva ce ar trebui sa fac cu ele sa functioneze ?

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• bogdan666

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Între două dintre ploturi se face contact pentru aprinderea blitz-ului. Alimentează blitz-ul și când se aprinde lampa cu neon portocalie ce indică încărcarea condensatorului, faci un scurt contact între două dintre ploturi.Ar trebui ca între două dintre cele trei să se producă declanșarea lămpii. Vezi că blitz-ul are nevoie de 50-60 secunde pentru a se încărca, chiar cu baterii alcaline noi.

Link spre comentariu

E posibil să trebuiască pusă și o rezistență de o anumită valoare între două dintre ploturi, pentru ca blitzul să regleze puterea descărcării.Din imagini văd că e tipul care are posibilitatea de a regla puterea impulsului, funcție de distanță. Poate pe net se găsește vreo schemă a blitzului, cu Polaroid nu am lucrat niciodată...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări