Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

samsung ue22c4000pw manifestari haotice

cristeama

Postări Recomandate

am primit acest tv cu manifestari haotice , schimba programele aiurea, apar diverse osd-uri pe ecran, trece singur in st-by dupa care in power, va rog ati mai intilnit astfel de manifestari ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristeama

4

• Florinel TV

2

• dan cod

1

• misd

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

am deconectat tastatura si face la fel

tastatura este lipita direct pe plastic iar comenzile se fac cu touch, cum se dezlipeste de pe plastic ?, am incercat dar se poate rupe placuta

Link spre comentariu

am deconectat tastatura si face la fel

tastatura este lipita direct pe plastic iar comenzile se fac cu touch, cum se dezlipeste de pe plastic ?, am incercat dar se poate rupe placuta

Tastatura nu este pe mufa scoate mufa

Link spre comentariu

am scos mufa de la bun inceput si am avut impresia ca face la fel datorita diferitelor logo-uri care se plimba pe ecran dar la final se stabilizeaza, cu siguranta sint probleme cu tastatura , cum fac sa o dezlipesc ?

Link spre comentariu

am scos mufa de la bun inceput si am avut impresia ca face la fel datorita diferitelor logo-uri care se plimba pe ecran dar la final se stabilizeaza, cu siguranta sint probleme cu tastatura , cum fac sa o dezlipesc ?

Asta vezi ru cum o scoti dar ai grija sa nu o distrungi , daca senzoru nu este pe acea parte cu senzorii atunci lasal asa si il folosesti din telecomanda

Link spre comentariu

am sters suprafata cu tastatura dar nici o schimbare, la o privire mai atenta am observat la un moment dat, pentru citeva secunde, apare urmatorul mesaj : vizualizare automata ?!, sa fie o problema de soft ?

singura tasta din telecomanda care functioneaza este P+/- restul nu executa nimic doar trecerea in st-by a tv-ului

am incercat si update de soft pe usb de pe site-ul samsung pentru acest model de tv dar stickul clipeste in rest nu se intimpla nimic ?!

banuiesc ca softul acestui tv este ca cel de la modelul UE32ES5500 care este tratat aici intr-un topic similar ,sper ca cineva sa stie cei cu mesajul : VIZUALIZARE AUTOMATA

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări